.:Thor:. Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Kladite li se? Ja sam prestao pre nekih 2 godine jednostavno mi nije išlo i odlučio sam da prestanem
DragonHeart Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Ovdje bi mogli da provjerimo koliko smo vichni za prognoze rezultata, pa bi trebalo zadati nekoliko parova i predlagati fikseve
rhapsoad Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 ja sam na letnjoj pauzi cekam da se odigra po 3-4 kola u svakoj ligi pa da vidim sta treba raditi
Zagrivuk Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 ja sam na letnjoj pauzi cekam da se odigra po 3-4 kola u svakoj ligi pa da vidim sta treba raditi Tako uvek treba, mada ja sam navucen na SK, ali ipak cu sacekati da startuju sve jace lige
.:Thor:. Posted August 5, 2007 Author Report Posted August 5, 2007 Ja sam odavno prestao da se kladim, al nešto kontam da ću opet da počnem. Valjda ću imati više sreće
DragonHeart Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Ja sam prestao s kladjenjem kad je u Crnoj Gori umjesto marke uveden euro.
DragonHeart Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Moguce, ali sam jednostavno rekao sebi: "Dosta je bilo" i prestao.
lemmy sixx Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 I ja isto...nije bilo smisla.Dobio dva puta,pukao 200.000 puta.Bacanje para.
DragonHeart Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Sve je to opasna stvar i zato ne treba traziti srecu u tome.
lemmy sixx Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Jeste,ali ja sam igrao uglavnom na sitne uloge,50-100 dinara.Par puta 300-400.Nista opasno.Iako,kada sve saberes,to je ukupno dosta bacenog novca.
DragonHeart Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Igrao sam i ja na sitan novac, ali to predje u naviku, sto je lose. Nezdrav je to sport u svakom slucaju. Ono sto mi je glupo je da ljudi danas uglavnom ne prate sport zbog samog sporta, vec zbog kladionicarske strasti.
rhapsoad Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 kod mene je to suprotno posto mnogo volim fudbal i pratim u poslednjih 11 godina resio sam i to da iskoristim uvek igram na sitno dok mi ne dodje neki dobitak od vise hiljada pa se onda malo izivljavam, ali u svakom slucaju sam verovatno nesto sitno u minusu
DragonHeart Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Da narod ima vece dobitke ne bi bilo toliko puno kladionica.
.:Thor:. Posted August 6, 2007 Author Report Posted August 6, 2007 E upravo tako u najsiromašnijim gradovima ima najviše kladionica jeftin tiket, a postoji mogućnost da se osvoje lepe sume za te male pare, pa se ljudi klade ko blesavi.
kuruz Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Кладионица је мени забава, никад не уплаћујем више од 300 динара, а и то само кад се игра рецимо последње коло Лиге шампиона у такмичењу по групама, или завршна кола јачих лига. Највише мрзим кад пукнем на глупости попут јебеног Селтика који са Килмарноком одигра 0:0.
MC Hammer Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Ja uplatim tiket možda jednom mesečno i to bude neki sistemčić, a u samu kladžu idem češće kad se zaleti sezona jer volim da neke tekme gledam u većem društvu... Svakako ne trošim puno novca za klađenje, sve je to samo igra i treba je tako i shvatiti. Čim se naložiš ima da pukneš da boli.
rhapsoad Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 gde nadje da igras na seltik u rpvoj utakmici u sezoni nisu se nesto proslavili na pripremama treba im malo vremena da udju u formu
Dementia Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 NEC - GETAFE prijateljska utakmica,u nasoj kladionici smanjena je kvota za dvojku! Umesto 2,60 kvota je 2,20..... Btw...Nastavljacu da vas obavestavam o slicnim stvarima...... :cool:
Dementia Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Vazi.....Ali danas su bile sve sitne uplate.....
rhapsoad Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 hehe dobro je kad znas nekog ko radi u kladionici meni jasno kako jegenk izgubio od sarajeva kod kuce, pa nisam siguran da l' da igram na njih u gostima, mada kvota je fina
rhapsoad Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 i genk je pobedio u sarajevu, a ja nisam ni igrao...
kuruz Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 Почињу Швабе и Енглези, коначно нешто нормално.
Recommended Posts