Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Ја сам у среду одиграо два тикета, на једном 5 парова за 400 динара, где сам промашио 3 пара, на другом 6 за 5200 где сам промашио 2. Јебем ти мале квоте, не играм више та говна.

Posted
Ajmo malo predloga, ne mogu vola da ubodem!

Necu da lupim,al mislim da je roma fix...igraju sa poslednjim timom u ligi...a jos su poslednjih par utakmica dobili...i rizikovao bih na porsmut..igraju sa fulamom...obe ekipe su slicnog kvaliteta,al mislim da porsmut moze da ih dobije...a kvota za dvojku je vise nego dobra...odigrao bih je u nekom sistemu 4/6...

• 2 weeks later...
Posted

Toтенхем - Арсенал Х

Вест Хем - Манчестер 2

Рома - Ђенова 1

Рекреативо - Атлетико 2

Ница - Лион 2

Виљареал - Нумансија 1

На 50 динара 3150

Коначно!!

Posted
Toтенхем - Арсенал Х

Вест Хем - Манчестер 2

Рома - Ђенова 1

Рекреативо - Атлетико 2

Ница - Лион 2

Виљареал - Нумансија 1

На 50 динара 3150

Коначно!!

svaka cast...ja nisam imao muda da igram x na totinhem-arsenal...odigrao sam na lion,gimaraes,vasterlo,romu,3+ na atletiko i puknem za 1600 din na jebenu valensiju...ulozio sam 40 dindzi...

Posted

krece kup uefa ali su sve utakmice cudne, tesko da se nesto izabere

jedino nadoknada kola u engleskoj mancester - fulam, premala kvota na manu ali bi mozda moglo 0-2 gola, tesko da ce fulam dati gol ali mislim i da je sasvim solidan u odbrani i sumnjam da ce primiti vise od 2 gola, ko ima pare nek singlira, ja se nadam da cu do srede imati pare :D

a mozda i u francuskoj na lil i valensien, fine kvote

Posted

puk'o sam na jebeni standard za 3000 crvene...uplatio 50 dindzi...jebem im i seme i pleme...braga im dala go u 90desetom...dobili su prvu 3:0...sam ne znam koji im bilo kurac da jure rezultat kada nije bilo sanse da ovi ista urade...pogodim marsej 2,olimpiju 3+,galata 3+,milan 3+,cska 1...i zajebu me imbecili...jeb'o ih pas!!!!!!!!!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

i?

Mene danas Galata obori za 2300, pa majke im ga spalim, igraca vise kuci imas i izgubis? Nista vise da osvoje...

A ako Brno dobije (a izgleda da nece :) ), onda me je Az zajeb'o za 1600 :)

Tuzan vikend :)

Posted

Igrao sledece:

Rep. Irska - Bugarska 1

Crna Gora - Italija 2

Slovenija - Ceska 2

Moldavija - Svajcarska X

Sev. Irska - Poljska 1X

Rumunija - Srbija X2

Sjebala me Moldavija, pogodio severne Irce i nas. Ova 3 se jos igraju.

Posted

Буразер играо на Холандију, Мађарску, Арабију, Француску, Бразил и Данску. Уплатио 2000, добио 6700

Posted
i?

Mene danas Galata obori za 2300, pa majke im ga spalim, igraca vise kuci imas i izgubis? Nista vise da osvoje...

A ako Brno dobije (a izgleda da nece :) ), onda me je Az zajeb'o za 1600 :)

Tuzan vikend :)

тикет ми је пукао у 92 минуту последње утакмице ХАХАХА

играо сам икс на неке ирце и не сећам се више које џД и целу текму до 90 минута је било 1:0 и у 90 буде 1:1 и ја као до јаја и после 2 минута опет крене да трепери на телетексту...и ја као ау...а паре су ми требале највише у животу хаха

• 4 weeks later...
Posted

E pa drugari rokeri,metalci,pankeri,hardkorasi i ostali fellow kinsmen ko hoce ovaj vikend da uzme neku paru nek uplati za 50 dinara ovih deset parova koje vam ja kazem.Tip 3+ na golove za sve utakmice i dobitak za tu uplacenu svotu izlazi oko 10-12 hiljada dinara(zavisi od kvota vase kladionice).Meni je sa bonusom izaslo 12787 dinara.Daklem parovi su sledeci:

Arsenal-Midlsbro

Everton-Siti

Shefild utd.-Swansea

Nortempton-Hereford

Stutgart-Frankfurt

Rapid-Austria

Milan-Palermo

Atl.Madrid-Gijon

Fenerbahce-Ankaragucu

Wisla-Gornik Zabrze

Pozurite,Wisla pocinje veceras u 8.Pozdrav i srecno svima pa i meni...

Posted

Everton mi je sa Kardifom bio fiks vikenda. Kad kurac! Retardirani Kardif, bori se za ulazak u Premijer ligu, a gubili 2-6 pre dva kola, pa ne mogu retardirani Charlton da pobede (koji sigurno ispada), pa ih bije Ipsvic kojima nikako bodovi ne trebaju. Da l' je namestaljka, sta je, u pm...

Inace, drugar mi je izgleda samo na Ajaks pao za 40k, blah.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...