Jump to content

Recommended Posts

Posted

I ja malo pre odgledah kvalifikacije... šta reći nego jebeni užas, šta napraviše sunce im jebem, redak sport koji pratim(auto-moto), najomiljenija naravno Formula 1 doživljava još jedan udarac u prepone! Pa jeboga jedino baš zanimljivo su uspeli da useru još više, ej 4-5 min pred kraj kvalifikacija zna se ko je na čelu!

Blasfemija čista... blasfemija i užas! :no:

Posted

Dobra trka, ferari na startu izbija na prve dve pozicije, Hami pada na 5-6 mesto, ali očajnom strategijom(i greškama) ferarija i dobrim potezima mercedesovih pulena ipak uspevaju da završe na prve dve pozicije!

Ono što upada u oko je da Mercedes ipak nedeluje baš toliko nadmoćno u odnosu na konkurenciju, Hami se baš namučio sa vozačima Toro Roso-a, kao i sa Masom, mada je bio na drugačijoj strategiji(čuvanje guma - preko 36 krugova na jednom setu!). Novi tim Has oduševio šestom pozicijom Grožana, od Vilijamsa sam očekivao malo više, na kraju oba vozača u bodovima, takodje Reno sasvim solidan povratak, kao i napredak Meklarena u odnosu na prošlu godinu!

Ipak najveći utisak trke, naravno katastrofalan udes Alonsa, dobro da je i ostao čitav, kako je to strašno izgledalo i videvši prvo olupinu bolida, pomislih na najgore... ali srećom španac izlazi potpuno nepovredjen!

Evo snimka, pošto vidim da je ovaj, što je Kuruz postavio već skinut...http://www.theaustralian.com.au/sport/motorsport/australian-gp-2016-fernando-alonso-walks-away-from-massive-crash/news-story/4d66714aa5fa09264dc8671c1a4f7b0f

• Downvote 1
Posted

Koji napredak McLarena, šta sam to propustio?

Osim ako to što je Button bio ispred Manora i što se Alonso spucao boreći se za neku predzadnju poziciju nije napredak? :D

Inače nadam se da će Max da iznabada onog španca što mu je sjebao dobar deo trke.

• Downvote 1
Posted (edited)

Max malo preterao, i sačekala ga kad je zakačio Sainza kofica govana koja ga čeka zbog kurčenja već neko vreme, mada se ranije nije kurčio koliko danas preko radija.

Jeste on brz, ali se napalio malo previše zbog prošle sezone, jebiga.

Edited by Demon Seed
Posted

Napredak u smislu da su uspevali po koji bolid i da obidju na stazi, za razliku od prošle god, gde ih je svaki tim sem manora obilazio kao od šale.

Posted

Što se McLaren-a tiče, teško je na osnovu ove trke neki zaključak izvući. Batona je sjebala crvena zastava i imao je velikih problema sa gumama.

I ako nisu uzeli bodove, u ekipi su zadovoljni napretkom.

E da, vratili su stari sistem kvalifikacija.

• Upvote 1
Posted

Naravno teško je odrediti nakon samo jedne trke, mada sam mislio i na kvalifikacije, mslm nisu bili na samom začelju, zlatna sredina, daleko da je to ono što se očekuje od tima kao što je McLaren, ali mislim da pomaka ima i nadam se skorijem povratku na TRON!

Ako je ovo u vezi kvalifikacija istina, fenomenalno... fala kurcu da su se opametili!

Posted

otići će im šampijoni u penzije dok oni naprave šampionski auto xD

Nego, je l' to ti i ja sad imamo isti broj bodova u fantasyju? xD

PL fantasy? Nemamo, ja sam šesti valjda.

Posted

najlepši dan od kako je F1 :D

ne mogu da nađem snimak trke na kojoj je Kimi bio prvi do sto metara pred cilj, kad mu je otpao točak i bolid izleteo sa staze

• Upvote 1
Posted

koja su to imena bila, čoveče

West i Marlboro legendarne reklame, po tome ljudi pamte bolide

posle su morali da stavljaju one bele pokrivače u nekim državama

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...