Shamandalie Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Kada se prosetate do igralista obliznje zgrade i vidite grafit poput ovoga na slici, da li se zapitate ima li ovogodisnje prvenstvo uopste smisla?
sabre Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 da, bio sam pre 15 dana u novom sadu i videli smo taj grafit iz kola, na brzinu , u prolazu, i bas sam pomislio jel to to, naravno da jeste sta reci, stop nasilju medju navijacima i svakom drugom nasilju naravno
Geozee Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 Stvarno je uzasno sta klinci danas rade... ove mladje generacije (97-o i nanize) ce noisiti topovska naoruzanja u dzepovima...
El Karnisero Posted May 7, 2008 Report Posted May 7, 2008 Meni Randjelovic... :) I vecini protivnickih igraca i navijaca. A i Tomovic ti je verovatno drag. Stvarno je uzasno sta klinci danas rade... ove mladje generacije (97-o i nanize) ce noisiti topovska naoruzanja u dzepovima... Zato treba biti decu.
Axeanosilas Posted May 7, 2008 Report Posted May 7, 2008 Zato treba biti decu. Почећемо од тебе, клињо.
Geozee Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 :) Od nasilja se niko leba nije najeo... mada jebes to, videste li kako Partizan osvoji kup... Nisam nesto ponosan i srecan pravo da vam kazem...
Geozee Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Pa to stoji... Kakav je to kup, kada na putu do osvajanja pobedjujes drugorazredne ekipe kao sto su Vlasina, Zemun i Crvena Zvezda...
Grob Bez Dna Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 a te poslednje moras da pustas u prvenstvu da bi se ponadali...bar malo
kuruz Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 (edited) Хах, куп освојисте уз помоћ судија, а првенство због залихе из првог дела. Него, гледао сам шта ради Банат, комшијски клуб и видим да су претпоследњи и да гостују Партизану, онда чекају Звезду, потом гостују Војводини и на крају дочекују Борац. Да л' је могло теже? Није да ми је жао, али било је лепо ићи бициклом на утакмице док су још играли у Двору или за 15 минута колима стићи до Зрењанина. Edited May 8, 2008 by Куруз Фердинанд
Axeanosilas Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 (edited) Хах, куп освојисте уз помоћ судија Ко вам је крив, бИЈедници, што вам је Џаја покрао све паре па немате кеша ни судије да платите... Edited May 8, 2008 by Axeanosilas
Geozee Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Oni jos ne kontaju da su prvenstvo i kup svake godine namesteni... kad ste osvajali duplu krunu, mi smo bili ti koji smo osteceni... dosao je red i na vas... i tako ce u krug sve da se okrece dok ne budemo zauzeli poslednje mesto na fifinoj rang listi...
sabre Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 Nisam nesto ponosan i srecan pravo da vam kazem... ajde. ne bih ni ja bio da je tim za koji navijam osvojio trofej kradjom
Geozee Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 ajde. ne bih ni ja bio da je tim za koji navijam osvojio trofej kradjom Kao da ste vi sve posten klub, pa ste ponosni na svaku titulu koju ste osvojili...
Grob Bez Dna Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 ovi cigani jos uvek kenjaju o ponistenom golu?
Geozee Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 (edited) Neka neka... volim kad su ogorcheni... Da znaju i oni kako je nama... Edited May 8, 2008 by Geozee
Grob Bez Dna Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 to da, ali sto zaboravljaju kako su dosli do 1/2 finala?
Grob Bez Dna Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 kaze komentator na MiP-u da su sva 3 gola evrogolovi
Geozee Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 Evo ga Juca dade treci gol... vala zasluzio je...
Angelystor Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 E kurac, ja taj treci nisam video Izashli ranije sa stadiona.. Al' lepe golove dade Thoshic
Geozee Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 Imas na sajtu FK Partizan, na desnoj strani mali ekrancic... tu mozes videti golove sa poslednje utakmice...
Recommended Posts