Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne znam koji gol u 90tom minutu pominješ, ja ovde pričam o golu u sudijskoj nadoknadi vremena, ne u 90tom minutu ... pa sada, da je normalno da se to toliko često događa u zadnje vreme određenim timovima baš i nije ali dobro ... možda ja ne znam ... u svakom slučaju utakmicu nisam gledao, sa domaćim prvenstvom sam raskrstio još sredinom devedesetih i skoncentrisao se na mnogo kvalitetniji fudbal ali mi je bila zanimljiva još jedna vest na ovakve tematike na koju nalićem na netu ...

sta,nije moguce dati gol u sudijskoj nadoknadi?da si gledao tekmu,znao bi da je i rad mogao da da gol u sudijskoj nadoknadi...da je rad dao,sigurno se ne bi pojavio sa analizom...kako mozes da komentarises nesto sto ne pratis?

Posted

Kao u ostalom i zvezdini navijaci , barem vecina njih , kad Partizan da gol u nadoknadi , ilki se svira penal odmah Tole , a duplo vise sumnjivih penala i utakmica ima Zvezda , dokaz prosli derbi kad je sviran nepostojeci penal ,

Posted

sta,nije moguce dati gol u sudijskoj nadoknadi?da si gledao tekmu,znao bi da je i rad mogao da da gol u sudijskoj nadoknadi...da je rad dao,sigurno se ne bi pojavio sa analizom...kako mozes da komentarises nesto sto ne pratis?

Tako što ovakve stvari nikako nisu iznenađujuće u našem nazovi prvenstvu već deceniju unazad ako ne i više. To što nisam odgledao jednu nebitnu utakmicu u kojoj se pobeđuje na isti način kao i na gomili ostalih ne znači da ne mogu da dam komentar na tu temu. A ako je neko ovde kratak sa inteligencijom pa ima problem da skapira da regularnost i naša liga ne idu zajedno nikako odavno i da se stvari vrte po istom sistemu sezonama, to je njegov problem.

Zato sto je serator.

I može mu se da piša po bukvama poput tebe.

ktnxbai

• Downvote 2
Posted

ko je rekao da je nase prvenstvo regularno?jebe se meni za prosle utakmice,nisam ih gledao...gledao sam ovu juce i ta je bila korektna i regularna...pricamo o jucerasnjoj utakmici,a ne o regularnosti prvenstva...tebe malo turet jebe,pa si presao na regularnost prvenstva iako nije oko toga polemika...da bi nesto komentarisao,moras da vidis...

Posted

Ma bre pusti seratora,vidis da veze sa zivotom nema.

I može mu se da piša po bukvama poput tebe.

ktnxbai

Ima skola kod nas,Zarko Zrenjanin se zove,radi sa "posebnom" decom,tamo ti mogu pomoci.

Posted

http://www.mozzartsport.com/vesti/9488/mozzart-analizza--sumrak-zvezde-u-12-cinova/

Све стоји. Али ме посебно брину две ствари. Прва, то што су промењена четворица предсеника за шест година, а другп то што је Пикси почео са 8 милиона дуга, а завршио са 17 милиона, поред продаје свих најбољих играча тада.

Posted

Mislim da je Piksi bio dobar predsednik koji nije mogao da radi od jajara i 'privrednika' koji su pre i posle njega ocerupali Zvezdu .

Posted

zvezdi treba da dodje neko ko je jaci od ovih nasih mafijaskih menadzera...onda nece smeti da pisnu menadzeri i ostali mafijasi...dodje neki rus naftas kome niko nista ne sme...

Posted

zvezdi treba da dodje neko ko je jaci od ovih nasih mafijaskih menadzera...onda nece smeti da pisnu menadzeri i ostali mafijasi...dodje neki rus naftas kome niko nista ne sme...

Saglasan. :da:

Posted

То су ти милиони које ћемо зарадити од трансфера. Трифуновић кромпир,Калуђер 800 000, Вилотићу уговор истиче уговор за пола године...

Posted

Samo Rnic da ostane , bez njega tek nemamo sanse . Dimitrijevica , Kadua i jos par lepezana bi trebalo prodati po svaku cenu .

Posted

sta fali dimitrijevicu i kaduu?na sredini jedino nesto i rade...kadu daje golove,a dimitrijevic koliko zna iscupa i neku defanzivu...jos tu i onaj mongoloid evandro i to je to...nemaju oni vise nikog na sredini...kovacevic je jako zakazao...

Posted (edited)

Само Лазовић да остане,остали и треба да иду. Ади је киксер,још је и странац. Ако можемо да узмемо 1.5,2 милиона за њега бања. Мада ценим да ће да оде за највише милионче. Кадуа подхитно сад уваљати некоме,што је одиграо ове полусезоне неће никад и нигде. Димитријевић би евентуално могао да остане још полусезону,мада не верујем да ће се нешто драстично побољшати. Рељића нема на списку,мада не верујем да би ико хтео то кљусе. Игњатијевић можда и оде негде у Румунију или тако нешто,Савио и Јеремић има да остану док им не истекну уговори а онда ће да се запосле у Максију... Ненад капитен да остане осим у случају вишемилионске понуде.

Надам се да ће Шћепа,Миљковић,брат Рнић и Ранковић остати у Партизану. Томића нису поменули у тексту,али ценим да би он могао да оде.

Надам се да ће у другој полусезони шансу добити Јанковић,Чаушић,Стојковић и можда још понеко из омладинске школе. Волео бих и да откупимо Ћосића али ништа од тога.

Edited by El Karnisero
  • Upvote 1
Posted

Савио и Јеремић има да остану док им не истекну уговори а онда ће да се запосле у Максију.

:haha:

Пре неки дан видех негде да се за Томића интересује Лацио.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...