Jump to content

Jelen super liga

Dowla

Recommended Posts

Ко га јебе,нек иде у пичку материну ако хоће. Ја бих га сад дао партизану,боли ме кита. Шабан ће и тамо да направи срање. Само нек га увале некоме,да не узима паре од клуба мајмунчина.

Ово за Калуђера не верујем док не видим у неком озбиљном медију.

ПА МАМУ ВАМ ЈЕБЕМ ЛОПОВСКУ ОДВРАТНУ

МРШ ИЗ КЛУБА ГОВНА МАФИЈАШКА ГОНИТЕ СЕ У ТРИ ПИЧКЕ МАТЕРИНЕ

Јебем им матер да им јебем матер.

Остаје само нада да ово није истина.

• Upvote 1

Sta je to nedoraslo zdrebe uradilo pa da placemo za njim(osim sto roditelji donose probleme), a i veliko je pitanje da li je ovo uopste istina ("prema našim informacijama").

Ovo mi je najjace

Jankovići su insistirali da njihov sin karijeru nastavi u Italiji ili Španiji (prema nekim saznanjima, rekli su da "u Londonu ima previše kiše").
:haha::haha::haha:

Kaze ortak ima na mondo.rs demant iz kluba...

Svinjarija

Ne se sekirajte. Samo da se nadamo da ce ti klinci da napreduju u klubu i da odigraju nesto.

Ne znam sto gundjate unapred, tako se pravi klub, od mladih igraca koji se razvijaju u klubu, kao da imamo neki kvalitet u klubu pa nam je on suvisan.

A to sto su roditelji razmazotine, jebiga, svakakvih ima, a siguran sam da bi ogromna vecina roditelja u ovoj zemlji vise volela da im se deca bave sportom preko grane nego ovde. :D

Naravno, to sto ova glupost sad nije istina, to ne znaci da nece da prave takva sranja lopovi...

U zdravlje, laku noc.

http://www.mozzartsport.com/vesti/12242/sport--miroslav-bogicevic-u-klincu-sa-draganom-duricem/

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA

znaci sa ovim su bajom Stanojevic i Krstajic usli u semu,zanimljivo veoma :icon_neutral:

pre nekih 7-8 godina, dok sam trenirao kosarku, isli smo na pripreme, i to 3-4 generacije iz kluba. medju njima se nasao i unuk doticnog. da skratim, islo je 5 telohranitelja s njim/nama. :haha:

ili mu to bese neki mladji sin, bem ga sad. :haha:

Edited by Grob Bez Dna

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...