Jump to content

Recommended Posts

Posted

2-2 dobar rezultat za Partizan , zbog vodjstva Zvezde i sto je sacuvao prednost na tabeli ,i ja sam srecan zbog toga,Partizanova odbrana-ocaj,ali je napad dobar,leprsav,dve lepe akcije dva gola,sudija je imao par gresaka ,iskreno na stetu Zvezde,ali mislim da to nije uticalo na rezultat,i objektivno Grobari su ovoga puta bili mnogo glasniji

Posted (edited)
Alo, nevernici..............???????????????????????Razbicemo ih, kao Roma Intera evotigana.gif

heh, malo si pobrkao ipak... :bigblue: ovo za romu i inter...

----

smesni su glodari.

----

sudija je direktno uticao na rezultat, onaj faul rukavine je bio cist crveni karton. a da je to tad i dosudio zavrsilo bi se verovatno kao roma - inter.

steta, zvezda je zasluzila pobedu. golove smo primili jeftino. propustili sanse... sta je tu je, nije lose ni ovako. 6 bodova prednosti nije previse a zvezda ima mnogo bolje igrace od partizana i verujem da cemo ponovo osvojiti duplu krunu.

drago mi je sto je milijas zasluzan za oba gola, pun mi je kurac vise pljuvanja po njemu...

zasto igra pa zasto igra... pa jel vidite sad zasto igra...

Edited by sabre
Posted (edited)

Zvezdina najbolja partija ove sezone, Partizan takodje vrlo dobar. Dobar, dinamican fudbal sa puno borbe, pristojna pas igra, i veoma visok tempo. Bolji derbi nisam gledao od ovog...Jedino ga pokvari onaj nesrecnik pri kraju.Umesto da smiri vatru, on je raspirivao sa kartonima. Dajte brate vise, dajte iskusne sudije da sude derbi, a ne ovakvi "perspektivni".

Edited by Hevi Dzhrk
Posted
2-2 dobar rezultat za Partizan , zbog vodjstva Zvezde i sto je sacuvao prednost na tabeli ,i ja sam srecan zbog toga,Partizanova odbrana-ocaj,ali je napad dobar,leprsav,dve lepe akcije dva gola,sudija je imao par gresaka ,iskreno na stetu Zvezde,ali mislim da to nije uticalo na rezultat,i objektivno Grobari su ovoga puta bili mnogo glasniji

ja sam neutralan i milsim da je sudija najveci krivac za ovaj rezultat...koromana je oborio poslednji igrac odbrane u 100% sansi on cak nije ni svirao faul...a bio je za crveni...jedan faul isto za zvezdu nije svirao pred kraj utakmice...partizan je polse toga imao ozbiljnu kontru ali crnac je sve sjebao...iznenadili su me grobari prilicno fino izdanje...ali ih i dalje cigani siju...mada imaju razlicite stilove navijanja...i ne kapiram kakve su ono zabarske meldije na jugu a kao furaju engleski fazon? to me j zbunilo...i tako fina je bila ona prozivka ko drugome jamu kopa sam u nju upada xD onaj barjak sa grbom bga opet fin...grobosi su imali finu bakljadu...cigani su imali neke xtra dimove i baklje i tako...sudija je kriv za sve A.R.A.B.

Posted

Zao mi je sto Zvezda nije uspela da sacuva prednost. Ne ide ove sezone nikako. Na zalost, nisam mogla da budem na derbiju, jer sam bila na utakmici Vojvodina- Smederevo. Pobedio domaci tim, ali opet sa katastrofalnom igrom. Tri gola pala za 6 minuta, ostatak meca veoma bledo. Smederevci su na celoj utakmici imali 3 izgledne sanse, dok se u Vojvodini propisno ponovo ispromasivao Despotovic. Nesrecnik na kraju dao gol iz penala.....

Posted (edited)

Čestitam publici i igračima na ponašanju, ali moram da istaknem da su igrači pokazali da se nalaze iznad ambijenta. Pružili su svoj maksimum. Partizan ima veoma dobar tim, skup odličnih igrača", rekao je Milorad Kosanović. "Mi smo kontrolisali igru, do 77. minuta smo dominirali i imali priliku da pobedimo, propustili smo 5 stoprocentnih prilika. Međutim, kada igrate sa ekipom kakva je Partizan, neminovne su greške. Ako ih činite u odbrambenoj trećini, stići će vas kazna

Ne slusam metal, ali ste mi dragi. Hik!

edit: ti lutkice mora da si novinar. odaje te leprsavi stil izrazavanja i nesvakidasnji sarm. Mozda bismo mogli da odradimo neki intervju, Hik!

Edited by Milorad Alkosanović
Posted
edit: ti lutkice mora da si novinar. odaje te leprsavi stil izrazavanja i nesvakidasnji sarm. Mozda bismo mogli da odradimo neki intervju, Hik!

Milorad Kosanovic je najnesposobniji trener svih vremena u srpskom fudbalu. Najgore resenje za Zvezdu, to sam izjavila cim je stupio ponovo na funkciju u nasem najtrofejnijem timu.

Kad bolje razmislim, jedan je Slavoljub MJuslin, ma sta o njemu mislili i govorili!

Posted

Samo da otkrijem ko stoji iza svih ovih novih nickova koji su se nakotili za vreme mog godisnjeg odmora, pa ce da sledi velika cistka. Jos mi fali da se pojavi Daniel PASSARELLA, pa cemo onda svi morati da se шишамо, што металцима баш и не иде у прилог.

Јешић није лош тренер, али је сам платио цену вођења великог клуба.

Posted

Нисам гледао ако је уопште било на ТВу, али сам слушао прво полувреме на радију. Шта је све то Јестровић промашивао? Чуо сам 4 чисте прилике, па не знам... Требало је да победи Звезда, ипак смо јачи иако слабо играмо...

Posted

Bio je odlozeni prenos, ali ja nisam mogla da gledam, jer sam morala da idem na SVADBU (da sam znala da ce biti na toj svadbi smaranje, ostala bih da gledam fudbal, naravno)...Sledeci derbi na nasem stadionu se ne propusta!

Posted
Bio je odlozeni prenos, ali ja nisam mogla da gledam, jer sam morala da idem na SVADBU (da sam znala da ce biti na toj svadbi smaranje, ostala bih da gledam fudbal, naravno)...Sledeci derbi na nasem stadionu se ne propusta!

Je л' следећи тек на пролеће тамо? И ја само био на свадби, али било је океј :D

Posted
Barsa i Meridian Super Liga....To je kao da poredis kastiljansko vino sa geografskim poreklom i neki domaci buckuris iz neke birtije na Autokomandi.

Nikada Barselona ne može da bude toliko loša, koliko bućkuriš može da bude dobar. Radi pos'o. Hik!

Posted (edited)

Ne, devojko, ne. Ne pratim bas zbivanja u domacem fudbalu, posto imam nekog posla u Bugarskoj, ali nisi u pravu.

Jesic, Miodrag Jesic.

Eh, eto ti, nestade post. Šta ti je moderna tehnologija, sad ga vidiš, sad ga ne vidiš, a ja ispado' budala.

Kosane, pa dokle, majku mu?

Edited by Miodrag Ješić
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...