Jump to content

Recommended Posts

Posted

По мени Вешовић има потенцијал да постане добар или ок играч, њега спутава превелика жеља и Короман синдром, '' узми лопту, заби нос у земљу и дриблај док ти не узму лопту, ил док не бациш неку коску, коју називаш центаршут ''. Једина ствар која се поправила у његовој игри је то што више користи брзину него пре, раније је стално улазио у дуеле и сваки бољи штопер из наше реномиране лиге га је одувао при контакту.

Posted

Pridruzujem se zdravom razumu jumetala, koji crni Vesovic. Jedini iz zvezde za kojeg sam siguran da ce biti dobar fudbaler je Lazovic. Nakon njega Mijailovic i Cosic.

Posted

Пих,какви сте. Не тврдим да је он неки страшан играч,али у оваквом тиму Звезде свакако заслужује прву поставу.

Posted

Moj favorit definitivno nije , slabo to meni deluje . Mada , covek je izraziti desnjak , a vuce se po levoj strani , tako da mislim da tu igra prinudno . Osim solidne brzine nisam primetio ni sut , ni dribling , ni pas igru ... cak ni neko utrcavanje u gol sansu . Centarsut po zemlji , to najbolje zna :bigblue:

Posted

trudi se,al je jako stur sa znanjem...ako se u ovakvom nasem fudbalu ne dokaze,mos ga jebati...ne verujem da ce ista uraditi,a sam ga gledao 2 puta...desi se da se ubaci u prostor...posle toga nista...

Posted

Већ кренуло нагађање за прелазни рок. За Звезду се помињу Филип Костић и Филип Младеновић. Овог првог сам нешто мало гледао,овог другог ни мало али у младој репрезентацији је,ценим да је бар од Рељића бољи.

Партизан као тражи Мирића и Алексића. Желим им сву срећу што се тиче Мирића,а Алексић није лош,мада ми се чини да га неко опасно гура. Мало мало па неки текст о њему,неко га хвали,неко га тражи...

Posted

Тих просеравања ће тек да буде око одласка играча. Сити тражи Кадуа,Малага тражи Калуђеровића,Барса Бабовића,Арсенал Брану Илића.

Posted

Ne stavljaj Markizia u isti kos sa tim jadnicima.

Јебига,продали сте Поулсена,морао сам још некога да ставим.

Нема нигде преноса купа,има неко неки стрим случајно?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...