Jump to content

Jelen super liga

Dowla

Recommended Posts

Видеће се још ово за Крстајића и Станојевића,није то још готово. Али сам у потпуности уз Ђуру Шнајдера. :D

Дошли Касалица и Максимовић. Задовољан сам доласком Максимовића,за Касалицу ћемо још да видимо.

realno Mikic ne zna nista ali se bori za 3 igraca...zasluzio je da ode i da zaradi neki dinar ;)

Upravo tako. Nek' ode, kapne koji truli evro - poklonu se u zube ne gleda (samo da ne bude ono "evo ti kuuuraaac"), lepo nama, lepo vama (tj. njemu), mcmok.

sve u svemu,opet pise:"kako prenosi kurir" :haha:...

ne znam da li su se mediji zakacili za njih zato sto bekvalac vise nije aktuelna ili njih dvoje namerno zele da budu u centru paznje,al bilo kako bilo,ja tog coveka ne mogu da smislim...ne zato sto je presao iz zvezde u partizan,vec zato sto se uvlacio grobarima,a par meseci pre toga trazio da ga kada umre sahrane na severnoj tribini marakane...supak,odvratna gnjida...

Zanimljiv tekst o stanju u Partizanu, pisao jedan navijac...

Aj sad polako...Da vidimo u koga se uzdamo a koga teramo,ko nam valja a ko ne....Pocinjemo ovako...

Djuric...Najobicniji piun u rukama Zarka Zecevica,olicetvorenje bivseg genseka,koji je (kao) otisao...Prica ide dotle da mnogi tvrde da Djuric ustvari i nije vlasnik Zekstre,vec nego drugi,mnogo usatiji...

Stanojevic...Zajedno sa Tomicem,Petricem,Rasovicem(mladjim),Bjekovicem(mladjim) deo ekipe koja radi iskljucivo po instrukcijama,da ne kazem nalogu Nenada Bjekovica seniora,olicetvorenje bivseg sportskog direktora,koji je (kao) otisao...Povezani raznoraznim kumstvima kao svijnska creva....Za nijansu posteniji ljudi nego Djuric i ko, i partizanovci...Ogroman mi9nus za njih,uska povezanost sa Damjancem i Stevicem,rade u njihovu korist(ne bi me cudilo i da su u talu),a poznato je da jedini nacin kako jedan mlad igrac moze da stigne do crno belog dresa je ugovor sa Damjancom/Stevicem/Ramadanijem.Ja Damjanca smatram za jednog od najvecih lesinara i jednog od najvecih krivaca za sve one sumnjive kombinacije i transfere...

Njihovi igraci su:Jovetic,Ljajic,Fejsa,Nastasic,Obradovic,Jovanovic,Rukavina,Scepovic,Babovic,Miljkovic,Radovanovic,Davidov,Zivkovic,Bozovic,Gulan,Trujic,Marceta i mnogi mnogi drugi...E sad...Mozda vam je za nijansu jasnije ko je kriv sto Scepovic ili Miljkovic moraju da igraju a imamo boljih,sto Ljajic,Nastasic,Radovanovic i Gulan nemaju dve sezone zajedno u nasem klubu,sto Joveticev i Nastasicev ugovor su bili veoma nepovoljni po klub(menadzeri uzeli pa skoro sve...)

Savo i Divac...Sodoma i Gomora...Dve posrnule legende juga...I jedan i drugi su pljunuli i po klubu i po navijacima...Prvi,pre nego sto je dosao kod nas je bio kod komsinice,pa nije prosao,pa se posle kleo u Partizan.Vise puta je pljuvao(bukvalno) prema navijacima,par puta nam je i pokazivao kurac,u bojkotu je stao otvoreno na stranu zeca,nesto kasnije dao izjavu da Jug treba zakatanciti i da ne vidi svrhu organizovanog delovanja tribine.Uz to,uvazeni clan jedne stranke,koja je u najmanju ruku urnisala nasu tribini,i stranka koja rukovodi sa nazovi klubom prekoputa...Divac je(doduse) bio malo blazi prema navijacima ali ne i prema klubu.Zbog nekih svojih interesa i poena tvrdi da se u fudbalu nekoliko godina unazad namesta i da se sve zna a bas tih nekoliko godina mi smo prvaci???Takodje namazan zutom farbom a i mnogo sam se raspisao o coveku koji je obukao ogavni dres...Za nas si umro,jebote,za nas si umro!!!

Mirkovic,Krstajic,Jokanovic,donekle i Nadj...Naivcine...Citavog zivota sportisti,dosli sa dobrim namerama,nisu znali u sta se upustaju,sacekali su ih mnogo,mnogo namazaniji igraci,ale,i razbucali ih u paramparcad...Zameram im samo to sto cute,sto ne zinu jednom za svagda,pa da razbucamo ovu bandu gorepomenutu...

Dacic...Kao sto vec rekoh,siva eminencija naseg kluba,covek koji neda ciganima da nekim nesportskim krimi-politickim metodama razbucaju nas klub...Jeste politicar ali u zadnjih par godina nas anjeo-cuvar...Izmedju ostalog covek koji nam je licno( i nezakonito,doduse) doveo zadnjeg generalnog sponzora...

Upravni odbor....Da ne idemo poimenicno...Vlasnici ili direktori"Metalca","Topola Komerca""Petrobart Avia" "Sava osiguranja" "Agrobanke" i "Auto Cacka"...Hocu da dobijem podatak(znam da ovaj forum citaju i novinari i clanovi nase skupstine)kolko su ove firme ulozile u klub,dali su ulozile bilo sta,i ako jesu kolko je to procentualno od naseg budzeta.Onda da se izracuna na kolko su gostovanja bili kao prijatelji kluba i kolko to kosta,kolko su karata dobili za sebe,za rodbinu sa sela za prijatelje,kumove itd,kolko to kosta i da vidimo koja je razlika...Moze i pojedinacno i zajedno.Ako je razlika veca od 500 000 ja cu se duboko izviniti ovoj gospodi i spaliti se ispred stadiona.Kad ovima dodate i bessmrtnog Rasu Babica i Branka Ruzica dobijete jednu kompletnu jagnjecu brigadu...I takvi nam kroje sudbinu...Boze ima li te??

Nastavice se...

• Downvote 1

Писао Бајро своје виђење, не мора да значи да је све ту тачно. Мада, добар је текст, једини мени сумњив део је овај о томе да су Станојевић и Крстајић Бјековићеви људи.

Edited by Underkuruz
  • Downvote 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...