Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Klub iz grada u kojem živiš,plaćaš porez i td.... Engleski fazon. Meni je kasno da se menjam pod matore dane ali bih voleo da mi deca navijaju za Vojvodinu, mada je i za to kasno- boleština je uzela maha od malih nogu ^_^

Капирам шта хоћеш да кажеш, али је суштина следећа - навијаш за клуб за који си почео да навијаш као клинац и тачка.

@Routasydän

Сви остали клубови су слаби и то је разлог. Кад је Раднички из Ниша играо полуфинале (чини ми се) купа Уефа почетком осамдесетих, уверен сам да је 50% Нишлија навијало за Раднички и да су клинци који су се тада родили такође навоијали за Раднички. Проблем је што је Раднички пропао па сад нико не навија за исти. Кад нам клубови постану јачи, рађаће се и "локалне армије" навијача које ће навијати за локалне клубове.

Такође, заболе ме за пријатеље и родбину, навијам за тим за који навијам. Радиша Илић ми је ортак из детињства, циркали смо милион пута заједно, ишли на гомилу журки, ово, оно. Он је бранио за Партизан једно време, сад брани за ОФК. Знаш колико ме заболе да навијам за ОФК против Партизана?!

Edited by Axeanosilas
Posted
Такође, заболе ме за пријатеље и родбину, навијам за тим за који навијам. Радиша Илић ми је ортак из детињства, циркали смо милион пута заједно, ишли на гомилу журки, ово, оно. Он је бранио за Партизан једно време, сад брани за ОФК. Знаш колико ме заболе да навијам за ОФК против Партизана?!

Je l' si ga ubio od zajebancije 2001god kada mu je Mateusov Rapid napunio mrežu?

Kikseraš matori, psovao sam ga tada samo tako.

Posted

Pa dobro, razumem da su ti klubovi slabi i naravno da lik iz Krusevca nece biti jedino i iskljucvo navijac Napretka, razumljivo mije da voli Zvezdu, ali zasto je problem da samo u toj jednoj jedinoj utakmici ne podrzi svoj klub?

I inace hajde, Beograd je druga stvar, veliki grad, mnogo klubova i naravno da neko sa LIona nece biti vatreni navijac Hajduka, ali kad je unutrasnjost u pitanju situacija je drugacija

Posted (edited)
Je l' si ga ubio od zajebancije 2001god kada mu je Mateusov Rapid napunio mrežu?

Kikseraš matori, psovao sam ga tada samo tako.

Безвезе ми било, дао ми је карту за текму у Бгд-у. :) Поред тога, био сам тужан, наравно.

Он је сјајан голман, сјебало га је то што је много циркао (стварно много), чак и кад је почео да брани у Партизану. Наравно, накачило му се 1000 људи јер је имао кеша, журке, курве, ово, оно, Тумба то није хтео да трпи и јеби га... Да није било тако, сад би био први голман репрезентације.

ОК, тад је скењао, али је имао сјајних одбрана, што у првенству, што овако...

ali zasto je problem da samo u toj jednoj jedinoj utakmici ne podrzi svoj klub?

То није његов клуб и боли га кита. Капираш, навија за Жлезду или Партизан. Нема места за друге...

Само теби верни, само теби одани... :)

Ја не могу да замислим да навијам против Партизана па чак да на другој страни игра моја мајка, коју волим највише на свету и за коју бих без размишљања убио, а да не трепнем.

:)

Edited by Axeanosilas
Posted
hahahahha, Axeanosilas koji si ti kralj :lol:

Бе'шале, не можеш ти да скапираш то осећање ако ниси навијач, ако стварно не волиш клуб. Рецимо, ја нисам био на ЈНА скоро две године (до текме са Темишваром), нисам ни прошао поред стадиона све то време. 'Леба ми, кад сам ишао да купим карту и кад сам погледао на трибине и терен кроз решетке, мало ми је фалило да пустим сузу...

Исто важи и за репрезентацију. Не можеш да замислиш какав сам урлик испустио кад смо увалили први гол Литванији. :) Можда некад одемо на текму заједно па ћеш видети. Против смрдљивих Француза, на пример.

Плакао сам (горко и дуго :)) кад смо испали од Роме (наместио Зека). кад смо испали од Аргентине у Италији, кад смо испали од Петржалке замало нисам умро, кад је Миливоје дао гол урлао сам минут и после тога нисам мога да причам једно сат времена јер ме је грло пекло... :)

Наравно да не можеш да схватиш, и не очекујем, али ствари су једноставно такве. Волим, бре... :)

Posted
Он је сјајан голман, сјебало га је то што је много циркао (стварно много), чак и кад је почео да брани у Партизану.

More, pamtim ja i '99-u, u prvom putešestviju Ješića sa Partizanom.

Radiša tada primio na Marakani 4 komada ... i tada sam ga psovao samo tako! :)

Наравно, накачило му се 1000 људи јер је имао кеша, журке, курве, ово, оно, Тумба то није хтео да трпи и јеби га... Да није било тако, сад би био први голман репрезентације.

Tumba jednom legenda! Nego, postoji li neki fudbaler a da keša ne troškara na kurve, žurke i sponzoruše ? :lol:

Posted
i radisa je neki metalac 100%, ima dugu kosu :)

Наравно да јесте (сад више не, наравно, оженио се и "примирио", а и пао под утицај " колега"). Забога, били смо екипа. Свирао је бубањ, истина не претерано успешно, али је покушавао. Имао је и бенд.

Имам неки видео снимак за НГ журке 1993 коју смо правили код мене кући. То чувам док не оде у иностранство и не потпише неки озбиљнији уговор. После ћемо имати озбиљан разговор. :) :) :)

Posted

Ma znam, zato sma se i ogradio da nisam navijac. Ja razumem da covek jedan dan dok odrasta izabere neki klub i kaze "ja sam sad navijac ovog kluba" i navija za njega i gleda tekme, ali iskreno nisam ni slutio da je to tolika ljubav.

Inace Milivoj je isao susedno odeljenje u skoli, lik je iz Pazove a inace sam jedno vreme bio prijatelj sa Duljajem, njegov brat je bio samnom u vojsci, radili na prijavnici gardijske brigade i Igor nas je bukvalno hranio (fantastican covek iako je grobar i albanac, skidam kapu) i ja ga pitam za Milivoja i Duki, onako skroman, kaze Milivoje je odlican igrac, jako talentovan, ali brate mili mnogo pije :lol: A za Kezmana sam cuo sve najgore, nema coveka iz one generacije Partizana koji je dobar sa Kezmanom.

E da, upoznah i Gorana Drulica u vojsci, e to je vec bila radost

I da, umalo da zaboravim, kako su samo ljudi peljesili tog Duljaja, daj kartu, daj ovo ono, a Duki kaze da te karte ne dobija za dzaba vec mora da plati na blagajni i tako je on finansirao pola kasarne da ide da gleda fudbal. Stvarno tuzno, ali stvarno dobar covek koji nije imao srca da odbije tako nesto

Posted (edited)
More, pamtim ja i '99-u, u prvom putešestviju Ješića sa Partizanom.

Radiša tada primio na Marakani 4 komada ... i tada sam ga psovao samo tako! :)

Tumba jednom legenda! Nego, postoji li neki fudbaler a da keša ne troškara na kurve, žurke i sponzoruše ? :lol:

Памтиш само лоше ствари. :)

Нема, осим Кежмана. Он и Кежман су били сјајни ортаци. Матеја се опијао од три Хајнекена и никад није учествовао у будалаштинама.

----------------------

Идем сад, одговорићу вам и за то пељешење и остало касније...

Edited by Axeanosilas
Posted
I da, umalo da zaboravim, kako su samo ljudi peljesili tog Duljaja, daj kartu, daj ovo ono, a Duki kaze da te karte ne dobija za dzaba vec mora da plati na blagajni i tako je on finansirao pola kasarne da ide da gleda fudbal. Stvarno tuzno, ali stvarno dobar covek koji nije imao srca da odbije tako nesto

Razlog više da bih ga zvao u reprezentaciju, da sam na Antićevom mestu. :da:

Памтиш само лоше ствари. :)

Нема, осим Кежмана. Он и Кежман су били сјајни ортаци. Матеја се опијао од три Хајнекена и никад није учествовао у будалаштинама.

U duhu thrash metala je da se loše stvari ne zaboravljaju! :)

Meni je, inače, omiljena izreka Memento Mori. :mrgreen:

Kaka je svojevremeno izjavio da je nevin ušao u brak,

kao seks pre braka ne može i tralala ... tako da ni qrve nije unajmljivao.

Šteta što Teša nije na vreme počeo da trenira fudbal, ima tu neke analogije, čini mi se. :mhihi:

Posted
dobar je bre radisha golman

e sad, druga je prica sto je branio u shugavom klubu pa je primao po 4-5 komada od zvezde, rapida, i drugih vecih klubova.

Posted

Jeste, sudija je bio ocajan, ali iskren da budem i mi smo igrali ocajno, nema opradanja. Igra bez preciznih paseva, nisam video tri dodavanja da su spojili, bunarenje, napadaci tragedija, da nema Milijasa mi bi ispali iz lige :(

Nadam se da ce se pojacati na pollusezoni inace lose nam se pise :(

Posted
I jedno laicko pitanje, posto ipak janisam "navijac", recite mi zasto ljudi koji zive u Krusevcu njih bar 90% je navijalo za Zvezdu? Zasto navijaju protiv svog komse, brata, rodjaka.....? Ja volim Zvezdu, ali da igra pored mog tima gde zivim to bi bila jedina utakmica gde bih navijao protiv zvezde. Ovo mi je nekako totalno za ne poverovati :(

Nikad nisam navijao protiv Zvezde kad je igrala sa Smederevom.U potpunosti se slazem sa Akseanosilasom.

Razlog više da bih ga zvao u reprezentaciju, da sam na Antićevom mestu. :da:

Njega i Kovacevica. :da:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...