Demon Seed Posted February 18, 2012 Report Posted February 18, 2012 Zahvaljujem. Igrao sam nocas na istom tiketu Lakerse s hendikepom i Putina da pobedi na izborima danas u prvom krugu. 1
Stolet Posted February 18, 2012 Report Posted February 18, 2012 Večeras sam igrao samo NHL: Columbus - Chicago 2 (kvota 2.00) Vancouver - Toronto 1 (1.75) St. Louis - Minnesota 0-5 golova (1.55) Phoenix - Dallas 0-5 golova (1.70) Los Angeles - Calgary 0-5 golova (1.55) Trenutno jedna u toku, Čikago vodi 2-1 posle prve trećine
Demon Seed Posted February 18, 2012 Report Posted February 18, 2012 Sto li sam se ja tripovao da nikad ne igraju pre 1, preskocih bezveze to... A svaka cast za Chicago, a nadam se i da ce se St. Louis nastaviti ovako.
Stolet Posted February 18, 2012 Report Posted February 18, 2012 Subotom i nedeljom budu ranije utakmice, ono, popodne da mogu ljudi klince dovesti i tako Čikago ubio Columbus. St. Louis vodi 3-0 posle dve trećine, mogu još dva gola da padnu, nadam se da neće više. Minesota jadna ima 10 šuteva na gol u 40 minuta, a St. Louis 26. U prevodu - ubijanje
Stolet Posted February 19, 2012 Report Posted February 19, 2012 Nadam se da je neko još ispratio ove parove koje sam igrao http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1449-7031534-956 1
Demon Seed Posted February 19, 2012 Report Posted February 19, 2012 Ja odigrao samo Phoenix i Los Angeles.
Imrahil Posted February 19, 2012 Report Posted February 19, 2012 http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1073-3670708-956 sjeba me roma
tier_mfkr Posted February 19, 2012 Report Posted February 19, 2012 Evo danasnje kombinacije: http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1188-1775341-956 i http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1188-2926657-956
Butterfingers Posted February 19, 2012 Report Posted February 19, 2012 Ja sam igrao na Minesotu i na Šarlot sa hendikepom. S obzirom da sam pao sve pored toga na tiketu, trebalo bi da dođe
Stolet Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 E jbg nisam bio pri računaru Igrao sam keca na Majami, na Indijanu, keca na NY Rendžerse, St. Louis 0-5 golova i Florida-Anahajm isto 0-5 golova. St. Louis izgubio 3-1, Majami lako dobio Orlando, Indijana vodi 20-ak razlike, Florida-Anahajm je trenutno 1-0 posle 25 minuta igre, a Rendžersi počinju u 2
Demon Seed Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 (edited) Cistog keca na NY Rangers (postoji i overtime/shootout included varijanta)? Kolika ti je kvota? Btw, imas li misljenje o ostalim utakmicama? COL Avalanche v WIN Jets VAN Canucks v EDM Oilers DEN Nuggets v OKC Thunder LA Lakers v PHX Suns Razmisljam da odigram Lakerse... Edited February 20, 2012 by Demon Seed
Demon Seed Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 Odigrah Rangerse, Thunder i Lakerse sad za 2...
Demon Seed Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 ODe u kurac, odigrah Vancouver... ;D
Geralt of Rivia Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 pukoh na netse raspale taman se vratili brooks i lopez, jos za bakse nisu igrali bogut,gooden,jackson i opet pukose ko kerovi. iljasova imao 25 pts i 25 skokova tako nesto. ubo sam sve nhl tekme sto sam odigrao devils 2, minnesota 2, detroit 1 i st.louis-blackhawks -5 , plus timberwolves 1. rendzersi bi trebalo da ugaze dzeketse, prica se nesto da ce rick nash da bude trejdovan i to bas za nekog iz njujorka, raspad od ekipe realno.
Stolet Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 Realno sjebaše me baš oni, Blue Jackets dali gol minut i po pre kraja, bez golmana @DS Kvota je bila mizernih 1.55, čini mi se najniža kvota ikad koju sam video na pobedu domaćina, što i nije čudno pošto igra najbolja ekipa lige protiv najgore ekipe lige. Jbg bio sam na forumu samo da postujem ono Vidim pitao si za Edmonton, sad je kasno da kažem da će dobiti Vankuver. Ali, njihove (tu mislim na Edmonton) utakmice imaju tendenciju da budu 6+, tako je bilo u 7 od poslednjih 8 njihovih, jedino je u utakmici sa Koloradom bilo 4 gola. Idem od sad tom taktikom da nađem par ekipa na koje mogu da računam što se broja golova tiče i da igram skoro samo njih i neke fikseve koji su recimo sigurni, mada eto, Rendžersi sjebaše, ali dobro, upali su u neku lošiju formu, a Jacketsi su imali neke bljeskove ludila Uglavnom, te 0-5 golova ekipe su mi trenutno St. Louis, Phoenix, Los Angeles, Anaheim i recimo Calgary. Tu bi mogli i Boston i NY Rangers, ali igraju previše promenljivo, tako da btw ne preporučujem da nešto mnogo igrate fikseve na te dve ekipe. Bolje je trenutno igrati na npr. Vankuver, koji nema poraz u regularnom toku u poslednjih 11 utakmica Ili naravno Detroit, posebno kad igra kod kuće, gde su dobili poslednje 22 ili 23 utakmice (naravno, ne sve u regularnom toku, ali većinu) i koji su evo dobili ekipu San Hozea koja ih je ove godine dvaput pobedila, izbacila iz plejofa prošle, i tako Danas su na programu samo dve utakmice, potpuno nesigurne po pitanju broja golova, a i pobednici otprilike vise u vazduhu Igraju ekipe koje igraju previše promenljivo. Ali eno već sutra se sastaju Phoenix i Los Angeles. LA nije dao gol u poslednje dve utakmice, dok je Finiks igrao odličnu odbranu u poslednje vreme, tu ako bude više od 5 golova padaće sekire. Igra se u Finiksu, verujem da će oni i dobiti, ali 0-5 je sigurnija opcija. da Pojma nemam šta bih danas igrao, od ove dve u NHL verovatno ništa, biće danas čist NBA listić Btw ne mogu da verujem da su Netsi izgubili, ali evo zašto je bilo tako - Ersan Ilyasova 29 poena 25 skokova
Demon Seed Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 Ma dobro, ja prso ono na Lakerse i Rangers, pa se izvadih Vankuverom, bila kvota 1.95... Pa pricaj za taj NBA sta planiras
Footog Qpoos Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 uspeo sam juce da dobijem 1600 za 40 dinara...pogodio valjekano,huelvu,neke juznoamerikance,lacio 4 +...
Stolet Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 Ništa posebno, nisam imao previše vremena za analizu a nisam očekivao da ću evo da se vraćam u stan ovako rano, pa sam odigrao na Njujork, Dalas, Finiks i San Antonio, i Oklahomu protiv Nju Orleansa sa hendikepom -11.5, gledao sam malo Nju Orleans, imaju Kejmana a ostali samo šibaju trojke. Oklahoma ima tu Ibaku koji može malo Kejmana da uspori ali imaju do jaja brze spoljne igrače koji bi trebalo malo da spuste taj procenat šuta za tri Hornetsa. Durant je sinoć imao 51 poen protiv Denvera, Westbrook 40, ako im je ostalo nešto te vatre ne brinem se Igrao sam ipak na kraju i NHL obe utakmice 0-5, vidim Islandersi kad idu na 6 i više golova uglavnom oni ostanu na 1 ili 2 a protivnik ih napuni sa 4-5 razlike Otava nešto ispala iz forme, mada su u poslednje dve bili dobri i dali ukupno 10 golova. Igrale su ove dve ekipe pre dve nedelje i bilo je 2-1 za Islanderse, pa ajd kao neka bude 0-5 Vašington nešto ne blista u napadu u poslednje vreme, a dve u januaru sa Hurricanesima su prošle sa po 3 gola, pa sam i to na 0-5 Možda odem nešto rizično da odigram za male novce do uveče, videću Ali verovatno ću to sačuvati za sutra kada vidim ima nekih parova koji su poprilično sigurni
Stolet Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 Ako Islandersi već toliko znaju da gube sa 4-5 razlike, postavlja se pitanje zašto jednostavno nisam igrao na pobedu Otave 4-0 posle dve trećine, ajmo sad bez golova u trećoj
kuruz Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 Tикет неког момка са Трибине. Која жалост, један гол му је фалио. 1
Јарослав Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 Igrao sam ipak na kraju i NHL obe utakmice 0-5, vidim Islandersi kad idu na 6 i više golova uglavnom oni ostanu na 1 ili 2 a protivnik ih napuni sa 4-5 razlike Или остану на нули, а противник ували једно 6 комада.
Demon Seed Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 (edited) Na primer. Nadam se da ce ova druga da dodje. P.S. Dobar ti je avatar, taman pred nastavak sezone. ^^ Edited February 20, 2012 by Demon Seed
Јарослав Posted February 21, 2012 Report Posted February 21, 2012 Звездино пролеће. Него, одиграо за данас Монтреал - Далас и Феникс - Л.А. Кингс 0-5, Нешвил - Ванкувер и Тампа Беј - Анахајм 6+, Колумбус - Сан Хозе 2 и ЦСКА - Реал 2. Мислио сам прво и на Сан Хозе да ставим 0-5, али сам онда видео да имају три пораза за редом и да је савршена прилика за прекид те серије меч против најгоре екипе у лиги. Још су трећи на Западу, а верујем да је и њима битно да имају што бољу позицију пред плеј-оф.
Recommended Posts