Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ja ne mogu da spavam :haha:

A Oklahoma se vrti oko 8 razlike, ja sam igrao sa 8.5 hendikepom, ne bi mi bio prvi put da mi fali 0.5 :D

E, evo izgleda da ce Colorado da odvali, a St. Louis 0-0 druga trecina, ja nemam zivaca vise.

Sve cu da pogasim sad, pa makar ne spavao do 6, necu da palim pre toga da vidim sta je bilo.

Edited by Demon Seed
Posted

A ja -9.5, još gore :lol:

Čudne stvari se dešavaju :bigblue: Jonathan Quick, golman LA Kingsa, je najbolji golman lige, i evo ga, 3 gola u prvoj trećini primi :mrtav:

Evo DS da te obavestim da još nema golova u utakmicama :bigblue:

Iiiii evo ga gol za Boston :no:

Posted

svaka cast sto si uhvatio ove francuze, meni su oni najveci baksuzi kad se kladim, nepredvidivo totalno. nikad necu zaboraviti kad me jebeni lion sjebao za 10k protiv nanta, kvota bila 1.20 covece :udri:

Posted

Лион је смрт, убица тикета. И причајте бре мало о фудбалу, јебеш хокеј. :mrgreen:

Данас од фудбала слабо шта има. Једино ЛЕ, коју гледам да избегнем максимално. Можда бих само пробао на Шалке 1-1&3+. Од баскета би можда вредело пробати Денвер - Сан Антонио + (граница 199.5). Хокеја има доста, и пар утакмица у којима су извесни голови: Едмонтон - Филаделфија, Винипег - Тампа Беј... Ст. Луис ће ваљда да одигра 0-5. Тешко да ће наставити 6+ серију. Вреди пробати и кеца на Детроит, јер су домаћини, мада играју са Ванкувером који је други у лиги (Детроит је први).

У сваком случају, данас прескачем тикет.

Posted

Cekaj, ispricao si tako lepo sta sve ima da bi rekao da neces da igras nista? :D

A liga evrope? Ima lepih utakmica. Bilbao npr bi trebalo da pregazi Ruse.

Da napomenem da sam uhvatio keca na Lokomotiv u proslom kolu :P

Posted

Olimpijakos bi isto trebalo da otrsi.

Eto trojke za vadjenje, Olimpijakos/Schalke/Bilbao, kvota ~3.28

Ma ja sam poceo kao psihopata, da igram mali broj utakmica i da turam velike pare, otici cu u propast. :D

Ajde pricajte za/protiv za ove utakmice sto sam nabrojao, nisam bas preterano zalazio u detalje, ko kome igra i to.

Posted

Синглирање по две утакмице са јачом квотом у хендикепу.

Синоћ је, рецимо, на Марсеј кец са -1 била 4.7. Ставиш две такве, звекнеш 500 или 1000, па шта буде. Ионако не могу ништа да убодем, овако ћу бар да ризикујем за лепе паре са два пара.

• Downvote 1
Posted

Evo i ja da podelim tugu http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1449-9386875-957

St. Louise ljubavi moja :haha: Evo ljudi danas oblačim njihov dres da nosim, da bude večeras 0-5 protiv Nešvila :haha: Ove godine triput igrali triput bilo 0-5, triput pobedio Nešvil :lol: Igram Čikago keca, 0-5 na Calgary-Phoenix, keca na Majami i dvojku na Orlando protiv Atlante (Atlanti se povredio Joe Johnson, najbolji igrač, a nemaju ni drugog najboljeg, centra Horforda, već neko vreme) pa šta bude :) I Anahajm 0-5 :lol:

Posted

Синглирање по две утакмице са јачом квотом у хендикепу.

Синоћ је, рецимо, на Марсеј кец са -1 била 4.7. Ставиш две такве, звекнеш 500 или 1000, па шта буде. Ионако не могу ништа да убодем, овако ћу бар да ризикујем за лепе паре са два пара.

Pa ga jedva dadose u 93. minutu. :D

Bila lepa kvota i na Basel :P

Posted (edited)

Obratite paznju sad na crnjak, veceras nemam pare da odigram, tako da ce verovatno da dodju ove tri. :D

Ako mi stignu pare, pada Schalke, to se ne sekirajte :D

Edited by Demon Seed
Posted

Мени Франзуци често пролазе. Треба само изабрати утакмице, и мало изанализирати шта би могло да буде.

Ово ћу сутра да уплатим.

tiket.jpg

Posted (edited)

:D

Dobro pa ne odigrah Schalke :D

Igrao sam Oklahomu, Miami, Orlando i Phoenix <5.5.

Seljaci iz lokalne kladionice imali St. Louis samo <4.5, preskocih, mada je mozda trebalo da turim i to, kvota 1.90.

Edited by Demon Seed
Posted (edited)

OK, ajd kad sam vec pricao, mogo bi neku evidenciju ovde da vodim.

Sinoc:

Hokej:

Colorado - LA <5.5 doslo

St. Louis - Boston <5.5 palo sagorelo dabogda

NBA: Oklahoma - Boston 1(-8.5) doslo

Danas:

Olympiakos 1.80 doslo

Bilbao 1.40 doslo

Schalke 1.30 pao

Nocas:

Oklahoma - Lejkersi kec 1.41

Miami - NY kec 1.16

Atlanta - Orlando dvojka 1.66

Calgary - Phoenix <5.5 1.55

kvota 4.208

Cenim da je ovde Oklahoma najrizicnija al ko ga jebe.

Sutra:

Borussia Mönchengladbach - Hamburger SV 1.75

Hradec - Sparta Prague - 1.60

ukupno 2.8 dubl bombonica

Sto se Evrolige i tih zajebancija tice, pricajte nesto, to ne pratim, pa se nisam ni usudjivao da igram.

Edited by Demon Seed
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...