Jump to content

Recommended Posts

Posted
ja sam na letnjoj pauzi cekam da se odigra po 3-4 kola u svakoj ligi pa da vidim sta treba raditi

Tako uvek treba, mada ja sam navucen na SK, ali ipak cu sacekati da startuju sve jace lige

Posted

Igrao sam i ja na sitan novac, ali to predje u naviku, sto je lose. Nezdrav je to sport u svakom slucaju. Ono sto mi je glupo je da ljudi danas uglavnom ne prate sport zbog samog sporta, vec zbog kladionicarske strasti.

Posted

kod mene je to suprotno posto mnogo volim fudbal i pratim u poslednjih 11 godina resio sam i to da iskoristim

uvek igram na sitno dok mi ne dodje neki dobitak od vise hiljada pa se onda malo izivljavam, ali u svakom slucaju sam verovatno nesto sitno u minusu

Posted

E upravo tako :da: u najsiromašnijim gradovima ima najviše kladionica jeftin tiket, a postoji mogućnost da se osvoje lepe sume za te male pare, pa se ljudi klade ko blesavi.

Posted

Кладионица је мени забава, никад не уплаћујем више од 300 динара, а и то само кад се игра рецимо последње коло Лиге шампиона у такмичењу по групама, или завршна кола јачих лига. Највише мрзим кад пукнем на глупости попут јебеног Селтика који са Килмарноком одигра 0:0.

Posted

Ja uplatim tiket možda jednom mesečno i to bude neki sistemčić, a u samu kladžu idem češće kad se zaleti sezona jer volim da neke tekme gledam u većem društvu... Svakako ne trošim puno novca za klađenje, sve je to samo igra i treba je tako i shvatiti. Čim se naložiš ima da pukneš da boli.

Posted

NEC - GETAFE prijateljska utakmica,u nasoj kladionici smanjena je kvota za dvojku!

Umesto 2,60 kvota je 2,20.....

Btw...Nastavljacu da vas obavestavam o slicnim stvarima...... :cool: :cool: :cool:

Posted

hehe dobro je kad znas nekog ko radi u kladionici

meni jasno kako jegenk izgubio od sarajeva kod kuce, pa nisam siguran da l' da igram na njih u gostima, mada kvota je fina

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...