female_fighter Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 Partizan je najaci klub, ali je u njegovim redovima igralo i par masnijih fudbalera kao sto je Miladin Becanovic zvani Butina. Omiljeni igraci su mi takodje i Mladen Kascelan, Torbica, Milanko Raskovic , Spasic, Kizito ,Babatune , Kadlec , Safet Susic , Asprilja , Bogic Popovic i Osmanovic jos jedan masan extra talentovan igrac. ..и мени Бабатуне..
Grob Bez Dna Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 napako... sto se ne ugledaju na kosarkase...
Hail Metal Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 Katastrofa , Tumba vrati se. Ne mogu da verujem da Jokanovic , kao bivsi igrac odbrane , ne moze dovede u red zadnju liniju tima. Ipak jos je prednost pristojna , sve zavisi od nas.
Imrahil Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 Sledeci mec sa Vojvodinom u NS, ako bude nereseno bicu srecan. A onda na prolece, prvo kolo, pa derbi. Valjda cemo se srediti do tad...
Grob Bez Dna Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 danas se videlo kolko moreira znaci....
El Karnisero Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 Sad nam bezite 6 bodova a Vojvodini 3. Jokanovic je sabancina,ziveo Jokanovic! E jebem ti Partizan ako ove godine ne uzmete titulu onda stvarno...
Draža Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 Ne mogu da verujem da imamo priliku da uzmemo jesenju titulu. Ovo se nije desilo jedno dvaes godina.
Routasydän Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 Nadam se da cete biti jesenji prvaci
kuruz Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 "Nikada nikog preteći nećeš, spor si k'o kornjača, Fejsa, Fejsa, vrati milion i dvesta"
El Karnisero Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Supertalenat Ljubomir Fejsa prešao u Partizan, obeštećenje koje crno beli plaćaju Hajduku iznosi 1.2 miliona eura + 50% idućeg transfera. Da citiram po treci put.
sabre Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 (edited) jebiga, mozda proigra i taj fejsa, on zaista jeste bio supertalenat pricao mi je drug, njegov buraz ga je gledao na tekmi zvezda - hajduk jos dok se nije toliko proculo o njemu, pre par godina jos dakle. dakle jos tada je lik (ortakov buraz) bio u fazonu "ko je sad ovaj zmaj u hajduku jebote" mozda i bude nesto od njega ipak. a mozda zaista zavrsi kao npr. basta. od velikog talenta do igraca kojeg niko ne zeli. -- Edited December 7, 2008 by sabre
Routasydän Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Uzasno je mnogo talenata propadalo kod nas. Iz raznih razloga. Evo jos goreg primera: Risto Lakic! Zvezda je za njega nudila ogromne pare, Buducnost ucenjivala, na kraju ga uzeo Partizan, a taj decko posle nije sastavio ni dve tekme! Valjda ti likovi kad uzmu pare, upoznaju splavove, kupe dobar automobil.... zaborave na fudbal. Jbg A Jokan je u pravu, Partizan ima i dalje najkvalitetnije igrace, najkvalitetniji tim, ALI zaboravio je da kaze da imaju NAJGOREG TRENERA I svala cast Cedi Janevskom! Sa ovakvom ekipom stizati Partizana, to je za respekt! Preuzeo je tim koji nije birao, u najgorem mogucem trenutku, u opstem rasulu, i ipak uspeo da od govana napravu kakvu takvu pitu i prepolovi prednost Partizana
sabre Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 (edited) I svala cast Cedi Janevskom! Sa ovakvom ekipom stizati Partizana, to je za respekt! Preuzeo je tim koji nije birao, u najgorem mogucem trenutku, u opstem rasulu, i ipak uspeo da od govana napravu kakvu takvu pitu i prepolovi prednost Partizana lepo sam rekao kad je doveden (i kad ste svi pricali "joj, gde ovog anonimusa") da mu treba dati sansu i da ga sigurno nije ivic izabrao tek tako -- Edited December 7, 2008 by sabre
Routasydän Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Ako uspe da prestigne Partizan i osvoji titulu, treba mu ponuditi bar 4-godisnji ugovor! I svidja mi se sto je pristojan covek, pravi gospodin. Konacno i u basketu i u fudbalu imamo normalne trenere
Mustang Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 WORD !!! Sve to stoji. Samo da li cemo prodati opet gomilu igraca (serem i ja , sta gomilu), prvenstveno mislim na Milijasa i Koromana?!?!?? Mislim da nebi trebalo, ali opet uvek to urade zbog nekih laznih dugova. Pa koliko je samo igraca otislo u bogznakoje klubove da bi na kraju zvezda zavrsila sa dugovima do guse??? Budalastina totalna.... na kraju funkcioneri napunise dzepove, navijaci ne vide svoju svrhu dolaska na stadion, a Evropa je misaona imenica... Ne zelim da zvucim kao pesimista, ali to je surova realnost. Teska, siva, kakva god, ali nimalo lepa.
Routasydän Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 Ali sve u svemu, nebitno da li prvenstvo uzme Zvezda ili Partizan, moze se reci da nam je fudbal otisao u qrac! Svi na karaju, uskoro ce i trecerazredni klubovi da nas guze, pocinjacemo kvalifikacije u junu, nad nasim klubovima nabijaju gol razliku. Tuzno, ali moze ici samo na jos gore, kad prodamo ovo malo kvalitetnih igraca. Pogotovo Partizan. Iako navijam za Zvezdu, mislim da Partizan sad ima pojedinacno mnogo bolje igrace, a prodace ih sigurno vecinu i to za sitne pare, a umesto njih doci ce losiji. I tako svake godine tonemo, i kad pomislis ne moze gore, ono bude gore. Jbg
Mustang Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 Kao kad krpis camac koji je probsen baraznom vatrom ... Ne znas de ces pre, a ono samo voda navire unutra...
Recommended Posts