David Seaman Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 This file has been deleted for the following reason: requested by authorities Kad pre, mamu im... Nema veze, ionako je bila neka gadost...
Fake City Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 Sta reci osim, doktor Almani Moreira! Dr. Mo!
Џејсон Њустед Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 Ma nadjite ponisten Pixijev lob sa pola igralista pa da vidite sta je doktor.......
Geozee Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 Da da... kad cete vi grobari da uradite nesto kao zvezda '91?
sabre Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 i kad cete imati igraca kakav je bio piksi.
sabre Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 piksija i zigica u isti kos staviti? u najmanju ruku bezobrazno, to je kao kad bi ja poistovetio pedju mijatovica i milivoja cirkovica. osporavati fudbalsku velicinu jednog piksija je smesno.
Geozee Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 (edited) Partizan je imao srpskog najboljeg igraca svih vremena... boljeg i od vaseg piksija i od vaseg dzajica... al to cigani ne pridodaju vaznosti, jer su cigani... Ps. Kada cete VI imati igraca kakav je piksi? Edited October 31, 2008 by Geozee
vudun Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 Ma kakav Pixi, taj se jednom rađa. Moj ćale je bio prijatelj sa njegovim pokojnim ocem, čini mi se da se beše zvao Dobrivoje. Fin čovek bio, skroman. Pixi je pošten čovek, za razliku od svakojakih ajkula koji su mešetarili ili mešetare u našem fudbalu. I moj omiljeni reprezentativac iz doba SRJ, pošto se ne sećam nastupa SFRJ - bio sam dosta mali. A Zvezda bi bila zadovoljna, u ovom trenutku, kada bi makar imala igrača kalibra jednog Mitka Stojskovskog. Inače, smatram da Bogunović u ZanParty mora biti starter. Dugo se na ovim prostorima čekao takav napadač. Izuzetne brzine, eksplozivan, strašan osećaj za gol ... mali je otkrovenje sezone, nesumnjivo. 'Ajde nije loš ni ovaj Subašić, da se gancovi ne uvrede, on je otkrovenje No.2
sabre Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 Partizan je imao srpskog najboljeg igraca svih vremena... boljeg i od vaseg piksija i od vaseg dzajica... al to cigani ne pridodaju vaznosti, jer su cigani... jos samo da nam otkrijes koji je taj..
vladream Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 ma Pixi bio posten, kad je pocela ona akcija za Dzajica i ostale, dao otkaz i pobegao u Japan Moreira, De li je, Moreira
Shamandalie Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 Odoh ja za sat vremena na utakmicu....Vojvodina- Banat, koji je bas bljak ekipa....A potom vaterpolo i simpaticni Grcki vaterpolisti....nije mi lose danas uopste.
Geozee Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 jos samo da nam otkrijes koji je taj.. To je jedini srpski fudbaler koji je bio proglasen za najboljeg fudbalera evrope i drugog najboljeg fudbalera sveta... al to niko ne ceni, jer nasim fudbalom upravljaju cigani...
lemmy sixx Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 Da,da...pogotovo u prethodnih par godina.Sve grmi kako upravljaju.Ajd' ne kenjaj. I reci ko je taj igrac,ja se sada stvarno ne mogu setiti.Mozda ga i budem poceo ceniti kada saznam ko je,ovako ga sigurno necu.
Geozee Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 Ja ne mogu da verujem da ne znate... :S Pedja Mijatovic...
sabre Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 ako misli na mijata on je crnogorac koliko ja znam... a i nije bolji od dzajica i piksija. a i nije bio najbolji evropski igrac nego drugi u izboru. sad sam pregledao "notable former players" na vikipediji i niko od tih igraca nikad nije proglasen za najboljeg igraca evrope, tako da ne znam o cemu pricas. verovatno nas lozis, ali vrlo neuspesno, ne radi se to tako.. al to niko ne ceni, jer nasim fudbalom upravljaju cigani... icon_da.gif da, opste je poznato da je tole karadzic cigan.
vudun Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 Ja ne mogu da verujem da ne znate... :S Pedja Mijatovic... Ја se dvoumio da li da napišem Milutin Šoškić ili Velibor Vasović, pa rekoh neka ... znam kakav sam ima da pogrešim.
Geozee Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 (edited) Drugi na svetu je bio... i jedini koji je nominovan bio uopste za najboljeg igraca sveta... i bolji je i od Dzajica i od Piksija... A Dzajic je nezasluzeno najbolji fudbaler svih vremena... POTPUNO! Pa Dragoslav Sekularac je bar za 20 puta bolji od Dzajica... a da ne pominjem Mijatovica... @sabre - daj link... Edited November 1, 2008 by Geozee
sabre Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 za sta link? pa upravo si i sam rekao da je bio drugi a ne najbolji.. ti treba da das link a ne ja, ti tvrdis nesto... niko nije bio nominovan? netacno, bio je dejo, ako vec racunamo i crnogorce.. i to igrama U ZVEZDI a ne u realu In 1991, following Red Star's European success, Savićević came joint second in the voting for the European Footballer of the Year (Ballon d'Or).
Guest YaMa again Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 Савићевић никада ништа није пружио репрезентацији и то је чињеница. Типична лења црногорштина.
Geozee Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 (edited) A Partizanove igrace danas niko ne ceni... kad smo igrali finale '66, imali smo vise od 11 igraca, koji su jebeno zaboravljeni... velicaju se samo cigani... Ljudi znaju samo Bobeka i Mancea i eventualno Velibora Vasovica i Mocu Vukotica... niko se ne seca Galica, Hasanagica, Rasovica, Paunovica... tad je Partizan razvaljivao Zvezdu sa po 7:1 itd. Edited November 1, 2008 by Geozee
Karlo SE Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 Ko treba da ih se seca taj se i seca, nemoj da brines, to ako ih "javnost" ne spominje, to ne znaci da ih se ne secamo. Remi u Kuli, jebaga, ispromasivasmo se u prvom, posle Bogun imao stativu, nema veze, sledeci je Stuttgart... na gostovanje kad krenu Grobari...
Recommended Posts