Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja sam igrao dva gola za Ruse, kvota 2.35 iz nekog nepoznatog razloga, Horn-Vatens 3+, Fredericia-Esbjerg 2, 3 gola na SAD protiv velike reprezentacije Antigve i Barbude, i moćne Islanđane Breidablik protiv još moćnijeg niželigaša :D Esbjerg pobedio, Horn vodi 2:0 nekih pola sata pre kraja utakmice, Rusi očigledno vode 2:0, Islanđani tek počeli, Ameri igraju posle ponoći. Islanđani upravo poveli :)

Apdejt: 3:0 za Horn, tri gola u dvadeset minuta, a moćni Breidablik vodi 2:0 posle pola sata igre.

Posted

Ja sam igrao na jednom tiketu Nemce 2+ golova (2.10 kvota) a na drugom obe utakmice po 3+, pa šta bude. Nekako mi nemoguće da Nemci neće dati dva gola, imaće verovatno veliku podršku iz publike, a opet se pozivam na prijateljsku, ali Portugal da izgubi od Turske, na Lužu, i primi tri gola, sa najjačom postavom, ej. Sve mislim da Nemci mogu i više od dva da uvale, možda 3-4 komada. Ne razumem se u fudbal, pa bi bilo dobro da mi neko kaže da je ovo OK što sam igrao :D

• 2 weeks later...
Posted

Napokon sam pre koji dan napravio onu mocart karticu, probao danas live bet, i fino pogodio tri live tiketa, sve igrao u drugom poluvremenu, na jednom sledeći gol Španija i sledeći gol Italija, na drugom golovi, za Španiju >0.5 a za Italiju >1.5 i na trećem tačno golova Španija 1 a Italija 2 :D Naravno, pošto sam prvi put igrao, sve je bilo po 100-150 dinara a dobitak negde 1200 ukupno. Malo ipak iritira što čim se promeni kvota sajt javlja grešku 'kvota je promenjena, probajte ponovo', a nisam siguran da sam video opciju da automatski prihvatam te promene kvota, pa ima li uopšte takva opcija?

Posted

Evo ti neka odbojka za danas:

Austrija - Holandija H2

Slovacka - Danska H1

Rusija - Japan H1

i moze Portugal - Nemacka H1, dali su +2.5 na Portugalce, mislim da mogu da im otkinu bar jedan set. Ako ne to onda prvi set vise poena (vise od 45.5)

Posted

>45.5 prvi set :D Mada ne deluje ni kao da će uzeti set neki, baš ih onako šiju :) No nema veze, baci i koju preporuku za sutra, dobro ti idu ovi hendikepi :)

Jbt jobara ono bila kvota 3.00 na 3 seta o.O A ovu Kerber sam primetio da jako dobro igra u poslednje vreme :)

Posted

Ovaj livebet baš i ne radi nešto. Pogodio sam, lepo stoji zeleno, a nikako novac da mi se prebaci na račun, da lepo mogu ljudski da ga uložim još par puta za sledeći gol Nemaca, a sajt ne funkcioniše kako treba evo već više od pola sata.

Posted

Opet odbojka:

Portugal - Bugarska H2

Austrija - Ceska H2

Holandija - Turska H1

Koreja - SAD H2

i jedan hazard ako je mala kvota: Rusija - Srbija TS4 (4 seta)

• Upvote 1
Posted

Austrija-Češka nisam stigao da odigram, Portugal i Holandija prošli, čekam još SAD ujutru :) Imao sam i sreće da ne stignem da odigram hendikep na Kerber, pošto je izgubila jedan set :D Ali sam zato odigrao Rodika i Petrovu ;) Polako novce skupljam da mogu malo više da uložim.

Igrao sam usput i malo Brazilce i kakva se tamo čuda desiše... Goias gubili 1:3 kod kuće od Vitorije, do 67. minuta. A onda, tri gola, 67., 77. i 87. minut i pobeda 4:3. A kladio sam se na Criciumu, da će dati 3 gola. Situacija delovala sumorno na poluvremenu, bilo 0:1 za goste Ipatingu. Onda 1:1, pa u 84. minutu 1:2. A onda u 91. i 93. minutu dva gola za Criciumu i na kraju 3:2 :D

• 3 weeks later...
Posted

E ljudi, imam na tiketu Dinamo Zagreb - Neftči 1, a utakmica prekinuta pri rezultatu 0:1 u 60. minutu, naravno zbog divljanja navijača Dinama, pa me zanima šta biva sa opkladom? :)

Posted

60. minut je granica za racunanje kvote 1 :D sad jebem li ga, zavisi kako kladionica odluci...

Vidi na mozzartovom sajtu ako si igrao kod njih, oni stavljaju kvote koje su prosle...

@edit, na mozzartu pise da je kvota 1...

• 1 month later...
Posted

Šta "NIY" znači, odigrali prvo poluvreme a drugo nije ni počelo, ne znam da li je odloženo ili prekinuto ili šta.

Posted (edited)

Da li postoji kod nas kladionica koja ima u ponudi online kladjenje? Npr. pre par godina sam se tako kladio u Meridijan-u. Znaci, uplatim pare na racun kod njih i kladim se dok ima sredstava na racunu, a kad hocu da podignem potrebno je da najavim dan-dva ranije. Mozzart nema...

Edited by ..charlie..
Posted

U sekciji pomoc na Mozzartovom satu kao najcesce pitanje i odgovor na njega stoji :

Da li mogu da se kladim putem sajta?

Ne možete da se kladite putem sajta, ali možete da avansno uplatite Brzzi tiket.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...