Jump to content

Recommended Posts

Posted

Veliki broj timova koji je usao iz druge u prvu ili iz trece u drugu (pogotovo ako je ta ekipa domacin) su dobijale samo tako. Pre 2 godine sam na to dobijao, ove godine nikako da odem.

Posted (edited)

Benevento 1

Groseto 1

Hamenlina 1

Bari 2 :violent:

za 165eur

Inače, ovoga vikenda je bila nevjerovatna dojava na jednom extra skupom sajtu...

Svih 26 mečeva italijanske C2 lige je došlo neriješeno na poluvremenu...

Edited by [kinetic]
Posted
Geldajte ovog pacijenta, ulog 20 dinara, dobitak 6.5 :)

Ima ih jos ovamo kod mene :)

slika011hg9.th.jpg

Ja sam jednom odigrao sistem 3/5, ulozio 250 i dobio 300...Ne igram vise ta govna :D  

Posted

Ma gde se zeza...znam pricu kad je doneo gomilu tiketa u kladionicu i dao radniku da pregleda ( tipa 20ak), a ovaj mu ih vratio i dao 100 dinara :) :)

Posted

Nisam odigrao nijedan tiket ove sezone,ali bas bih mogao sutra da opalim jedan.Za LS klasika,krecem od sledece nedelje,ali ocekujem isto kao i prosle sezone:nijedan jedini dobitak. :)

Posted

I ja sam dobio samo jednom na LS...250 dinara. :) No dobro,u to vreme to je bila malo ozbiljnija para.Ali ne mnogo. :)

Dobio sam jos jednom,kombinacije neke su bile.300 maraka u to vreme...e to je vec bilo ozbiljnije.Secam se,poslednji par mi bio francuski kup.PSG igrao,ne secam se protiv koga.U gostima igrali i gubili 2:0 u 79.minutu.Na kraju bilo 5:2 za PSG.I da mi neko kaze da to nije bilo namesteno.Ali bolela me kita,dobio sam dobre pare.

To su moja jedina dva dobitka u zivotu.Los sam ja u ovome. :)

Posted (edited)

Večeras sam bio dobio neki info za Rapid (Am) - Altach 1... Uplatim 1-1 i prođe, 7.60 kvota...

Uz njih odigram Waterford - Monagham 1-1, dođe 1-X :no:

Edited by [kinetic]
Posted

Evo i prvog ovosezonskog tiketa:

Hamburg - Leverkuzen 1

Blackburn - Arsenal 2

Napoli - Fiorentina x

Juventus - Udineze 1

Barcelona - Santander 3+

Real - Numansija 0-2

Posted

испушисте обојица

венеција 1

фођа 1

милан 2

лацијо 1

звезда 3+ мислим да коначно а рутас,

вартекс 3+

динамо или2 или 4+

квота је окок 66

Posted

шта ја да кажем за милан

добро ми је прошла звезда 3+,а

чекам 1 вечерас написаћу шта је било

Posted

igrao mešavina običnog i američkog

ako vam akžem da indijana dođe u zadnjim sekunadama a da me baci dinamo koji sam majmunsko odigrao 2 a jurim ga 4+ neko veme

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...