kuruz Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Ево га и привезак. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 nas mudri narod ima lepu izreku..."istina boli"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 http://www.mozzartsport.com/vesti/9082/pedeset-hiljada-martinovica-na-marakani-(video)/ :haha: Који цареви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Цигани покуповали север, а на ЈНА до синоћ продато 856 карата за југ. Туга. Сутра смо другари и ја на западу, јебе нам се и за Забрањене и за Алактразе. 'Оћеш да будеш ближе северу или југу? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Карнисеро опет издао Деспоте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iron will Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Па кад Деспоти бојкотују, мора човек да прати неки клуб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Нека бојкотује...како се Куруз сузджава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 'Оћеш да будеш ближе северу или југу? Строго до југа. Нека бојкотује...како се Куруз сузджава. Од јула сам био на Партизан - Раднички КГ (баскет), и то да семенкарим на Ц улазу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Ево га и привезак. Kad smo vec kod toga , u Grckoj sam kupio privezak PAOK , to je moja amajlija , zovem je Paokara . Slikao sam Lemmyja sa njom dok je spavao Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Нисам морао да знам да ти и Лени спавате заједно. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Pa ako ti spavash sa tvojim drugovima ne znaci da to svi rade , slikao sam ga u busu dok je spavao . Stvarno si gejlija . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Valjda ce magla usrana da se povuce do sutra . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Kad smo vec kod toga , u Grckoj sam kupio privezak PAOK , to je moja amajlija , zovem je Paokara . Slikao sam Lemmyja sa njom dok je spavao Pokvarenjacki si to odradio,dok sam bio najranjiviji. замараш... Nista toliko ne zamara kao konstantno kurcenje grobara koji je do pre 3 godine nosio dres pjanovica i do zvezde mu je stalo vise nego do kultnih bendova,a do pre godinu govorio kako vise voli zvezdu od partizana.Prestani vise smarati pozercino. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesalomivi Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 (edited) Jebi ga, dok cemo mi svi ostali gubiti nerve zbog derbija, psovati, pljuuvati(i sve sto ide uz to ) Kuruzu ce biti lakse, jedan deo njega ce biti zadovoljan kako god zavrsi Edited November 26, 2011 by Nesalomivi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 (edited) Nista toliko ne zamara kao konstantno kurcenje grobara koji je do pre 3 godine nosio dres pjanovica i do zvezde mu je stalo vise nego do kultnih bendova,a do pre godinu govorio kako vise voli zvezdu od partizana.Prestani vise smarati pozercino. Upravo tako , pozercina , sminker , pacijent . Pogledao dva tri klipa o huliganima na youtube-u i umislio deran da je neki casual huligan , mancester ovo ono , obicno deca kad postanu svesna sebe pocnu navijati za Partizan ili Zvezdu , Kuruz se i u dubokom punoletstvu dvoumi , toliko o njegovom mentalnom razvitku . Edited November 26, 2011 by Hail Metal Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Волим и ја вас. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Pokvarenjacki si to odradio,dok sam bio najranjiviji. Nista toliko ne zamara kao konstantno kurcenje grobara koji je do pre 3 godine nosio dres pjanovica i do zvezde mu je stalo vise nego do kultnih bendova,a do pre godinu govorio kako vise voli zvezdu od partizana.Prestani vise smarati pozercino. Šta će. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Још мало па карамо цигане лудаке. http://www.youtube.com/watch?v=j6ISz6wHbs4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Sve sem karanja franjevaca i dominantne pobede je katastrofa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Smiljanic prdi na sve strane po stampi , mislim da je to sasvim dovoljno za pobedu Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Šta će. Da ne postane prehranjeno nazime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Smiljanic prdi na sve strane po stampi , mislim da je to sasvim dovoljno za pobedu on je seljacina...to je jedini covek na svetu koga bi razvalio letvom u vugla iako mi nije nista uradio...toliko mi je iritantan...masna dzibercina...a i nikakav igrac... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 http://www.mozzartsport.com/vesti/9100/sport--filip-mladenovic-potpisao-za-zvezdu-/ Бар да имамо колико толико крштеног левог бека. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/u-pazaru-lazna-dojava-o-bombi-58441.html Циркус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts