Jump to content

Recommended Posts

Posted

Gledam Malme, promasili su penal u 12. minutu, golman lagano odbranio, a onda su propustili nekoliko odlicnih sansi, kod jedne je golman na skoro nemoguc nacin odbranio, bacio se, lopta isla preko njega i on u padu podigne nogu i odbrani ;/

Posted

Siluje ih Malme samo tako. Poveli su napokon, ali nastavljaju da napadaju. Ne znam kako se odlucuje ko je prvoplasirani u pvenstvu u Svedskoj ako dve ekipe imaju isti broj bodova, ali pre ovog kola Malme i Elfsborg su imali po +18. Elfsborg je dobio sa golom razlike, kontam da ovi to znaju i da ce gledati da ovim jadnim buducim drugoligasima daju jos koji gol :)

Breeee, prvi sut na gol i izjednacenje x_x

Posted

До курца. Јебига, ту је зачкољица што се у Шпанији играју и реванш мечеви. Да је на једну утакмицу, добио би Леванте сигурно.

Ха, Малме играо само 1:1.

Posted

Pa alavost, sta bi mu falilo da je sastavio nesto za kvotu 400 :P

Mene juce ubili Spursi, ipak je Popovich izveo i Dankana, Parker pogodio kos u poslednjoj sekundi za pobedu, i odneo mi 20 evrica ispred nosa :)

Posted

Sjeba me Trnava, ali ne Faprilova nego slovacka...kakav sam majstor da pronadjem favorita koji na kraju ne pobedi...Slovan prvi, Trnava zacelje i 0:1...jos sam bio uveren da ce Partizan kuci dobiti Djerdap u odbojci...i dobra kvota bila...ali ne lezi vraze, kad cd izdao je Leo...Djerdap ih ugazi rutinski...kakav je tamo raspad sistema, ni brat Minic, cupavi animal, ne moze da izvuce situaciju

Posted

Bacih singl na ovaj Seligenporten (2+ golova), likovi poveli na pocetku utakmice, gosti dobili crveni u 18. minutu, rekoh super. Sada je 85. minut i rezultat je 1:2 xD

Posted

Ja sam se izvukao igrajuci live na Porto, mislim da sam tri puta igrao sledeci gol Porto (sve u drugom poluvremenu pa se isplatilo). Pogodio sam i GG na Atletico Rafaela - Belgrano (bila super kvota, 2.00), a sada imam dva NBA tiketa i pratim rezultate :)

Posted

Ja da, registrovao sam se na bet365, mnogo fin sajt imaju. I da, kada pogrese na onim svojim grafikama, tj. kada se potkrade neki gol koji oni ubeleze a koji je recimo ponisten, vracaju ulog :)

Posted

Ljudi, šta mislite o ovom tiketu?

Bolton - Cardiff 3+

Kilmarnock - Inverness GG

Malaga - Rayo Vallecano Malaga 2+

Braga - Gil Vicente Braga 2+

Posted

размишљам да играм двојку на Слободу или кеца на Раднички КГ, али се правим паметан и послушам савет да играм Смедерево 1

нормално, ова два долазе, а Смедерево пушагија

• Downvote 1
Posted

1 moj barsa siti braga ren 4,2

prepisani manta - loja poluvreme ili kraj 2, kortiba - atletiko min(sutra) 1 8,75

1 isto moj sefild gg to doslo i kjaso-vil pocela gg 2.4

i za sutra samo kortiba 1 2,5

uplaticu sutra jos nesto sigurno

Posted

Mene izdala Malaga, ali jutros sam odigrao tiket na Manchester, 3+ na Fulham-Everton i GG na Swansea-Chelsea, tu pokupio 10 evrića, molim lepo :) Isto i na Nantes-Angers (1) i GG na MTK-Ferencvaros, tako da sam dosta u plusu danas. Čekam Belgijance uveče, tu ću nešto odigrati, i možda neke Brazilce.

Posted

aa mislio da je milan sutra

igrao bih da oba ne daju, dakle sad bih voleo 2-1 za milan

sefild gg to doslo i kjaso-vil pocela gg 2.4

gg u 25.

gospoda

Posted

Joj sprdanja, Boltonu malopre poništili čist gol. Samo tri odbrambena igrača sudija nije video :D

Ahahahaha, i sada isti taj Ngog kome je poništen gol odglumi pad za penal xD

Bolton cepanije, dva gola u 5 minuta, mrš sudija ćelavko :)

Posted

Jbg, kada ne preporučim ovde ono na šta se kladim - dobijem. Danas 30 evra zarade, stoji mi tiket na kome mi je prošla Deportes Iquique-Union Espanola GG a čekam Gremio-Ponte Preta 2+ golova za domaćina, i drugi tiket na kome je Valencia-Atletico GG, gol za Santos, GG na Libertad-Olimpia Asuncion i, hm, Santos upravo daje gol :) Ima dosta NBA utakmica večeras ali svašta može da bude, većina ekipa je igrala utakmice i sinoć pa će biti dosta teško predvideti ishode večerašnjih utakmica.

Posted

1 moj barsa siti braga ren 4,2

prepisani manta - loja poluvreme ili kraj 2, kortiba - atletiko min(sutra) 1 8,75

1 isto moj sefild gg to doslo i kjaso-vil pocela gg 2.4

i za sutra samo kortiba 1 2,5

uplaticu sutra jos nesto sigurno

prvi sjebo siti

drugi loja al nisam se nadao puno velika kvota

3. doso

4. cekamo

i dadose ga milan i gosti pa dobio milan lepo jer navijam a i kijevo dao ga pa se ne zderem

Posted

синоћ одиграм

Wanderers - Bella Vista 2

Granada - Bilbao GG3+

Lakers - Detroit H1

WBA - Southampton 1

ал пичке већ блокирале Бела Висту

уместо тога убацим

Sevilla - Levante 1&3+

Roma - Palermo 1&3+

и наравно Севиља ме сјебе, а све остало дође, данас бих чекао ВБА за 6000 на 200

јебем ти да ти јебем

• Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...