Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ketering - Barton 1 (2,20)

Gosti dolaze na utakmicu sa svega četrnaest fudbalera, bez nekoliko glavnih igrača...

Kliftonvil - Drogeda 2 (1,80)

Utakmica se igra na neutralnom terenu, Drogedi je ovaj kup prilika da osvoji jedini trofej i juri prvo mjesto u grupi, poluamaterski Kliftonvil je već ispao i igra u dosta lošoj formi, a za tri dana ih čeka utakmica u prvenstvu...

Edited by [kinetic]
Posted

Ketering - Barton 1 (2,20)

Gosti dolaze na utakmicu sa svega četrnaest fudbalera, bez nekoliko glavnih igrača...

Kliftonvil - Drogeda 2 (1,80)

Utakmica se igra na neutralnom terenu, Drogedi je ovaj kup prilika da osvoji jedini trofej i juri prvo mjesto u grupi, poluamaterski Kliftonvil je već ispao i igra u dosta lošoj formi, a za tri dana ih čeka utakmica u prvenstvu...

Ketering - Barton 0:1

Kliftonvil - Drogeda 0:2

Ketering dobio crveni karton u prvom poluvremenu, a gol za goste dao njihov navodno najbolji igrač, za kojeg je bilo rečeno da neće igrati...

Posted

Videh...ma i ja da sam bio u sastavu pobednika, dao bih gol kad imam igraca vise  :D Nego ne videh na live score-u za Drogedu, bese neka tekma Irske lige, al tog meca nije bilo na repertoaru

Posted

Juče su se dobile neke pare (Liverpul, Šalke, Avitdaberg, Bulonj 3+) danas idemo opet:

Hafnarfjodur 1

Inter 1

Osasuna 1

Mjalbi 1

Posted

ја ћем овако:

мехелен 2

милан 2

аталанта 1

штутгарт 1

сити 2

челзи 2

атлетико 2

рен 3+

јувентус 0-2

одо у клаџу

Posted

какав је издркани кулб овај клуб бриж јебем им кеву да им јебем

2 црвена у заднјих 10 мин јебо................

уватим милан 2-2 и салцбург 1-1

а сјебе ме бриж

а бога ми сјебаће ме и рен 3+ колико видим

ово остола све долаз тикет 25000

Posted

Juče su se dobile neke pare (Liverpul, Šalke, Avitdaberg, Bulonj 3+) danas idemo opet:

Hafnarfjodur 1

Inter 1

Osasuna 1

Mjalbi 1

Posted

Proshla nedelja mi bila extra, utorak dobio 2200 na engleski championshio (ubodoh Swansea-Derby X izmedju ostalog), a za vikend dobio oko 1300 na neke sigurice.. I sad za vikend sam imao listic: Che-ManUTd X, West Ham 1, Aston Villa 2, Real 2 i Kayserispor 2. Samo na Turke padoh za 3.6k :angry: Taj fiks mi predlozio drugar, kao sigurna ekipa ovo-ono...zamerio sam!!!

Sinoc sam pao na ove kupove k'o nishta, sreca pa samo jedan listic igrah, chisto radi reda :)

Posted

tako sam i ja jednom pao na ajax, a kvota bese 1.10...ne znam ni sto sam stavljao...

nego, eve danasnjeg sranja:

aston vila - sunderland 1 (doslo)

fiorentina - djenova 1

atl. madrid - sevilja 1 ;)

valensija - la korunja 1

milan - inter 1 ;) ;)

Posted

Кремонезе - Портогруаро 1

ОФК Београд - Борац 1

Рапид - Штурм 1

Виган - Манчестер Сити 2

Валенсија - Ла коруња 1

тикет број два :

Портсмаут - Тотенхем 3+

Гронинген - Фејнорд 4+

Славија- Сигма 1-1

Палермо - Ређина 1

Рома- Аталанта 1

Ајакс - Витесе 4+

Posted

Ali ja sam tako fino prosao za ovaj vikend.. Na jednom listicu padoh samo na Arsenal (10 tekmi), na jednom na Hertu i PSG (9 tekmi) i na Championship listicu me zajebashe QPR i igrao sam x na Plimut-Notingem..a 4 ubodoh (Birmingem izmejdu ostalog, fina kvota.)...i razmishljam 20/25, pa to uopste nije loshe :) Da sam napravio dva zajebana listica od po ovih 10, raspichio bi s parama :) :)

Posted

Ja sam uzo juce

Lazio 3+

Palermo 1

Udineze 1

Volfsburg 3+

Valensija 1

Atletiko M. 3+

Ali ne brinite se, kad sam video da je sve izaslo, branio sam tiket, tako da mi je bilo svejedno :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...