Jump to content

Jelen super liga

Dowla

Recommended Posts

Како само сјајна игра против великог Кривбаса! Водили смо 3:1 на полувремену (примили гол у 45.), а сада у 70. је 4:4, и то су они имали 3:4. :no:

А да, два гола смо дали из пенала.

Ето резултат за дежурне песимисте, уосталом следеће недеље играмо са Спартаком, видећемо колико и да ли смо уопште напредовали. Иначе која квота је била на ово, Кривбас, тим који најмање голова прима, 9+ ...

Јуче Војводина играла у Футогу против Баната, и то на терену ОФК Футога. Јави се, Трне.

Иначе, Војводина игра пријатељске утакмице у суседном Ветернику, не знам како ова нагла промена одједном.

Јуче Војводина играла у Футогу против Баната, и то на терену ОФК Футога. Јави се, Трне.

Иначе, Војводина игра пријатељске утакмице у суседном Ветернику, не знам како ова нагла промена одједном.

nisam znao za ovo...slabije imam vremena u poslednje vreme,pa ne stignem,a i ne pratim...realno,u nasoj ligi zimska pauza traje milion godina,zaboravim i da imamo ligu...pola godine tuznog fudbala i onda ,kada se sabere,6 meseci plandovanja...verovatno su igrali u futogu zbog raje,al slaba im je ta rabota...u futogu od 20 i nesto ljada ljudi mozda 2.navija za vosu...a za banat visestruko manje...

• Upvote 2
  • Downvote 1

U drugom prolećnom kolu prošle godine sam bio u Kuli. Stadion je mnogo lepši, a teren neuporedivo bolji nego što deluje na televiziji. Sušta suprotnost Inđiji, OFK Beogradu, Čačku, Javoru i ostaloj boraniji.

Edited by Underkuruz

Нема потребе, западна и северна су сасвим довољне. Леп је и прилаз стадиону поред оног канала. Уопште се не сећам да ли постоји јужна трибина.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...