Jump to content

Recommended Posts

Posted
More, tu su zato 6 titula europskih u vaterpolu! Ajd' da vas vidim, okupajte se već jednom! ;)

Ič mi nije jasno što se kaže ''Srbija Do Tokija'' trebalo bi ''ZVEZDA DO TOKIJA''

Mislim, tamo savladaste svojevremeno Jozićev Colo-Colo.

To su recenice koje su s decenijama postale fraze , a samo da te obavestim da ce se jos koristiti na filmovima, zidovima, u medijima, i u etru uopste..

Ma sta ti mislio o tome

ZVEZDA=SRBIJA

Posted

Pa naravno covece, da Bog da tako i doveka ostalo, sto bi reko zBunjevcevic:"Moramo biti pazljivi i umereni u dovodjenju stranaca, Zvezda je ipak jedan od stubova srpstva."... a ja bih samo dodao, dzaba vam svo srpstvo kad vam je ime tursko.

E da, cestitke na prvoj pobedi!

Posted

O P U S T E N O :)

DELIJE SEVER

SEVER SRBIJA

I da... Fala na cestitkama

Jos nesto da dodam:

I rakija je tursko pice, i cevapi su tursko jelo, i sta sad, jbg...

Drugar mi je rekao da su nasa i nji`ova rakija ko nebo i zemlja, da je njihova dosta blaza i da im se smejao kad ih je video da su je gasili vodom...

Posted

Zar je alhohol dozvoljen muslimanima? U svakom slucaju ko ih jebe!

Cedo care, samo napred, nije jos nista gotovo, samo da puno ne zaostanemo na polusezoni, a onda da se lepo u januaru pojacamo i zguzimo ove grobce u derbijima i to je to ;)

Posted

Ovaj mi tako rece..Sad, dal je lagao, jebemliga... moguce da se i oni malo opuste, ipak su Turci malo vise evropski od ostalih muslija, ko ce da ga zna...

Posted
U ovo nisam upucen,o cemu se radi?

Vidi se da si mlad...i neobavesten...

Delije, rec turskog porekla...kao junaci ali turska rec...elitne turske jedinice....e to ste vi...ako nisi znao...

Mada, da budemo realni, i grobari(jos pre vas) imaju pesmu gde se spominju delije pa su imali cak i zastavu...sto je isto bedak...ali sta ces, istorija treba da se uci...pa se ne bi desavale ovakve gluposti...

Posted

Dobro , samo hocu da kazem da smo mi kao turci i ta sranja, a sta bi s tudjmanom i proslavama titovog rodjendana na vasem stadionu ?

Festa oko coveka koji je pokopao Srbiju vise nego svi Turci zajedno.

Mi smo Turskoj `podarili` janicare, koji su defakto Srbi, e sad sto su oni mozda zavrsili kao delije, ja im nisam kriv, samo su se vratili tamo gde im je i mesto , u Srbiju :)

Ok enough with bullshit, da ne baljezgamo vamo tamo ko neke besposlene babe nedelom ujutru :) :) :)

Bitno je da nam fudbal i drzava napreduju, a sad sto ce tamo neke grupe da se zovu kako god se zvale, nebitno.

Eto, meni nije krivo kad partizan udje u ligu sampiona,stavise drago mi je jer je nas klub, samo mi je posle krivo sto ce svaki iskompleksirani grobar da mi sere o tome...

BOLE ME BRIGE

Posted

Pa mi smo J(ugoslovensko)S(portsko)D(rustvo) Partizan. Rodjendan druga Tita se slavio na nasem stadionu jer je to fudbalski hram stadion Jugoslovenske Narodne Armije, Tudjman je bio predsednik tih godina kada se nije smela javno praviti razlika ko je ko, prema tome, mnooogo su drugacija vremena bila... a vi ste delije i dalje.

Posted (edited)
a vi ste delije i dalje.

i uvek cemo i ostati.

@pogledajte tabelu

pa i kaljari i atalanta su prvi na tabeli u italiji a espanjol u spaniji :)

verovatno ih to cini vecim od reala, barse, juvea, intera... :)

Edited by sabre
Posted

Obrati se onome ko menja, zvanicni grb je i dalje onaj jedan jedini, kao i boje, kao i ime. To sto ga neko skrnavi kojecime zbog drugacijeg politickog vetra nego u vreme kada je nastao, ja licno s tim nemam nista, a ti sebe zoves delijom.

Posted
Не, него ћемо да мењамо грб клуба, као неки паћеници.

Mислиш на манчестер? Какви јебени паћенички ретарди... Фуј.

Manchester_United_Badge_1960s-1973.png

Manchester_United_Badge_1973-1998.png

305px-Man_Utd_FC_.svg.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...