Jump to content

Recommended Posts

Posted

No frx, tu sam da argumentima pomognem da se pogleda dalje od medijskih clanaka i sa sto vise raznih strana nadje istina na sredini, a na to nas obavezuje i svetac s tvog avatara ;)

Posted (edited)

Jos sudija dosudi smesan penal za zvezdu ali ni to ne pomaze, golman se pobrinuo da pravda pobedi :D

Sad imaju dva boda :)

Edited by Feniks .
Posted

Najzanimljiviji deo utakmice je bio onaj pas...

hehehe

Slusao sam prenos preko sajta igrom slucaja, jer mi je buraz vatreni delija...

a onaj igor je car!!

"Najjača ofanziva u dosadašnjem toku utakmice! Svi su se okomili na psa da ga odjure sa terena!"

hahahahahahaha

Posted (edited)

Vidite kako je lupanje kola urodilo plodom! :) :) :) Ako im olupaju stanove mozda i dobiju nekoga... e moj Cuka, protiv poslednjeg na tabeli kod kuce i samo bod... sramota. Da je u zlezdi vise postenjacina kao sto im je golman bilo bi sve mnogo bolje :)

Edited by Rizzen
Posted

Partizan 4 4 0 0 9:1 12

Vojvodina 4 3 0 1 5:2 9

Hajduk 4 2 2 0 3:0 8

Javor 4 2 1 1 3:2 7

OFK Beograd 4 2 1 1 2:3 7

Čukarički 4 1 2 1 5:5 5

Jagodina 4 1 1 1 2:3 4

Banat 4 1 1 2 2:3 4

Napredak 4 1 0 3 3:5 3

Borac 4 0 3 1 1:3 3

Crvena zvezda 4 0 2 2 2:6 2

Rad 4 0 1 3 1:5 1

Posted

Znači FK Rekreativo Belgrade je udvostručio broj bodova.

Nije se dalo Stepanoviću večeras. Da su dobili, garant bi priredio fudbalerima Beer Party, na nekom od splavova.

Posted
Ma kakav Beer parti na splavu, daleko je to. Bolje u nekoj krcmi na Banovom Brdu blizu stadiona.

Hahah, htedo' da spomenem neku birtiju od kafane, ali rek'o 'ajd neka zvuči moderno - u trendu.

Kakav je šašav, unajmio bi i druga Bobana Zdravkovića da peva stručnom štabu na uvce. :mhihi:

Posted
Hahah, htedo' da spomenem neku birtiju od kafane, ali rek'o 'ajd neka zvuči moderno - u trendu.

Kakav je šašav, unajmio bi i druga Bobana Zdravkovića da peva stručnom štabu na uvce. :mhihi:

Mislim da je Steppi mnogo moderniji, mozda bi doveo neke popularne Nemce, mozda one Sportfoidne Stiller mislim da se tako zovu, sto su svojevremeno imali onu opasnu fudbalsku pesmu sa Roke Santa Kruzom u spotu.

Guest INSAjADER
Posted

Postoje ozbiljni nagovestaji da ce Hranislav Bilibajkic kupiti fudbalski klub Crvena Zvezda.

Ali nista jos uvek nije zvanicno...

Posted

Ovom Radiveojevicu ne treba razlupati djuntu, treba mu odseci obe ruke

strasno! Zasto ovako nisu igrali kad je Arkan bio baja?!?!

Ma ja bih doveo Sapica i Sefika da budu generalni direktor i sportski direktor i dao im odresene ruke da "disciplinuju sve strukture kluba" :D

Posted
Треба им и станове попалити, а голмана линчовати.

Golmana silovati.

kakvi se penali sviraju ciganima..ccc

Rece Grobar.

strasno! Zasto ovako nisu igrali kad je Arkan bio baja?!?!

Ma ja bih doveo Sapica i Sefika da budu generalni direktor i sportski direktor i dao im odresene ruke da "disciplinuju sve strukture kluba" :D

Sve ih treba pobiti mamu im jebem.

Guest INSAjADER
Posted

Inace za vasu informaciju g-din Bilibajkic je nas ugledni privrednik,koji je sada u dijaspori.

Krunu kapitala je stekao posteno sa svojih deset prstiju u doba stravicne hiper-inflacije.

Otuda ce verovatno i imati specijalne privilegije prilikom raspisanog tendera za kupovinu fudbalskog giganta.

Tako navodi osoba iz nasih veoma poverljivih izvora,za koju nazalost,jos uvek nemamo odobrenja da objavimo identitet.

Smatram da je ovo za sada dovoljno...

Posted

Radivojevic je najveca rupa u timu, ne pamtim kada je Zvezda imala losijeg golmana. Ovakav pocetak prvenstva je za mene i za sve zvezdase najgori scenario koji je mogao da se desi, pa niko nije ocekivao ovakav debakl. Dva boda samo posle 4 kola!

Posted

To bi trebalo pitati trenera ili trenere. Ja i dalje ne mogu da verujem da se sve to dogadja. najvece zlo je sto su doveli Iliju Ivica, coveka koji je najveci grobar i to svoje opredeljenje nije nikada krio. Pa sta od takvog coveka ocekivati u rukovodstvu?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...