Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cudno da vec na 2 stranice nije napisano nista u vezi Barija :D

Cenim da ce valjak sutra da samelje "slaninare" rutinski, onaj lik sto je dosao iz Rada Bogunovic daje gol u prvih 15 minuta.

Posted
Cudno da vec na 2 stranice nije napisano nista u vezi Barija :D

zaista cudno, ali naravno da to nije moglo da potraje. i naravno da nas je na to jos jednom potsetio jedan grobar.

Posted

Мени се Драгиша Бинић пада ујак. Али и поред тога ја сам навијачица Партизана, да не кажем гробарка. :D

Posted (edited)
zaista cudno, ali naravno da to nije moglo da potraje. i naravno da nas je na to jos jednom potsetio jedan grobar.

Vidi ovog Dorcolca, c..c..c..c.. Verujem da je tesko biti rom u Grobarskom kraju, ali sigurno si se navikao. :D

Edited by Fake City
Posted

Ajde, probaćemo na staru slavu da te uguramo. Ovde su sve sami fudbalski pregaoci, a možda se pojavi i jedna simpatična novinarka, ako znaš na koga mislim icon_winky.gif

A evo i pečenja

miodragjesic03lb5.jpg

w500.png

Posted

Gle ovog Kazima, obezglavio me čovek. Vrati mi moje telo i 1 havajsku košulju.

Kosane, šef reče da ne primaju pijane goste, ali pošto se Ješa založio za tebe, sve je sređeno ;). Samo probaj da zadržiš dah na ulazu.

Posted

Kosane, ako se proguraš, Ješa časti sledeću turu, ipak sam sada trener jedne Budućnosti iz Podgorice. Čisto da ne bude spam, tu je sa mnom i 1 Nikola Džomba.

Pa sto onda tebe ostavise u kafani? :)

Pa Ješa je autoritet i kapacitet.

Pozdrav, Ješić.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...