lemmy sixx Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Taj rad,sluzbenim rezultatom 3:0. kako taj paprikanerska Jagodina ima los logo...saobracajni znak na J. Ali nece to biti jedina pobeda,Partizan nece istupiti iz lige.
Routasydän Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 Zguzili smo Jagodinu. Evo, Ceda je dokazao Zemanu da se ipak od govana moze napraviti dovoljno dobra pita da pobedjuje superligashe :)
Mustang Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 More, tu su zato 6 titula europskih u vaterpolu! Ajd' da vas vidim, okupajte se već jednom! Ič mi nije jasno što se kaže ''Srbija Do Tokija'' trebalo bi ''ZVEZDA DO TOKIJA'' Mislim, tamo savladaste svojevremeno Jozićev Colo-Colo. To su recenice koje su s decenijama postale fraze , a samo da te obavestim da ce se jos koristiti na filmovima, zidovima, u medijima, i u etru uopste.. Ma sta ti mislio o tome ZVEZDA=SRBIJA
Karlo SE Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 Pa naravno covece, da Bog da tako i doveka ostalo, sto bi reko zBunjevcevic:"Moramo biti pazljivi i umereni u dovodjenju stranaca, Zvezda je ipak jedan od stubova srpstva."... a ja bih samo dodao, dzaba vam svo srpstvo kad vam je ime tursko. E da, cestitke na prvoj pobedi!
Mustang Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 O P U S T E N O DELIJE SEVER SEVER SRBIJA I da... Fala na cestitkama Jos nesto da dodam: I rakija je tursko pice, i cevapi su tursko jelo, i sta sad, jbg... Drugar mi je rekao da su nasa i nji`ova rakija ko nebo i zemlja, da je njihova dosta blaza i da im se smejao kad ih je video da su je gasili vodom...
Routasydän Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 Zar je alhohol dozvoljen muslimanima? U svakom slucaju ko ih jebe! Cedo care, samo napred, nije jos nista gotovo, samo da puno ne zaostanemo na polusezoni, a onda da se lepo u januaru pojacamo i zguzimo ove grobce u derbijima i to je to
Mustang Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 Ovaj mi tako rece..Sad, dal je lagao, jebemliga... moguce da se i oni malo opuste, ipak su Turci malo vise evropski od ostalih muslija, ko ce da ga zna...
Routasydän Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 Pa morali su i turci nesto od nas da pokupe
El Karnisero Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 Stizemo vas Grobari! Ma sta ti mislio o tome ZVEZDA=SRBIJA dzaba vam svo srpstvo kad vam je ime tursko. U ovo nisam upucen,o cemu se radi?
Feniks . Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 U ovo nisam upucen,o cemu se radi? Vidi se da si mlad...i neobavesten... Delije, rec turskog porekla...kao junaci ali turska rec...elitne turske jedinice....e to ste vi...ako nisi znao... Mada, da budemo realni, i grobari(jos pre vas) imaju pesmu gde se spominju delije pa su imali cak i zastavu...sto je isto bedak...ali sta ces, istorija treba da se uci...pa se ne bi desavale ovakve gluposti...
Mustang Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Dobro , samo hocu da kazem da smo mi kao turci i ta sranja, a sta bi s tudjmanom i proslavama titovog rodjendana na vasem stadionu ? Festa oko coveka koji je pokopao Srbiju vise nego svi Turci zajedno. Mi smo Turskoj `podarili` janicare, koji su defakto Srbi, e sad sto su oni mozda zavrsili kao delije, ja im nisam kriv, samo su se vratili tamo gde im je i mesto , u Srbiju Ok enough with bullshit, da ne baljezgamo vamo tamo ko neke besposlene babe nedelom ujutru :) Bitno je da nam fudbal i drzava napreduju, a sad sto ce tamo neke grupe da se zovu kako god se zvale, nebitno. Eto, meni nije krivo kad partizan udje u ligu sampiona,stavise drago mi je jer je nas klub, samo mi je posle krivo sto ce svaki iskompleksirani grobar da mi sere o tome... BOLE ME BRIGE
Karlo SE Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Pa mi smo J(ugoslovensko)S(portsko)D(rustvo) Partizan. Rodjendan druga Tita se slavio na nasem stadionu jer je to fudbalski hram stadion Jugoslovenske Narodne Armije, Tudjman je bio predsednik tih godina kada se nije smela javno praviti razlika ko je ko, prema tome, mnooogo su drugacija vremena bila... a vi ste delije i dalje.
El Karnisero Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 A vi ste vecito drugi klub i smisljate razne gluposti ne bi li nadoknadili nedostatak uspeha.
Karlo SE Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Pogledaj semafor, da ne kazem tabelu... "Je l to Lazare, glava pobednika?"
Grob Bez Dna Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 opet proslost...sto ti hrani cir
El Karnisero Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Kako se napalite kad se spomene istorija...
Karlo SE Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 opet proslost...sto ti hrani cir A zar si ocekivao nesto drugo?
sabre Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 (edited) a vi ste delije i dalje. i uvek cemo i ostati. @pogledajte tabelu pa i kaljari i atalanta su prvi na tabeli u italiji a espanjol u spaniji verovatno ih to cini vecim od reala, barse, juvea, intera... Edited September 21, 2008 by sabre
kuruz Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 a vi ste delije i dalje. Не, него ћемо да мењамо грб клуба, као неки паћеници.
Grob Bez Dna Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 sta bi, nisi vise vatreni navijac mancestera?
Karlo SE Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Obrati se onome ko menja, zvanicni grb je i dalje onaj jedan jedini, kao i boje, kao i ime. To sto ga neko skrnavi kojecime zbog drugacijeg politickog vetra nego u vreme kada je nastao, ja licno s tim nemam nista, a ti sebe zoves delijom.
kuruz Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Хаха, њих волим више од било чега другог, а овде волим вас да подјебавам.
Axeanosilas Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Не, него ћемо да мењамо грб клуба, као неки паћеници. Mислиш на манчестер? Какви јебени паћенички ретарди... Фуј.
Recommended Posts