Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pogodio je 0/6 i još jedna se igra uveče, ako se ne varam predlaže opkladu protiv Sao Paula, što ima smisla, ali baš su očajni bili promašaji danas. Tipa 1X na Platanias a Olimpijakos ih ugazi 4:0, X2 na Sturm a Salzburg ih ugazi 3:0. Nadam se ipak da će da nastavi da uzmem nekad poneki par :)

Posted

Kako kod nas stoji live online klađenje, nude li to kladionice? Evo ako ima budnih, igrao sam dvojku na Pitsburg, ambicioznu dvojku na St. Luis, isto tako ambiciozno na Čikago. U NBA sam odabrao neke umerene hendikepe na Indijanu, Memfis, Bruklin, Lejkerse i Njujork. Ako bih birao ko će da ostvari ubedljiviju pobedu, odabrao bih Njujork koji igra odlično, tj. Anthony igra odlično, Lejkerse, koji sad stvarno moraju da dobiju sve utakmice, ali se potajno nadam da bi večeras Juta mogla da dobije Oklahomu, i da Lejkersima baš usere situaciju. Koliko su arogantni toliko zaslužuju da plejof gledaju u udobnosti svojih domova :da:

Posted

Вечерас би ваљало играти НБА. На Истоку Булсима треба победа да би били пети, док на Западу и Јути и Лејкерсима требају победе. Такође, Клиперси ће уништити Кингсе, то им обезбеђује четврто место. За Јуту је проблем што играју са Мемфисом, који се такође бори за то четврто место. Капирам да је ту добро гађати плус на укупан број поена. На Чикаго и Клиперсе играти са хендикепом. Лејкерси протви Хјустона, коме треба победа да би били шести и избегли Сан Антонио у плеј-офу.

Posted

Njujork - Atlanta 2 (2.90)

Cikago - Vasington 1 (1.30)

Miami - Orlando 1 (1.20)

Sarlot - Klivlend 2 (2.20)

Memfis - Juta vise od 180.5 (1.85)

Sakramento - Klipersi (+6.5 klipersima)(1.85)

mozda i prodje :haha:

Posted

stavio zadnjih 1000 na noric i napoli juce pod velikim pritiskom emocija, aj da dodje, da ovo proglasim odlicnim vikendom

2400 je dobitak

Posted

Šta bi sa ovim lavom? Skoro sve promašaji u poslednje vreme. Sad ima neki SMS servis i onda se javljaju likovi koji navodno ispisuju parove koje on navodno šalje SMS-om i to sve pada. Koje su to kontroverze oko stranica za tipove. Ali najjača fora kad lik kaže kako su parovi pali jer su se 'umešale kladionice'. Kako to funkcioniše, on tipuje na QPR, i onda iz Mozzarta zovu QPR i kažu 'ej, puno se ljudi kladilo na vas, izgubite od Stoke-a' i onda QPR izduva? :mhihi:

Posted

Stranica se pretvorila u kripl fajt...steta sto ne odigrah ona 2x kad je ispogadjao skoro sve, nego upadoh u vrtlog lazi i obmana dana kad je proslo 1/7...sad daje pilicarske kvote u mom stilu - i to ce nesto da prodje, nesto da omane,klasika...to svako moze i sam da izmozga, ne treba mu tamo neki lav...sustina je da - ko se ovajdio kacu bile dobre kvote - ovajdio se, sad vise i nema preterane svrhe pratiti stranicu...daleko je lav od pouzdanog tipstera

Juce bas bese bedna ponuda...jos nisam imao poverenja da igram nba i nhl zbog mogucih iznenadjenja, cak sam se nosio mislju da ne odigram nista...sastavih nesto sa mukom, ni sam sebi nisam verovao, al eto

Falkenbergs - Hamarbi 0-3 (1,3)

Hjoring - AB Kopenhagen 1x (1,4)

Brazil - Cile 1x (1,2)

Peneta - Cink 1 (1,37)

Granoljers - Kavcic 1 (1,52)

Liberec - Jablonec 1x (1,35)

Na 500 dinara - 3070

Vajdica, posto mi nije islo bas u poslednje 2-3 nedelje

Posted

Evo šta čekam trenutno, sistem je 4/5, uloženih 10e.

Santos-Palmeiras gg

Bruklin +6.5 poena

Nju Jork Rendžers-Nju Džersi Devils 1

San Lorenco-Godoj Kruz x2

Ajaks 2+

:mhihi:

Na drugom tiketu imam

Cajamarca-Huancayo ekipa 2 daje gol

Indijana +7.5 poena

OKC +3.5 poena

Ne znam kako će se snaći OKC bez Vestbruka, ali nadam se da će odgovor biti - dobro :D

Iiiiii treći tiket, koji je sistem 4/5 isto:

Napoli 2+

Pitsburg-Karolina 1

Otava-Filadelfija 1

Kolumbus -1.5 hendikep

i sad vidim da sam i tu stavio OKC +4.5, malo sam se zabrojao, pa se stvarno nadam da će biti dobro bez Vestbruka :haha:

Eto ako hoćete nešto proberite, sa prvog tiketa se utakmice polako završavaju, ali NBA i NHL počinju kasnije.

• 4 weeks later...
Posted

Valensija - Granada 1 (1,25)

Inter Turku - JJK 1x (1,2)

Mariehamn - Lahti 1x (1,25)

Dinamo - Hajduk 1x (1,25)

Jagodina - Donji Srem 0-3 (1,50)

Grodig - BV Linc 2-5 (1,3)

Bran - Sarpsborg 08 1x (1,2)

Montanjes - Rozer-Vaselan 1 (1,72)

Viljareal - Herez 1 (1, 17) -> poslednja utakmica na tiketu, malo pre se zavrsi... Viljareal poveo lagano, 9. minut, ja se vec raduem...ali vidis kurca u slamenom sesiru - u 37. minutu dobia neki tamo indianac Kanteros crveni, igrac manje Viljareal...60 i neki iziednacue Bodipo, cupanje kose...kacam izgubio svu nadu - bracala Melberg u 82. minutu, 2-1...onda kontra, pa Uce 3-1 u 89...ja u ekstazi...vec sledeci napad - opet fakin Bodipo, 3-2, 90-ta minuta...6 minuta produzetka, trka-frka, ovi pritisli...ipak golman Viljareala 2x sigurno intervenise, fala mu ko bratu...porodjaine muke

500 din X 11.04 = 5518, 38

Brat moi nairodjenii

OlofMellberg_625473.jpg?20080122161222

• Upvote 3
Posted

Neki lik iz Hrvatske ima blog na kojem igra tako male kvote, igra tikete na kvotu 2 otprilike i ulaže dosta novca, preko 15 000 dinara po tiketu ako se ne varam; možda ga znate, ali ja sam nov sa tim magovima klađenja pa ću postaviti link za blog http://www.smicer.bloger.index.hr/

Ko je za strpljivo igranje na male kvote, čovek uglavnom pogađa, evo u poslednjih 15-ak dana mislim da je omašio 2 puta. Imao je kaže jedan niz od 32 dana sa pogođenim tiketima, jeste bilo davno, ali fin je sajt, stavlja on i fotke tiketa čisto da se vidi da nije da podmeće neke bezvezne parove. Šta znam, kad vidim da je neko spreman da stavi 15 000 na nešto, kontam vredi odigrati :)

Posted
ali fin je sajt

Možda i valja taj njegov sistem, ali od sajta sam oslep'o.:)

( . Y . ) već kladio kopirajući ga?

Posted

Uzimao sam neke parove pa mešao sa svojima, čak mislim da je sve prolazilo, valjda sam imao i malo sreće; imaš na blogu sve parove na koje se kladio pa pogledaj koliko mu prolazi :pivopije:

Ja ću povremeno da ostavim ovde neki par, počele omiljene mi brazilske lige, i naravno Island :bigblue:

Mogao bih da počnem sa podsećanjem da Nejmar više ne igra u Santosu, pa se očekuje da oni sada otprilike kupe prašinu za ostalima. Počeli su protiv Botafoga već, na redu je Gremio koji dolazi u goste :)

Iiiiii 1:0 za Gremio :red:

• 3 weeks later...
Posted

Danas kanda završava argentinska liga, kontam da ću da igram na nefavorizovane ekipe bar da se počaste kojim golom. Argentinos Juniors gostuju Newells Old Boys-ima, Newells obezbedili prvo mesto u prošlom kolu, Argentinosi jadni poslednji ali se setili kako se igra fudbal u poslednja 4 kola, dve utakmice dobili dve odigrali nerešeno, pa se nadam da će i opuštenim prvacima da daju koji gol, jer ako nekome treba poen u poslednjem kolu, to su oni.

Druga je River Plate-San Martin San Juan. River imao šanse za titulu dok se Lanus nije ispišao po njima prošle nedelje sa 5:1. Gosti razbijaju, dobili su poslednje 4 utakmice, dali 10 golova ekipama koje i ne vole da primaju previše golova, posebno tu mislim na Lanus (kome su uvalili 3), Belgrano (2) i Estudiantes (2); četvrta žrtva je bio Tigre, i tu je bilo 1:3.

Odigraću i neke Paragvajce, tipa 2+ na Guarani, koji gostuju poslednjeplasiranim jadnicima koji su jadni izgubili poslednjih pet utakmica i samo jednom uspeli da prime manje od 2 gola, dok je Guarani i mnogo jačim ekipama u poslednje četiri dao bar po dva gola. Isto kontam da igram i na kopiju Barselone iz Ekvadora, ekipu koja pojma nema da igra u gostima ali kod kuće ne gubi skoro nikada. Na tu foru, ne znam da li ste primetili, norveški Brann, imaju skor 7 0 5, 7 pobeda kod kuće, 5 poraza u gostima :haha: Upravo gostuju Haugesundu i gube 1:0 :haha:

Posted

Pazite sreću:

Jedan od odigranih tiketa mi je: Newells Old Boys - clean sheet - no (u prevodu Argentinos Juniors da postignu bar gol)

Nigerija-Špranija 3+

Luis Suarez da postigne bar dva gola

Argentinosi jedva dali gol negde u 89. minutu, Španija daje treći gol u 88. minutu čini mi se, ali sa Suarezom najveća sprdnja ispade. Fora je što debil nisam gledao ni ko igra ni ništa, a znam da je Urugvaj prošao dalje i da su drugi u grupi, i naravno rezervna postava izlazi na teren. Ali OK rekoh ja, pošto ako igrač ne igra onda se računa kvota 1, tako da nikakav problem. Međutim, blago meni, iz nekog kog god razloga, ulazi Suarez u igru u 70. minutu :haha: Brate, vodiš 6:0 i uvodiš najboljeg strelca, valjda da mu pružiš šansu da napravi neko sranje protiv amatera sa Tahitija xD Srećom, to sranje su bila dva gola, u 82. i naravno 90. minutu :haha:

• Upvote 1
Posted

Suarez je takav tip igrača da mu je apsolutno svejedno kada ulazi u igru, ko je protivnik i koji je rezultat. On će da kida i postiže golove. Prešišao je Forlana, sada je najbolji strelac Urugvaja ikada.

Svaka čast za tiket, nadam se da je valjan dobitak.

Posted

30-ak evra, superiška.

Evo i ova Barselona Gvajakil dala drugi gol, ni to nije delovalo fino, popili su crveni u prvom poluvremenu i gubili 0:1. Međutim, protivnici su bili izuzetno mudri i uspeli da zarade dva crvena na glupim faulovima i protestima kod sudije, tako da su domaćini okrenuli. Na kraju sam tu bio odigrao 3+, tako da je evo sad na 2:1 prošlo. Evo ga i penal za Barselonu, idiotarija, neverovatno od čega je sudija dosudio penal, znači lik je gurnuo i srušio odbrambenog igrača, a onda kopačkom zaronio u zemlju, sapleo se i iscenirao da je bio fauliran, i evo 3:1, glupost, no dobro.

Tu sam imao još Cerro Porteno-Rubio Nu gg, Waterloo-London City 3+ i Toronto Croatia-St. Catharine's -1.5 hendikep na Hrvate. Čekam još ove Kanađane, dosta su dobre šanse, generalno ta njihova kanadska liga puna golova, a ovaj hrvatski klub dominira.

Drugi tiket, manje verovatan, tu sam igrao Portland 2+, duplu šansu na Pacifico u peruanskoj ligi, i bar gol Tolime u kolumbijskoj ligi. Južnoameričke lige dosta pratim i tu mi najviše tiketa prolazi, ali mislim da sam malo preterao sad, najviše sa ovim ne-južnoameričkim parom :haha: Opa Tolima dade gol :haha:

Posted

Tja, prođe i jedan od ta dva tiketa, na drugom izneverio Pacifico. Još sam mislio da li da stavim duplu šansu ili da igram da će dati gol. Po običaju, 50:50 ne funkcioniše, pa su tako izgubili mada su dali gol :D A nisam hteo igrati da daju gol jer su dali samo 5 komada na 11 gostovanja ove sezone; a duploj šansi je u prilog išlo to što su domaćini dobili samo jednu od 12 utakmica kod kuće ove sezone, a i to što ih je Pacifico prošli put ugazio 3:0 :) No šta je tu je, fin dan danas.

Za sutra ovako na prvi pogled će se igrati Island, Hafnafjordur 2+ mora biti, Breidablik-Valur bi trebalo biti gg, dve ekipe u odličnoj formi. U Švedskoj ću igrati da Elfsborg daje gol Malmeu, Malme poslednjih 8 utakmica nisu uspeli da sačuvaju mrežu, pa valjda neće ni protiv jedne od najjačih ekipa u ligi. Biće moooožda nešto i u Finskoj mada generalno ne volim njihovu ligu, previše je ujednačena, premalo golova, previše iznenađenja :)

• 2 weeks later...
Posted

Ne znam zašto je danas igrao duplu šansu (za 'hrabre' je preporučio da se igra dvojka) na Lusitanos, pa kod kuće su prošle nedelje vodili 2:0 i onda primili dva gola sa igračem više i ispustili pobedu. Ja sam tu igrao 2+ na Streymur, ako mogu dati u gostima dva gola sa igračem manje onda mogu i kod kuće :) Mislim da stoji trenutno na 5:1 rezultat, Lusitanos popili crveni. Za taj par ga nisam poslušao, odigrao sam ovaj Oeste, mada je i tu pitanje, Boa se uvek brani i računa na neke greške protivnika, uspevali su da u prvom poluvremenu odbrane gol i protiv jačih ekipa, no videćemo, Oeste su ispušili gadno prethodnih nekoliko utakmica, ali protiv najboljih ekipa u ligi, mogli bi da pobede, ali da li će baš biti 1/1... Koliko je tih lavova na fejsbuku, kad god nešto pogode masa se loži 'to je naš pravi lav', kad god promaše 'ma prodata stranica, nije to on više' :haha:

E prati li neko bejzbol? :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...