iron will Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 http://sportal.rs/news.php?news=64223 Стиже нова тура Ђетића.
lemmy sixx Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 Ko su ta dva anonimusa?Opet nam neke paore dovode,jebali ih Golubovci.
El Karnisero Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 Ако везњак у црногорској лиги за једну полусезону не да бар 5-6 голова тај није за Звезду. Кад већ немамо паре нек пусте неке омладинце и нек доведу неке младе играче из домаће лиге,а не неке шабане из Рудара из Пљевље. 1
Schneider Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 ptt kds srecom uveo sve Arene tako da cu moci pratiti prenose .
Srlandand Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 http://www.profreetv.com/index.php?content=watch&tvid=19 link za zvezdu
Footog Qpoos Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 da sam neki jermen i da ne znam o cemu se radi,mislio bih da se cimate oko finala svetskog koje niko ne prenosi sem arene...
Џејсон Њустед Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 Grobari, danas na parastos Predsedniku JSD. Godisnjica neka i vama da se zalomi.... 1
Ancalagon Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 Јебо им пас матер, берба ушију следи после овога, ПИЧКЕТИНЕ СМРДЉИВЕ !
B@K@ Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 Просинечки на терен, сви остали у Кину.
Mita Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 Караџа Још једна победа и титула?!?!?! :haha: 1
Grob Bez Dna Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 Jel bio minut cutanja? -10 minuta je bilo.
Footog Qpoos Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 e,jebi ga.kenjao sam,al sada mi zao sto nisam gledao tekmu...igra vosa kao barsa...ocekivao sam pobedu zvezde zbog prozivki,al eto,igra vosa kao barsa,nananana... http://www.youtube.com/watch?v=kFlbLPZyNKY&feature=related 1
El Karnisero Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 Знам ја да имамо скрнав тим,али не нешто пуно гори од Партизановог. -10 је недопустиво и сматрам да је Робију време да иде. Хвала му за све,али изгледа да је тотално испустио екипу... Атмосфера у тиму је ужасна,чему је донекле и он допринео са кажњавањем па враћањем играча у тим. Просто ми се чини да нема ауторитет и зато је време да иде. Форсирање те игре кратких пасова је доведено до апсурда,тактички се ништа није променило од прве утакмице који је водио па све до данас. Сада се надам да ће пролазни рок проћи без икаквих Убипарипа,Пуровића итд... Треба младе гурнути у ватру,пошто је постојећи играчки кадар скрнав а за нормална појачања се нема пара. Ожеговића у први тим,Дмитровића на гол,Стојковића десно,Јанковића у средину. А ако она 2 говнара Лукић и Весић сад не оду онда неће никад. Ово што се дешава је срамота. Југу за председника!!! 3 2
Mita Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=MGFUd7WMo6E&feature=share pozdrav od Sandre Partizan :* Edited December 10, 2011 by Mita 3 4
Мајор Гашпар Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 Војводина искусно, на контру. Оумару и Брану нису могли да ухвате. Звезда 2 прилике није имала. Туга..да се игра још 2-3 кола минус би био још већи.
lemmy sixx Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 Знам ја да имамо скрнав тим,али не нешто пуно гори од Партизановог. -10 је недопустиво и сматрам да је Робију време да иде. Хвала му за све,али изгледа да је тотално испустио екипу... Атмосфера у тиму је ужасна,чему је донекле и он допринео са кажњавањем па враћањем играча у тим. Просто ми се чини да нема ауторитет и зато је време да иде. Форсирање те игре кратких пасова је доведено до апсурда,тактички се ништа није променило од прве утакмице који је водио па све до данас.
metal guru Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 Сада се надам да ће пролазни рок проћи без икаквих Убипарипа,Пуровића итд... Треба младе гурнути у ватру,пошто је постојећи играчки кадар скрнав а за нормална појачања се нема пара. Sazem se, ne vredi kupovati strani skart, treba se okrenuti svojoj akademiji.
Imrahil Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 Za Purovića se priča da dolazi na zimu kod vas.
Recommended Posts