Jump to content

Recommended Posts

Posted

1. Dženson Baton Meklaren 1h34:09.565

2. Sebastijan Fetel Red Bul + 2.100

3. Luis Hamilton Meklaren + 4.000

4. Mark Veber Red Bul + 4.500

5. Fernando Alonso Ferari + 21.500

6. Kamuji Kobajaši Zauber + 36.700

7. Kimi Raikonen Lotus + 38.000

8. Serdjo Perez Zauber + 39.400

9. Danijel Rikardo Toro Roso + 39.500

10. Pol Di Resta Fors Indija + 39.700

11. Pol Vernje Toro Roso + 39.800

12. Niko Rosberg Mercedes + 57.600

13. Pastor Maldonado Wilijams + 1 krug

14. Timo Glock Marusi + 1 krug

15. Šarl Pic Marusi + 2 kruga

16. Bruno Senna Wilijams + 4 kruga

Posted

Trka je bila itekako zanimljiva samo mi zaista sere vise od Ferarija i njihovih mucki, stvarno vise preteruju svaku meru !!!!

Inace , vipbox.tv , sky sports stream koristim vec godinu dana i extra je!

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

odlicna trka, steta sto perez nije uspeo da obidje i alonsa. da nije napravio onu gresku 5-6 krugova pred kraj, sigurno i bi. peter sauber se rasplakao od srece :)

pre svega mi je drago da su timovi veoma izjednaceni ove sezone. uz standardno jake mclaren, red bull i ferrari (ok, ferrari ima malo problema ove sezone, a boga mi i prosle nije bas bilo najsrecnije) sad su tu i mercedes, lotus, force india, williams, pa cak i sauber koji je danas trebao da uzme pobedu.

kako je krenulo, bice dobra sezona boga mi :)

• 5 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Слажем се..и ја сам вазда навијао за Вилнева шмекера, али колико год мрзели Шумија, мора му се одати пошта да је легенда и мајстор овог спорта. Зато ми је и глуп његов повратак и бламирање.

Posted

Јебига, легенда и великан спорта јесте, то се мора признати. Али ми је увек био антипатичан.

Али зато, један је Мика Хакинен. Какав шмекер ир какав возач са стилом.

Posted

Јебига, легенда и великан спорта јесте, то се мора признати. Али ми је увек био антипатичан.

Али зато, један је Мика Хакинен. Какав шмекер ир какав возач са стилом.

^Potpisujem.

Hill je car. Secam se kako je izgubio titulu '94-te. Kako sam se nervirao onda, jebote. Bas mi je bilo krivo.

• Upvote 2
Posted

izgubio titulu? koliko se ja sećam on je stigao šumija zahvaljujući kazni od nekoliko trka zbog širine famozne daske i tek onda se desio onaj sudar u kom je, podsećanja radi šumi prvi odustao, a kasnije i hill, zbog loma ogibljenja. jako volim ove što celog veka to spominju.

a vilnev? :no:

p.s. pre te kazne skor u pobedama je bio 7:2 za šumija, a hill je pobedio u 3 trke bez šumija i stigao ga do kraja sezone na -1 bod

i još nešto, šumahera su takođe ranije te sezone nepravedno kaznili jer je u krugu za zagrevanje obišao pa propustio hilla (koji je imao pol), te je kažnjen i sa stop/go a kasnije i black flagovan, što je kasnije i okarakterisano kao nepravedna kazna

• Upvote 3
  • Downvote 1
  • 5 months later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...