Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ја батаљујем хокеј на неко време. Бацићу се на НБА, изгледа да ми боље иде.

Ja najbolje da se bacim pod voz! :haha: Nista, ali nista, slovima: NISTA ne moze da prodje :D

Posted

Fini su to novci :pivopije: Ja sam evo malo skupio novaca pa počeo malo više da ulažem, i istovremeno spuštam kvote na 4-5 :) Šta znam, mislim da je dobra taktika za NHL+NBA jer se igra svako veče.

Posted (edited)

Sta znam, u poslednje vreme mi se mnogo svidja kmb 1&2-3 igra. Kvote preko 3 a realna sansa. Na ovom tiketu 3 od 4 meca sam odigrao to i nabio 59 kvotu, video si i sam. Super stvar.

Inace, da sam dao 1000 k'o sto kazes, brrr...... mrak!

Edited by El Pistolero
Posted

Столет, дај неке предлоге за НБА. :mhihi:

Јел ће Орландо добити Торонто? Ставио сам, за сада, да Оклахома даје преко 49.5 у првом полувремену, и кеца без хендикепа на Чикаго против Индијане. И вичи нешто за НХЛ. Само три утакмице, али ми делује да свашта може свуда да буде: Питсбург - Финикс, Винипег - Бафало, Анахајм - Едмонтон.

Posted

Pa, što se NHL-a tiče, Finiks je igrao jako jako dobro u februaru, ali izbrukali se na poslednje dve utakmice, trebalo bi to Pitsburg da dobije. Vinipeg je među najboljima na svom terenu, ali Bafalo je zaređao nekoliko odličnih rezultata i ako pobedi večeras može da preskoči baš Vinipeg i dođe do 8. mesta u konferenciji. Naravno, iz istog razloga će i Vinipeg da grize :bigblue: Anahajm se posle zaleta ohladio i sve je dalje od plejofa, a i igra loše u poslednje vreme. Edmonton je šugav protivnik, možda se tu nekako nagura manje od 5 golova. Tako da, skoro ništa od NHL-a, ja sam igrao samo na pobedu Pitsburga.

Što se Orlanda tiče, oni su ekipa koja me najčešće zajebe :mhihi: Toronto je imao uspeha protiv njih, pa šta znam, ako bih morao nešto da predviđam, to bi bilo ili manje od ovih 186.5 poena (Toronto npr. sinoć odigrao 83-75 protiv Golden Stejta, koji je igrao bez Karija, ali svejedno, oni su ekipa kod koje redovno pada gomila poena), ili kec sa hendikepom, pošto Raptorsi nisu izgubili sa više od 7 razlike ceo februar :lol:

Od ostalih, Čikago (možda je dobra prilika i igrati na manje od 188.5 poena, obe ekipe su u prvih 10 odbrana lige, a u prethodnoj utakmici je bilo 95-90, za Indijanu da napomenem), Denver, Portland, možda Klivlend (Juta 3-13 u gostima, u priličnom padu forme, Klivlend ima 5-5 protiv ekipa sa zapada), možda Filadelfija :) Na Denver i Portland sam igrao one dodatne hendikepe, -4.5 za Denver i -7.5 za Portland. Denver je dvaput igrao sa Sakramentom ove sezone, dobio 110-83 kod kuće i 122-93 u gostima :haha:

Baš ću sad da počnem da pratim koliko ovoga što ispišem zapravo ispadne kako treba :) Prethodna dva dana sam dva tiketa pao na po jednom paru, oba puta za po gol :mhihi:

Uh, sutra u NHL-u 5 odličnih prilika za 0-5 golova :pivopije:

• Upvote 1
Posted

Овако нека буде: Питсбург - Финикс 1, Оклахома - Далас ддпп+, Милвоки - Филаделфија -, Чикаго - Индијана 1БХ и Волендам - Цволе 3+.

Posted

Sivaspor - Galatasaraj

Minhen 1860 - Sent Pauli

Odenze - Silkeborg

Dandi Junajted - Inveres

Levante - Betis

Prošlo 2+, kvota 3. Sutra igramo opet isto. Rešio sam da budem strpljiv, kad mi treba lova.

Posted (edited)

За четири Оклахомина поена ми пао тикет. И даље не верујем да су дали само 16 поена у другој четртини. :no:

А најгоре је што сам био и више него сигуран у победу Портланда, као и у плусеве на Вашингтону и Денверу. :udri:

Столет, дај типове за НХЛ. ;) Видим да има брдо утакмица.

За сада имам:

Филаделфија - Детроит 6+

Тампа Беј - Отава 6+

Ст. Луис - Чикаго 1

Ванкувер - Далас 0-5

Edited by Јарослав
Posted

Evo me s bazena :mhihi:

Malo sam opalio po riziku i igrao celih 5 utakmica 0-5 golova. St. Luis-Čikago, Nešvil-Los Anđeles, Kolorado-Minesota, Kalgari-Montreal i Vankuver-Dalas :bigblue: NBA sam igrao samo na Indijanu protiv Atlante, da iskoristim dok je još Johnson povređen :mhihi: Na tu sam utakmicu možda mogu igrati i ispod 183.5 poena, sumnjam da Atlanta može da ubaci mnogo bez Johnsona i Horforda, Smithu će biti zajebano, Indijana ima Grangera da bez većih problema brani (dovoljno očajan) šut koji Smith the brick ima. No dobro, od NHL-a očekujem eto tih 5 da bude manje od 5 golova :bigblue:

Posted

aj napiši to na engleskom

promašio sam samo Gillingham - Barnet X2 za 4500 na 50, jebo me pas kad igram prema dojavama o povređenim igračima

• Downvote 2
Posted

Osta' sanak pusti...

Nisam se kladio sto godina, a ionako to baš retko radim, i sad me potače Vic, napravih sličnu kombinaciju, al' me sjeb'o stanoviti Notnem Fores, dabogda im Robin Hud doš'o glave.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...