Geozee Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Sta cuva Raca? On mi je trenutno najveci ljubimac u klubu.. On i Kamel Zaiem...
Fake City Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Ciganima FK pocinje da lici na KK, KK pocinje da lici na VK, a VK vise ne postoji.
Feniks . Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 PSV i Kroacija su podjednaki,je li? Te godine je Partizan imao uzasno losu ekipu, prvenstvo je zavrsio na trecem mestu...dok je Dinamo bio jak , nikad jaci, igrali su kuci odlicno i sa Atletikom, u Mancesteru se odlicno drzali, mislim da su tad izvukli bod...razbili nas i sta sad... Naravno, Zvezda bi tada pobedila Dinamo(tadasnju kroaciju) sa 8-0 Ili da uzmemo danasnju situaciju, sada da igraju Dinamo i Zvezda, pa bila bi u Zagrebu minimum petarda... Ako cemo o brukanju u Evropi, Partizan je pravi talenat za to...ali poslednjih godina, bolje da cutite, jer Partizan nesto i uradi i niko ga nije razbio...dok kod vas...znate i sami...
Karlo SE Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 (edited) Te godine je Partizan imao uzasno losu ekipu, prvenstvo je zavrsio na trecem mestu...dok je Dinamo bio jak , nikad jaci, igrali su kuci odlicno i sa Atletikom, u Mancesteru se odlicno drzali, mislim da su tad izvukli bod...razbili nas i sta sad... Naravno, Zvezda bi tada pobedila Dinamo(tadasnju kroaciju) sa 8-0 Ili da uzmemo danasnju situaciju, sada da igraju Dinamo i Zvezda, pa bila bi u Zagrebu minimum petarda... Ako cemo o brukanju u Evropi, Partizan je pravi talenat za to...ali poslednjih godina, bolje da cutite, jer Partizan nesto i uradi i niko ga nije razbio...dok kod vas...znate i sami... Gresis, nije Dinamo tada igrao LS, ispali su u 3. kolu od Newcastle-a, ali su jebali mamu u UEFA kupu, mislim da je bila 1/8 finala. НАМА ФК ПОЧИЊЕ ДА ЛИЧИ НА КК, КК ПОЧИЊЕ ДА ЛИЧИ НА ВК. ЗА ДРУГЕ СЕ НАВИЈА ПАРТИЗАН СЕ ВОЛИ!!! њима ФК почиње да личи на КК, КК почиње да личи на ВК, а ВК више непостоји. "звезда је живот који се претворио у ситницу" Edited October 7, 2008 by Rizzen
vladream Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 (edited) http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=322327 znaci kad je Radoman video, onda stvarno Edited October 7, 2008 by vladream
Geozee Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Pa eto... to znaci da smo bolji od zvezde...
Mustang Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Tom malom raki bi polomio picku kad bi mi tako nesto reko , ne bi me zaustavilo ne celo groblje sa trenerom golmana. A i realno Petkovic bi ga sahranio da ga nisu zaustavili, pa biste ga primili u prdizan kao dobrog grobara. Steta vasa sto nebi hteo coek da predje, nije preletac...
Grob Bez Dna Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 prvi je ovaj slepac poceo da zajebava, raca mu je samo vratio, i to sa kamatom.
vladream Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 sto bre? ako mu je jeb'o kevu btw, onaj vas Tomovic je iz Kga, bili mu roditelji na tekmi, decko navija za Partizan
Karlo SE Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Kad smo vec kod ovog momcine, kako Grobar proslavlja potpisivanje za voljeni klub...
Feniks . Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Grobari na derbiju... http://uk.youtube.com/watch?v=9PprldzkCNY
Mustang Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Ma poenta je NIJE MU PROZIVAO KEVU , samo ga je malo cacnuo a posle vi pricajte samo da niste kompleksasi, ja samo zbog grobara ne volim da izgubimo od partizana, posle ne mozes da ih rasteras pola godine......
Mustang Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Covek je skolovan , nema leba da jede a ti ga prozivas CALE TI U DJUBRETARIMAAAAA.......
vladream Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 (edited) e ovo je grobar, i mnogo mi je drago sto nam je ekipa nikad grobarskija,znaci svi ginu, bore se, i zato i tako igramo Edited October 8, 2008 by vladream
Џејсон Њустед Posted October 9, 2008 Report Posted October 9, 2008 Dinamo Zagreb,Fljamurtari , Petah Tikva , Timok, ......... Ah, da , Milijas JESTE kurac od igraca i Koroman JESTE brdsko govece neprosveceno i mrzim ih mada sam Cigan
El Karnisero Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 1. Нема ту шта да се тумачи. Значење је значење, али као што рекох - ко ће учит' језике... 2. Oн теби није рекао да си идиот, искористио је кондиционалну реченицу (да ли би сада требало да кажем - ко ће учит' граматику матерњег језика...) Изјава је тачна, иначе. Гомила глупих људи из РС навија за жлезду јербо је она "као" стуб Српства и те будалаштине. То су исти они људи који се куну у Православље (а кад славе Никољдан обавезно припреме и једно прасенце за после поноћи "кад прође Пост), носе по 17 бројаница на рукама иако не знају чему служе и тако ти фазони. Ти си одрастао у Смедереву, а ја поред Дрине. Немој мени причати какви су Срби са леве стране исте и колико (што је најбитније - КАКО) се, на најпримитивнији и најсељачкији начин, индукована национална еуфорија одразила на тамошњи живаљ (и не само тамошњи). ж Ласт, бат нот лист, нема потребе било кога називати идиотом, чак и да је истина. Њему је довољно тешко што је такав, а и кажњиво је... 1-Nisi realan i ne vredi se raspravljati sa tobom o ovome. 2-Znaci za Zvezdu navijaju neobrazovana govna a za Partizan intelektualci?Hahaha Gde su to nama veliki cigani El Kanjisero i Lemi? sabre, lemi..ole, ole, sabre, el sera, ole, ole...bari le, le!ole I dalje nema Lemija i Kanjisera Vidim da sam vam falio,nemojte da ste tuzni evo me opet.Bio sam na ekskurziji. Dobro, opusteno , dobili ste i to je to. Samo se nadam da cemo vas dobiti na JNA, ionako smo bolji i tamo za jednu pobedu ... Hahaha,Groblje ce uvek biti drugo. Pokupi se i napusti ovu planetu... ili predji na temu "Prorocanstva baba Vange"... Nego sta cemo... sad MI imamo naseg coveka u upravi... sad cemo da vas trpamo jedno 10 godina, dok vas ne preteknemo sa brojem titula i brojem dobijenih derbija... Osvojicete LS i prvenstvo sveta i sa Krsdsf junajtedom sa Venere ce te se boriti za titulu prvaka univerzuma.
Grob Bez Dna Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 opet ti o nekim prvacima sveta i sl.
Axeanosilas Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 1-Nisi realan i ne vredi se raspravljati sa tobom o ovome. 2-Znaci za Zvezdu navijaju neobrazovana govna a za Partizan intelektualci?Hahaha 1. Не расправљам се са тобом, ти то покушаваш са мном. Прилично неуспешно. 2. Поново ниси схватио.
lemmy sixx Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Hahaha,Groblje ce uvek biti drugo. Zacementirano drugi.
Fake City Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 Hahaha,Groblje ce uvek biti drugo. Zacementirano drugi. Vidim da su cigani opet poceli da se gube i lazu, pa moram malo da im osvezim pamcenje i podsetin da je ovo 2008. godina.
Mita Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 :) Neka,neka ako oni misle da mogu da nas stignu onda su stvarno jadni.
Recommended Posts