Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kad smo već počeli da kopamo po starim igračima, samo da napomenem da postoji jedan fudbaler

koji je postigao više golova nego što ima nastupa za reprezentaciju. Jovan Jezerkić, 4 nastupa 5 pogodaka. :):da:

Posted
hteo si reci 5?

i 12 kupova.

i interkontinentalni kup.

Izvinjavam se... ove godine uzimamo titulu, pa ce to biti 4... :D

Kad smo već počeli da kopamo po starim igračima, samo da napomenem da postoji jedan fudbaler

koji je postigao više golova nego što ima nastupa za reprezentaciju. Jovan Jezerkić, 4 nastupa 5 pogodaka. :):da:

Hahaha... ne znam za njega... al je do jaja... :)

Posted

Гробари,признаћу вам све, и Бобека и Манцеа и Моцу па чак и Бјековића оба за играчине али Мијатовића никада.... Солидан клупски играч и ништа више.... И да, пенал против Холандије?

Posted (edited)

Brate, njemu se vece pre tog rodilo deformisano dete... on kad je pocelo bombardovanje nije hteo da igra za Real dok ne prestane bombardovanje... potom je dobio otkaz i presao u Fiorentinu, gde mu je propala karijera... mnogo toga je ulozio u SRBIJU! Dobrotvorne priloge, napravio fudbalske terene... On je POKAZAO da je mnogo dobar covek i veliki humanista... :da: A PO MENI je najbolji nas igrac svih vremena... napusavajte me kolko ocete, on je meni Z-A-K-O-N!

Edited by Geozee
Posted (edited)
on kad je pocelo bombardovanje nije hteo da igra za Real dok ne prestane bombardovanje... potom je dobio otkaz i presao u Fiorentinu

:)

--

ja smatram da mijatovic jeste veliki fudbaler i veliki covek ali ovo za real i za bombardovanje je glupost epskih razmera.

meni je on i najbolji partizanov igrac kog sam gledao, ali still i'm sad je stariji i gledao je vise..

i cisto da ti kazem da (posto ga ti smatras srpskim fudbalerom) je jedno vreme otvoreno podrzavao dps i mila djukanovica.

edit

i jos jedna zanimljivost

He greeted the Serbian president, Boris Tadic, on his win over Tomislav Nikolic and the future of an European Serbia.
Edited by sabre
Posted

vidim da je malo dvosmisleno ispalo ovo, kada kazem da je to glupost mislim da se to NIJE DESILO, a ne da je glupo sto je on to navodno uradio. jer nije.

Posted

Predrag Đorđević je, po meni, jedan od najboljih igrača koji je imao prilike da igra za repku u poslednjih desetak godina.

Šteta što nije mrdnuo dalje od Olimpijakosa.

Što se tiče Mijata, on je u paketu oteran zajedno sa Šukerom u to vreme.

Moja pretpostavka je, da su to učinili ljudi iz Reala, kako bi znatno više prostora dali Raulu i Morijentesu. :da:

Posted

upravo tako, menadzment reala je, ispravno, procenio da je mijat prosao svoj zenit... ipak je on jedna od legendi reala, doneo im je evropsku krunu posle toliko godina... kapa dole za karijeru :rockdevil:

kazem, postujem ga i kao igraca i kao coveka...

Posted

A ako bi smo govorili o najboljim špic igračima sa prostora ex Juge iz 90-ih,

onda bih teška srca morao priznati da je to ipak bio Davor Šuker. Strašan je napadač on bio ...

Posted

Jebiga, ipak je on bio najbolji strelac svetskog prvenstva '98 godine, kada su kroati dogurali do trećeg mesta.

Zaista je mnogo je golova postigao za njih, u 68 nastupa 45 golova.

Za Real je igrao 86 utakmica, a 40 pogodaka. Maltene svaka druga tekma - gol.

Mijat je, u isto vreme, imao lošiju statistiku: 90 nastupa, 29 golova za Madriđane. Za SRJ 73/28.

Nažalost, Šuker jeste bio bolji napadač.

Posted

Meni je cela ta Santrač-dizelaška-hej sloveni generacija teški užas. Mogao bih dva dana da ih hejtujem. Ova sadašnja reprezentacija mi je milion puta draža, pa makar ni ne otišli na prvenstvo.

Ono je bilo takvo loženje napaćenog naroda... realno većina tih igrača su bili vodonoše u svojim inostranim klubovima, a naši komentatori su pravili od njih bogove.

Posted

Zašto dizelaška generacija? Kakve veze imaju fudbaleri sa dizelima? Bilo je zeldija tad, ima ih i sad.

Sada čak i više, ma koliko to čudno zvučalo ... samo što se ne oblače tako jeftino, kao u ono vreme.

Igrači nisu bili vodonoše u svojim inostranim klubovima. Pre će biti da je to danas slučaj. :da:

Pa zar su vodu nosili Jugović, Mijatović, Mihajlović, Savo, Kovačević, Mirković ?!? Da i ne nabrajam više ...

A nestručni komentatori ih jesu pomalo dizali u nebesa, pre svih Milojko Pantić i Mihajlovski.

Mada su mi obojica jako dragi, jer su to paljevine neviđene ... milion bisera iza njih. :mhihi:

Posted (edited)

Meni je Mijat bio medju omiljenim fudbalerima nase reprezentacije.

A i bio je dizelcina sa onim neprevazidjenim zalizivanjem :)

Ne zaboravite i ovaj evrogol. Uz Moreirin je sigurno medju najboljima u ovoj sezoni.

Edited by Mustang
Posted

Brate... glupo je to sto radis... ok, rispekt za to sto si old skul zvezdin navijac, al brate ziveti u proslosti je besmisleno... sto je bilo, bilo je... ok cak i da normalno postavljas te klipove, al ti ne prestajes da budes napadan... tacnije ne prestajes da budes cigan...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...