Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kako ne,Mika Hakinen mi je bio bogotac.Tada sam bas pratio formulu ko blesav,Sumi,Mika,Kultard,Alesi,Berger,Hil,Irvin...opasnost!Onda sam skontao da su to najobicnije sofercine koje se vozaju po cesti,i ajd cao.

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Kakva zavrsnica! Odavno nisam gledao zanimljiviju trku.

Masa i Perez cisti ludaci. Baton napravi par preticanja i dodje do 4. mesta.

Posted

jesi li ti onaj lik koji je na Vulture Industries došao u majici sa štraftama? ako jesi, ne bih ti savetovao da se kurčiš Dimon Sidu

• Upvote 1
  • 4 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

Ovu poslednju trku su namestili da Rozberg bude ispred Hamiltona kako bi se opravdali ti dupli poeni u poslednjoj trci i kao rekli: E, jel vidite sad da znace dupli bodovi u poslednju trci? Idiotizam na svakom koraku.

Posted

Brute force marketing, samo što nije F1 WWE, sramota da se tako prostituišu. Ja ovu trku računam kao i sve ostale, i u mojim očima je šampion onaj ko ima najviše po tom sistemu, pa makar to bio smrdljivko Hamilton. Bila bi fora da Rosberg osvoji po duplim poenima pa da uruči Hamiltonu titulu, ispao bi strašan šmeker. :bigblue:

Nego bre, mnogo mi se sviđa kako je dizajnirana ova Formula E, a voze sve propali vozači iz F1 i neke curice, planiram i to da gledam taj vikend :D

• 3 weeks later...
Posted

Dobro je što na kraju nisu dupli bodovi odlučili titulu, a čak nisu odlučili skoro ništa ni u prvih 10, jedino je Perez profitirao i pomoću tih 6 gratis bodova uskočio na 10. mesto ispred Magnussena :haha:

Sledeća sezona bez duplih poena...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...