Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kada se prosetate do igralista obliznje zgrade i vidite grafit poput ovoga na slici, da li se zapitate ima li ovogodisnje prvenstvo uopste smisla?

grafit.jpg

Posted

da, bio sam pre 15 dana u novom sadu i videli smo taj grafit iz kola, na brzinu , u prolazu, i bas sam pomislio jel to to, naravno da jeste

sta reci, stop nasilju medju navijacima

i svakom drugom nasilju naravno

Posted
Meni Randjelovic... :):):)

I vecini protivnickih igraca i navijaca.

A i Tomovic ti je verovatno drag. :)

:da::pivopije:

Stvarno je uzasno sta klinci danas rade... ove mladje generacije (97-o i nanize) ce noisiti topovska naoruzanja u dzepovima... :no:

Zato treba biti decu. :da:

Posted

:):):)

Od nasilja se niko leba nije najeo... mada jebes to, videste li kako Partizan osvoji kup... Nisam nesto ponosan i srecan pravo da vam kazem... :confused:

Posted (edited)

Хах, куп освојисте уз помоћ судија, а првенство због залихе из првог дела.

Него, гледао сам шта ради Банат, комшијски клуб и видим да су претпоследњи и да гостују Партизану, онда чекају Звезду, потом гостују Војводини и на крају дочекују Борац. Да л' је могло теже? Није да ми је жао, али било је лепо ићи бициклом на утакмице док су још играли у Двору или за 15 минута колима стићи до Зрењанина.

Edited by Куруз Фердинанд
Posted (edited)
Хах, куп освојисте уз помоћ судија

Ко вам је крив, бИЈедници, што вам је Џаја покрао све паре па немате кеша ни судије да платите...

:)

Edited by Axeanosilas
Posted

Oni jos ne kontaju da su prvenstvo i kup svake godine namesteni... kad ste osvajali duplu krunu, mi smo bili ti koji smo osteceni... dosao je red i na vas... i tako ce u krug sve da se okrece dok ne budemo zauzeli poslednje mesto na fifinoj rang listi... :da:

Posted
Nisam nesto ponosan i srecan pravo da vam kazem... :confused:

ajde.

ne bih ni ja bio da je tim za koji navijam osvojio trofej kradjom :)

Posted
ajde.

ne bih ni ja bio da je tim za koji navijam osvojio trofej kradjom :)

Kao da ste vi sve posten klub, pa ste ponosni na svaku titulu koju ste osvojili... :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...