Footog Qpoos Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 Ne znam koji gol u 90tom minutu pominješ, ja ovde pričam o golu u sudijskoj nadoknadi vremena, ne u 90tom minutu ... pa sada, da je normalno da se to toliko često događa u zadnje vreme određenim timovima baš i nije ali dobro ... možda ja ne znam ... u svakom slučaju utakmicu nisam gledao, sa domaćim prvenstvom sam raskrstio još sredinom devedesetih i skoncentrisao se na mnogo kvalitetniji fudbal ali mi je bila zanimljiva još jedna vest na ovakve tematike na koju nalićem na netu ... sta,nije moguce dati gol u sudijskoj nadoknadi?da si gledao tekmu,znao bi da je i rad mogao da da gol u sudijskoj nadoknadi...da je rad dao,sigurno se ne bi pojavio sa analizom...kako mozes da komentarises nesto sto ne pratis?
Hail Metal Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 Kao u ostalom i zvezdini navijaci , barem vecina njih , kad Partizan da gol u nadoknadi , ilki se svira penal odmah Tole , a duplo vise sumnjivih penala i utakmica ima Zvezda , dokaz prosli derbi kad je sviran nepostojeci penal ,
lemmy sixx Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 Sta se ti kurcis?Oces da ti zovem Noleta?
Hail Metal Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 Ne bih , cutim ,samo nemoj zvati Noleta Svetog Velikomucenika Kosovskog 1
Elldamar Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 sta,nije moguce dati gol u sudijskoj nadoknadi?da si gledao tekmu,znao bi da je i rad mogao da da gol u sudijskoj nadoknadi...da je rad dao,sigurno se ne bi pojavio sa analizom...kako mozes da komentarises nesto sto ne pratis? Tako što ovakve stvari nikako nisu iznenađujuće u našem nazovi prvenstvu već deceniju unazad ako ne i više. To što nisam odgledao jednu nebitnu utakmicu u kojoj se pobeđuje na isti način kao i na gomili ostalih ne znači da ne mogu da dam komentar na tu temu. A ako je neko ovde kratak sa inteligencijom pa ima problem da skapira da regularnost i naša liga ne idu zajedno nikako odavno i da se stvari vrte po istom sistemu sezonama, to je njegov problem. Zato sto je serator. I može mu se da piša po bukvama poput tebe. ktnxbai 2
Footog Qpoos Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 ko je rekao da je nase prvenstvo regularno?jebe se meni za prosle utakmice,nisam ih gledao...gledao sam ovu juce i ta je bila korektna i regularna...pricamo o jucerasnjoj utakmici,a ne o regularnosti prvenstva...tebe malo turet jebe,pa si presao na regularnost prvenstva iako nije oko toga polemika...da bi nesto komentarisao,moras da vidis...
lemmy sixx Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 Ma bre pusti seratora,vidis da veze sa zivotom nema. I može mu se da piša po bukvama poput tebe. ktnxbai Ima skola kod nas,Zarko Zrenjanin se zove,radi sa "posebnom" decom,tamo ti mogu pomoci.
Јарослав Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 http://www.mozzartsport.com/vesti/9488/mozzart-analizza--sumrak-zvezde-u-12-cinova/ Све стоји. Али ме посебно брину две ствари. Прва, то што су промењена четворица предсеника за шест година, а другп то што је Пикси почео са 8 милиона дуга, а завршио са 17 милиона, поред продаје свих најбољих играча тада.
El Karnisero Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 Приватизација и ништа друго. Метал Мене,Метал Мене марш са форума,марш са форума.
Sreta Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 Mislim da je Piksi bio dobar predsednik koji nije mogao da radi od jajara i 'privrednika' koji su pre i posle njega ocerupali Zvezdu .
Footog Qpoos Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 zvezdi treba da dodje neko ko je jaci od ovih nasih mafijaskih menadzera...onda nece smeti da pisnu menadzeri i ostali mafijasi...dodje neki rus naftas kome niko nista ne sme...
lemmy sixx Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 zvezdi treba da dodje neko ko je jaci od ovih nasih mafijaskih menadzera...onda nece smeti da pisnu menadzeri i ostali mafijasi...dodje neki rus naftas kome niko nista ne sme... Saglasan.
lemmy sixx Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/dzajic-obaveza-mi-je-da-pomognem-zvezdi-dominiracemo-na-prolece-59527.html Vrati se Dragane u jato svoje!
Мајор Гашпар Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 Чуј, доминираће. http://www.srpskifudbal.rs/2011/12/06/trifunovic-ostaje-u-zvezdi/ Odlazak Andrija Kaluđerovića, ako uopšte do njega dođe, na kraju i neće biti toliko tragičan za crveno – bele jer se u tim iz Ljutice Bogdana vraća Miloš Trifunovića nakon boravka u Uzbekistanu. ...а Лаловић кома.
El Karnisero Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 То су ти милиони које ћемо зарадити од трансфера. Трифуновић кромпир,Калуђер 800 000, Вилотићу уговор истиче уговор за пола године...
Џејсон Њустед Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 Boli nas kurac, dotle ce i treci svetski rat....
Јарослав Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 Распродаја у Звезди. Стварно су идиоти ако пусте Лазовића, па не знам које паре да добију. И Адија би ваљало сачувати барем до краја сезоне. Распродаја и у Партизану.
Sreta Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 Samo Rnic da ostane , bez njega tek nemamo sanse . Dimitrijevica , Kadua i jos par lepezana bi trebalo prodati po svaku cenu .
Footog Qpoos Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 sta fali dimitrijevicu i kaduu?na sredini jedino nesto i rade...kadu daje golove,a dimitrijevic koliko zna iscupa i neku defanzivu...jos tu i onaj mongoloid evandro i to je to...nemaju oni vise nikog na sredini...kovacevic je jako zakazao...
El Karnisero Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 (edited) Само Лазовић да остане,остали и треба да иду. Ади је киксер,још је и странац. Ако можемо да узмемо 1.5,2 милиона за њега бања. Мада ценим да ће да оде за највише милионче. Кадуа подхитно сад уваљати некоме,што је одиграо ове полусезоне неће никад и нигде. Димитријевић би евентуално могао да остане још полусезону,мада не верујем да ће се нешто драстично побољшати. Рељића нема на списку,мада не верујем да би ико хтео то кљусе. Игњатијевић можда и оде негде у Румунију или тако нешто,Савио и Јеремић има да остану док им не истекну уговори а онда ће да се запосле у Максију... Ненад капитен да остане осим у случају вишемилионске понуде. Надам се да ће Шћепа,Миљковић,брат Рнић и Ранковић остати у Партизану. Томића нису поменули у тексту,али ценим да би он могао да оде. Надам се да ће у другој полусезони шансу добити Јанковић,Чаушић,Стојковић и можда још понеко из омладинске школе. Волео бих и да откупимо Ћосића али ништа од тога. Edited December 7, 2011 by El Karnisero 1
Јарослав Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 Савио и Јеремић има да остану док им не истекну уговори а онда ће да се запосле у Максију. Пре неки дан видех негде да се за Томића интересује Лацио.
Recommended Posts