Demon Seed Posted December 3, 2014 Report Posted December 3, 2014 Izgleda da će da zabetoniraju rekord malome Verstappenu, postavljaju limit od 18 godina na Super Licence.
Demon Seed Posted December 6, 2014 Report Posted December 6, 2014 Kako su se Fernando i Flavio zeznuli u kalkulacijama Izgleda da Alonsu jedino preostaje da se udene u McLaren i da se pomoli da taj Hondin motor bude nešto posebno. Greota mi je da ga popuši i Button, i Magnussen, ali izgleda da ne gine...
Demon Seed Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 (edited) http://www.formula1....014/0/1246.html Lotus' innovative twin tusks solution, with different length elements, will have to be revised for 2015 to comply new regulations aimed primarily at restricting strange and ugly designs. Do jaja, jedan dizajn umesto 4. Duvajte ga bre, oću da gledam eksperimentalnu izopačenu disonantnu Formulu 1. Edited December 9, 2014 by Demon Seed
Demon Seed Posted March 14, 2015 Report Posted March 14, 2015 Hamilton se ispišao po svima na kvalifikacijama, crko dabogda 1
Demon Seed Posted March 14, 2015 Report Posted March 14, 2015 Ne mrzim ga što je crnja, nego što su mu ružni cirkoni u minđušama.
Мајор Гашпар Posted March 14, 2015 Report Posted March 14, 2015 Јбг, како ствари стоје, биће ово досадна сезона.
Demon Seed Posted March 14, 2015 Report Posted March 14, 2015 (edited) Po ovome jutros bi se reklo. Mogu opušteno pare da se stave na titulu Hamiltona, jedino da mu se nešto desi, ili možda da Honda i Alonso podivljaju do pola sezone (Hondi je dozvoljeno da razvija motor tokom sezone, a Alonso će valjda da skonta u međuvremenu koja je godina? ). Mada, ja bih mnogo više voleo da Ferrari nešto napravi pa da izdivljaju Vettel i Raikkonen, jebeš Alonsa. Ako ih ne stigne niko, pratiću borbu za drugo mesto među konstruktorima i zabavljaću se... xD Edited March 14, 2015 by Demon Seed 2
skulhead Posted March 14, 2015 Report Posted March 14, 2015 Jbt, koliko je McLaren loš. Nisam ništa specijalno očekivao od ove sezone, ali ni da startuju iz zadnjeg reda. Valjda će biti bolji tokom sezone. Rano počinje trka, ali mora se ispratiti.
Demon Seed Posted March 15, 2015 Report Posted March 15, 2015 Znalo se to pre trke, treba Honda da se dovede u red s motorom tokom sezone pa će valjda da bude bolje... Pitam se kako se Button oseća sada opet ispred Hondinog motora
Demon Seed Posted March 27, 2015 Report Posted March 27, 2015 PRETNJE IZ FRANCUSKE: Reno razmišlja o povlačenju iz F1 ZVANIČNO: Otkazana trka za VN Nemačke EKLSTON: Ni VN Italije nije sigurna RENO: Red Bul laže Situacija deprimirajuća. Mada mi je još teže da gledam ovog morona kako osvaja titule dok Šumaher vegetira, vozeći na njegovom mestu, verovaću dok sam živ da bi doterao formu da je ostao, 2012. je bio cele sezone bolji od Rosberga.
Mile Posted March 28, 2015 Report Posted March 28, 2015 (edited) Ovo o povlačenju Renaulta spada u rubriku ''rekla-kazala''. Prije tjedan-dva pričalo se kako će se Renault vratiti kroz sezonu dvije kao tvornička momčad, najvjerojatnije da će otkupiti Toro Rosso. Više upada u oči ove optužbe za laganje između RB i Renaulta. Ako pukne ljubav, kome će RB? Ferrari će iduće godine opskrbljivati 4 momčadi (pod uvjetom da Manor preživi i da se Haas ostvari), Mercedes već ima 4, Honda je u kurcu (barem za sad). Edited March 28, 2015 by Mile
Demon Seed Posted March 28, 2015 Report Posted March 28, 2015 Pa ne znam kol'ko je rekla kazala, jeste takav naslov, al' oni su izbacili zvanično saopštenje u kom su rekli da razmatraju opcije, i da je jedna od njih da se povuku, ako podvuku crtu i skontaju da im ne odgovara da nastave da ređaju loše rezultate. Verovatno bi pregovarali da se vrate Ferariju, kad bi se Reno povukao, sumnjiv je nešto taj Haas, nije mi najjasnije šta se tu dešava, kupili su Marusijin štab, trebalo je umesto njih da upadnu, pa se onda Manor povampirio, verovatno bi RB uspeli da naprave dil sa Ferarijem pre Haasa...
Telcontar Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 Ma Haas ulazi sigurno, oni imaju priličan staž iza sebe u Indy / CART šampionatima. Ja se samo nadam da neće biti novi Caterham / Marussia, nego da će relativno brzo napreduju do tima koji se bori za bodove. Honda će sada kapiram da ostane, skapirali su da su se debelo zajebali kad su se povukli zbog krize, pa je onda "Honda" koja to nije tj. Brawn GP superiorno uzeo titulu. Ali realno ja očekujem tek 2017 da Honda bude konkurentna što se tiče motora. Mada bilo bi OK da malo menjaju ta pravila o motorima. BTW gledajte Formula E šampionat, prilično je zanimljivo sa dosta preticanja.
Demon Seed Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 (edited) Verovatno su gledali onaj dupli difuzer, češali se i razmišljali kako bi lepo bilo da su napravili dobar motor umesto što su se povukli. Ali ko zna da li bi i dizajn bio isti da je rađeno u konsultaciji sa Hondom, ovako je bogotac koordinirao akciju. Možda je povlačenje ono što im je trebalo da se osveže, baš su tavorili godinama. Popravili su se dosta sad za drugu trku, ja se nadam da će da nastave, bilo bi zanimljivo kad bi na kraju sezone počeli da se mešaju u podijume. A u kom pravcu misliš da menjaju pravila o motorima? Menjaju ih svake godine i pooštravaju mere. xD Gledam Formulu E (Miami <3 xD). Više mi se sviđa što su gradske trke i što formulica lepo izgleda (podseća me malo na Formulu Nippon), nego samo trkanje, bude ponešto zanimljivo, al' je i nekako zajebancija, haotično, nesrećni Heidfeld jedva uspe da ne potroši svu bateriju i završi trku xD Moto GP je majka, prekjuče su me oblivali znojevi poslednjih 10 krugova. Edited March 31, 2015 by Demon Seed
Telcontar Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 Ja pokušavam da uhvatim (uvek zaboravim skoro) da gledam Indy Car, GP2 i od skoro Formulu E. Toliko o kvalitetu Formule 1 u poslednjih par sezona. Možda jesu zaslužili radom, ali me nervira kad tako Red Bull i / ili Mercedes dominiraju, baš postane dosadno. Treba više sezona kao što je bila 2007 ili 2008. Počinje da mi se sviđa ideja da vodeće u plasmanu dodatno opterećuju da bi ih usporavali. Gneralno ne volim te "veštačke" dodatke, mada ni DRS i KERS nisam gotivio pa je ispao dobra ideja.
Demon Seed Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 Ja baš ne volim preterano da gledam to ovalno trkanje :S Au, 2008 kad sam skontao da se Glock sklanja Hamiltonu u poslednjem krugu zato što ne mož da izgura na suhim gumama, gađao sam televizor papučama
Demon Seed Posted April 12, 2015 Report Posted April 12, 2015 Brat bratu, posle MotoGPja ovi iz F1 deluju kao obične pičkice... Lepo meni otac priča godinama, a ja neveruem, mrzelo me da se nakanim da gledam... Sinoćne kvalifikacije, ono je van pameti šta se dešavalo u poslednja 2 minuta
Demon Seed Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 Na pola trke sam počeo da psujem i da kunem što je najveće uzbuđenje kad se ide u boks i što su se većina preticanja na stazi na grešku ovog ispred, i onda Kimi nagazio pred kraj pa spasio trku kol'ko-tol'ko
Recommended Posts