Jump to content

Recommended Posts

Posted

A pojesces 4 pljeske,30 cevapa,pola praseta i 10 sarmi,kvota 1.05.

Jedna od dvije fore koje furaš već 10 godina. Ali si već čovjek u ranim tridesetim, ok je to, teško je očekivati da se promijeniš.

• Upvote 2
  • Downvote 2
Posted (edited)

aj napiši to na engleskom

Ovo je yumetal a ne ukmetal forum ,ali ne mari , za mene si relativno nov ovde na forumu pa ne cudi da si jos malo zbunjen i izgubljen u prostoru .

Edited by Hail Metal
  • Downvote 1
Posted

Нек ти напише кум. Ионако сте к'о полицајци у патроли, један зна да чита а други да пише.

Ali si već čovjek u ranim tridesetim, ok je to, teško je očekivati da se promijeniš.

:haha:

• Upvote 2
  • Downvote 2
Posted

Нек ти напише кум. Ионако сте к'о полицајци у патроли, један зна да чита а други да пише.

Da, ali ni jedan od nas ne navija za klub koji je priznao nezavisnost Kosova .

• Upvote 2
Posted

ЈЕБЕМ ТИ МРТВИ ВЕСТ ХЕМ ПИЧКА ЛИ ИМ МАТЕРИНА ДАБОГДА СЕ НИКАДА НЕ ВРАТИЛИ У ПРЕМИЈЕР ЛИГУ И ДАБОГДА БАНКРОТИРАЛИ ЗА 3 ДАНА ГОВНА МРТВА!!!

Не могу распали Вотфорд, коме не треба много да уђе у опасну зону, да победе, матер ли им јебем! И то још код куће, еееееј!!!

Posted

ЈЕБЕМ ТИ МРТВИ ВЕСТ ХЕМ ПИЧКА ЛИ ИМ МАТЕРИНА ДАБОГДА СЕ НИКАДА НЕ ВРАТИЛИ У ПРЕМИЈЕР ЛИГУ И ДАБОГДА БАНКРОТИРАЛИ ЗА 3 ДАНА ГОВНА МРТВА!!!

Не могу распали Вотфорд, коме не треба много да уђе у опасну зону, да победе, матер ли им јебем! И то још код куће, еееееј!!!

Hahaha, to je taj duh :D

Mene tako sinoc uzjebao Southampton, ne smem da kazem kolko sam kinti stavio na tiket, i koju sam sumu cekao... Trojka bila Reading, Southampton i Middlsbrough. I primi ga Southampton pred kraj, i sa njim ode otprilike i moja zelja da se kladim. Opet danas igrao nesto, 4 tiketa, kvota 10 na svakom, na jednom me izjebao smrdljivi Dinamo, na drugom West Ham, na trecem Juve, na cetvrtom Bellinzona.

Hvatao Wrexham, 2 utakmice iz trece nemacke regionalne, Admiru protiv Kapfenbergera, al kurcina, nisu mogle da se rasporede da mi prodje bar jedan, serem im se u usta.

Pocinjem da verujem u magiju i kletve, majke mi, odigram singl, padne, odigram 2 utakmice, padne jedna, odigram 5, opet padne jedna. Uvek isti kurac, kako god da odigram. :haha:

Posted (edited)

Matori, probaj da ne igraš ništa. Ako ti jedna ipak padne, ženi se, nema ti druge. :razz:

Edited by B@K@
Posted

au žalosti

Igrao kečeve na Štutgart i Vislu, stavio 300, obe utakmice završene 0:0

Ne vredi više sa fudbalom, a ne znam ništa o NBA i glupom hokeju. Prelazim na loto, veće su šanse.

• Downvote 1
Posted

Jbg, evo mene tek sada, danas prilično očekivani rezultati, mada sam očekivao da će Pitsburg da pobedi bez produžetaka. Poništili su im gol u poslednjoj trećini :mhihi: Sutra ima svašta, igraće se verovatno na St. Luis, Vankuver, Dalas, Kolorado i Tampu :pivopije: Od potencijalnih iznenađenja pripazite na eventualnu pobedu Nešvila protiv Detroita, koji igra bez gomile igrača, i Bafala u Otavi :da: Koliko mi je hokej u početku bio zajebaniji od NBA košarke, toliko mi je sad lakše da pogađam ishode utakmica. U NBA eno Oklahoma izgubi od Klivlenda kod kuće jbt, bila kvota 1.07 na pobedu Oklahome :mrtav:

• Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...