Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
dolaze jos i lazetic, taj golman iz napretka, i onaj princ tagoe

Princ čega? Nikad čuo za zemlju. ;)

Zamisli da Klajvert juri po srpskim livadama. Hahaha, nemoguće da mu se baš toliko igra fudbal :). Bolje da zvoe društvo iz kraja pa da zakupe neku salu na sat-dva nedjeljno :).

Inače, Castillo je igračina. Čudi me da još uvijek nije pobjegao odavde. A Gaj... mnogo se loži lik, a nije dovoljno dobar za takve egzibicije. Samo neka se pokupi Jestrović. Vidim zbrisao Noj, dobro je. Čistka.

Edited by Thule
Posted

Moguca pojacanja po Zurnalu-

stoperi-Devic(neki saban iz Belenensesa,ni tamo nije igrao),Bisevac + Adamovic(Goran,njega ce sad da licenciraju).

vezni-Maksimovic(Svajcarska bivsi talenat),Nebojsa Jelenkovic(Liteks)

napadaci-Sukur,Tagoe(kod njega su problem pare),Prtenjak(Mladost Lucani).

Posted

Они су њега још раније покушали да доведу, ал' ја немам појма ко је тај.

Posted

Sedmostruki uzastopni šampion Francuske olimpik Lion biće 23. jula u Beogradu gost srpskog prvaka Partizana. Prijateljski duel otvoriće fudbalsku sezonu na stadionu u Humskoj. Posle duela sa Interom iz Milana u Bolcanu na otvaranju prošle sezone, pa gostovanja Real Madridu na "Trofeju Bernabeu", uprava Partizana je obećala da će da dovede nekog velikana u Beograd i oduži se navijačima na sjajnoj podršci, pa će 23. jula u 20.45, terminu za Ligu šampiona, u Beogradu gostovati redovni učesnik elitnog takmičenja.

Prema potpisanom ugovoru, klub sa "Žerlana" dolazi u najjačem sastavu sa Karimom Benzemom, Žuninjom, Fredom, Sidnijem Govuom, Kimom Kalstromom, Žeremijem Tulalanom...

Francuzi su bili veoma korektni jer uslovi koje su tražili za gostovanje su ispod uobičajenih.

Jedan od ljudi za vezu bio je bivši direktor Partizana Nenad Bjeković, koji je veliki prijatelj sa sadašnjom rukovodećom garniturom i trenerom Liona Klodom Puelom.

Sedmostruki uzastopni prvak Francuske bio je prvi pik čelnika Partizana za otvaranje sezone u Beogradu, a kolika je bila želja da neko veliko ime bude gost u Humskoj pokazuje da su crno-beli bili u pregovorima i sa nekoliko nemačkih bundesligaša i sa po jednim od vodećih timova iz Španije i Italije.

Pre duela sa Olimpikom iz Liona Jokanovićev tim će na pripremama u Švajcarskoj igrati sa Rapidom iz Bukurešta, Grashopersom, Botafogom i Beitarom.

Prva utakmica kvalifikacija za Ligu šampiona zakazana je za 29. jul.

Posted
Bunjevcevic najavio dovodjenje 6 igraca u sledecih par dana.

Dodjose.

Znaci-Edgar,21 godina napadac iz Portoa.

Vukasin Devic-stoper,saban nije igrao ni u Belenensesu.Pojacanje do picke materine.Evo sad nadjoh da je vezni.Svejedno koji ce nam?

Boban Maksimovic-prednji vezni. vezni,propali talenat dosao iz svajcarskog drugoligasa.

Nikola Mijailovic-Bivsi mladi reprezentativac SCG,pojma nemam koja pozicija

Dejan Jakovic-

Branimir Subasic-napadavc,igra za AZERBEJDZAN(wtf???)

Moguci-

Princ Tagoe-daj Boze

Ognjen Vranes-Borac Banjaluka(ovako treba da se pise),19 godina,stoper,on ako dodje verovatno ide u Srem.

Milan Bisevac-daj Boze,iako ima ponude u Francuskoj izrazio zelju da dodje u Zvezdu.

Marjan Markovic-NEEEEEEEEEEEE samo ne njega mada je to vec sredjeno.

Goran Gavrancic-Pregovori traju,ne bi bilo lose ovo.

Nikola Lazetic-Nemamo mi krila,posluzice ako dodje.

Ibrahim Some Salombo-iz Konga igrao za Bezaniju,dao 4 gola u drugoj polusezoni.Ne znam poziciju.

Sasa Stamenkovic-golman iz Napretka,ovo bi valjalo.

Darko Kovacevic-Ne treba nam.

Aleksandar Rankovic-30 godina,ne znam poziciju,igrau ADO Den Hagu.

Ne zna se jos sta ce biti sa Milovanovicem,Milijasa kao nece da prodaju.Tutoric ce verovatno u Kodzaeli. :icon_ne:

Odlaze Banovic,Pantic,Barkos,Perovic,Djordjevic :icon_ne: ,Randjelovic,Jestrovic,Trajkovic,Raskovic,Djordjevic Vladimir(stoper).

Posted (edited)

mijailovic je levi bek, ili desni

igrao je u generaciji sa jankovicom i krasicem, onom sto je bila druga u evropi, ali posle nista od njega nije bilo, otisao iz zeleznika u poljsku, pa onda jebem li ga gde

koji ce im kurac marijan markovic isto ne znam, eventualno za klupu, kapiram da su i bronovicki i ninkov dosta bolji od njega trenutno

gavrancic isto mislim da je puko, ne znam sto su zapeli da prodaju tutorica

mislim da ce velika vecina ovih igraca ili igrati u sremu /zvezda b/ ili u najboljem slucaju grejati klupu i igrati kup utakmice, bar se nadam da ce tako biti

taj edgar je valjda ok, lazetic, tagoe, bisevac, golman stamenkovic - mislim da bi se samo oni od navedenih mogli nazvati pravim (koliko-toliko) pojacanjima

Edited by sabre
Posted (edited)

Tog Tagoa je preporucio Dujkovic,reprezentativac je Gane,sigurno se radi o kvalitetnom igracu.

Lazetic i Bisevac zele da se vrate,ali klubovi malo komplikuju stvari.

Salombo je centarfor,inace je Lokerenov igrac,ako se ne varam.

Ne bi bilo lose da Marjan i Mijailovic pojacaju konkurenciju na beku.

Stamenkovic je izvestan,Castillo pali,trazi se zamena,i bice jos nekoliko pojacanja,a mozda neko od igraca sa klupe kod Zemana izbije u prvi plan,desava se i to prilikom promene trenera. Zenga je tako kovarnuo par igraca npr.

I to je to. Nerealno je ocekivati da Zvezda preko noci napravi instant tim za velika dela. Polako,videcemo...

Edited by Nimrod
Posted

jebote, pise na transfermarkt-u da se vratio georgijev u zvezdu

nevezano za to, bice dobar tim sledece sezone

Posted
sledece sezone...

odakle mi je poznato to?

pa trpali smo vas i ove sezone

4:1, secas se?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...