jana03 Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 колико има лоодака овди партизановци ти смањују бр. звездица хахаах ови асмо чекају да се кољу и пљују ахахахахахахахах фанови бре!!!! нема зезање!!!!!!!!!!!
Routasydän Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 Moram da napisem jednu stvar, nadam se da ce se Shamandalie sloziti samnom. Naime, gledajuci sve silne konferencije za stampu, kao i intervjue, nasih fudbalskih trenera u poslednjih desetak godina, dosao sam do zakljucka da jedino Dragoslav Stepanovic ume da sklopi recenicu kako treba. On je jedini trener koji se ne gadja sa frazama tipa "dali smo sve dod sebe", "cestirtam protivniku i igracima na fer i korektnoj utakmici" i gomilu drugih fraza i praznih glupih recenica. A jedina stvar koja me vise nervira od ovih fraza je kad na konferenciji igrac i trener krenu da prepricavaju neke situacije sa terena. Alo brate svi smo gledali, daj ANALIZU i svoj STAV po tom pitanju. E jedino Dragoslav Stepanovic se ne gadja frazama, ne prepricava dogadjaje sa terena vec daje analizu i komentar kakav treba, ponekad sa dodatkom zaista zdravog humora.
David Seaman Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 Mislim da se tu moze dodati i Sasa Jankovic. Mozda je ovaj link trebalo staviti na temi Zvezda vs Partizan, ali, neka ga ovde... http://www.speedyshare.com/606864253.html Gledajte, povracajte...
Џејсон Њустед Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 Koji idiot je ovaj still i'm sad. Jbt klinci iz prvog razreda su inteligentniji od njega. Ajd, kad ti kazes. A Prvi Amandman, ha? Mislim,ti da me prozivas iz USA, ha,ha. Axe ti je odgovorio ali evo - ako jos nisi shvatio, procitaj ove dve-tri teme sa nasim fudbalom pa ce ti mozda biti jasniji kontekst ove zajebancije. No hard feelings .
sabre Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 Moram da napisem jednu stvar, nadam se da ce se Shamandalie sloziti samnom. uh, sumnjam, koliko sam ja primetio ona ne voli stepu
Routasydän Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 Pa dobro, mrzi ga zbog njegovih "manira" ali morate svi priznati da je covek strucan i nije glup, kao vecina ostalih fudbalskih "strucnjaka"
KazimKazim Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 (edited) Mnogo jak ovaj Borac. Bas to htedoh da napisem A ladno se ponadase za vikend da nas mogu stici, al doceka ih hladan tus u Cacku Edited October 29, 2008 by KazimKazim
Draža Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 Al bi bilo strava da i Partizan danas pukne, onda kao da se nije ni igralo ovo kola
Grob Bez Dna Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 zasto borac nikoga do sad nije dobio??? nije igrao sa zvezdom
lemmy sixx Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 Uuu,al ti fazon,da se useres.To neko dete od 5 godina smisljalo?
Џејсон Њустед Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 Бари, Токио, Чачак ... Normalno, posto je liga resena moramo da namirimo svoje filijale. Bez zajebancije, to je logican korak u odrastanju mladog i perspektivnog tima, buduceg redovnog ucesnika CL i povremenog osvajaca iste. Al u kurcu,ha, ha. Navalite.... Fake, je li ovo dovoljno razumljivo?
Grob Bez Dna Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 Uuu,al ti fazon,da se useres.To neko dete od 5 godina smisljalo? aha.da bi ti shvatio.
Mita Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 Ako Zvezda bude bila treca svaka joj cast
Karlo SE Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 (edited) Sta reci osim, doktor Almani Moreira! Ajd sam iskreno, cigani, sigurno ste se ponadali. Kakav divan dan, Moreira razdusevio nas malo na stadionu onim cudom, a onda svi u halu da se konacno zgaze madridski cigani... Grobari s tobom sve do pobede! Edited October 30, 2008 by Rizzen
METAL Man Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 Mislim da se tu moze dodati i Sasa Jankovic. Mozda je ovaj link trebalo staviti na temi Zvezda vs Partizan, ali, neka ga ovde... http://www.speedyshare.com/606864253.html Gledajte, povracajte... This file has been deleted for the following reason: requested by authorities
lemmy sixx Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 aha.da bi ti shvatio. Nemas brige,slobodno ti udri i komplikovanije.
Recommended Posts