Demon Seed Posted November 15, 2016 Report Posted November 15, 2016 Išao sam za vikend seriju pol pozicija Hamilton - pobeda Zarca u Moto2 - Markez - Hamilton pobeda na trci, kao da je sve na jednom tiketu, sav dobijen keš od ovog prvog u sledeću opkladu itd. Sve došlo osim Markeza, dobro sam mu procenio race pace, ali me je zeznuo što je sjebao start, a staza zajebana za obilaženje pa mu je trebalo više vremena da se povadi. Da je trka trajala dva kruga više, pocepao bi Lorenca. Oho sad vidim da su se zapravo učitali svi moji pokušaji postovanja... Na tren sam izgubio veru da će biti proknjiženi.
Demon Seed Posted November 18, 2016 Report Posted November 18, 2016 Mislim da je ovde fora da neko drugi mora da postuje da bi se učitali moji postovi Kad sam kucao prošli, pojavili su se svi ostali, sad ih opet nema xD
KazimKazim Posted November 25, 2016 Report Posted November 25, 2016 Ovo IXvX e - ili prvo X ili krai X? Pa to dodze u bar 70% slucaia, ako nesto ne krene po zlu na terenu...pogotovo kacu ekipe iziednacenog kvaliteta Ceo zivot se mucim, igram neke nerealne dvoznake na 2+ kvote, a vi's kako se lako pare uzimau
KazimKazim Posted November 25, 2016 Report Posted November 25, 2016 Ovo IXvX e - ili prvo X ili krai X? Pa to dodze u bar 70% slucaia, ako nesto ne krene po zlu na terenu...pogotovo kacu ekipe iziednacenog kvaliteta Ceo zivot se mucim, igram neke nerealne dvoznake na 2+ kvote, a vi's kako se lako pare uzimau
obsessed by cruelty Posted November 25, 2016 Report Posted November 25, 2016 taj Sporting - Real je svaku kombinaciju igraniju ispostovao, doduse na kraju Ja igrao 2&2+ Padoh ko i vecina na Kopenhagen - Porto
kuruz Posted August 13, 2020 Report Posted August 13, 2020 lik je 17 puta pomenuo policiju i advokata, ispričao se sa radnikom na šalteru i odvezao se u suton pacijent
Мајор Гашпар Posted August 13, 2020 Report Posted August 13, 2020 Čovek pod utiskom krađe. Pošten čovek.
Recommended Posts