Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pominjao se i Nakadjima u tom kontekstu ako se ne varam...

Sta znam, Sumaher ocekivano 6., priznajem odremah pola krugova.. I nije bilo bog zna sta za propustit

• 1 month later...
Posted

Voleo bi da sampion bude Veber ili Fetel, verovatno ce i biti. Mislim da bi jedino Alonso mogao tu da se umesa, ostali tesko,mada nikad se ne zna, desavaju se padovi i usponi u ekipama.

• 2 months later...
  • 3 months later...
Posted

Jos jedna trka do kraja, situacija na tabeli:

1. Alonso 246

2. Webber 238

3. Vettel 231

4. Hamilton 222

Mrzim Alonsa i Hamiltona, dakle navijace se za Red Bull :rockdevil: Sto se mene tice, sledecu da dobije Webber, a Alonso da bude treci i milina :rockdevil:

Posted

I ja navijam za RB, pre svega sto ni ja ne volim ovu dvojicu, ali treba reci da su i Alonso i Hamilton bolji vozaci od obojice RB vozaca, pogotovo od Vebera. Vettel vise zasluzuje titulu od njega ali skoro sigurno od toga nema nista. I na strateskom planu RB zaostaje za Ferarijem i Meklarenom, jbt. u bar jedno 80% trka su imali bolju startnu poziciju od Frerarija a na kraju ce da izgube titulu, da ne poverujes.

Posted

Odlicno se zavrsilo, drago mi je zbog Fetela, a bilo bi mi drago i da je Veber uspeo. U svakom slucaju, navijace se za njih dvojicu sledece sezone :rockdevil: Kako mi je drago sto je prevarant Alonso ispusio :mhihi:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...