Jump to content

Recommended Posts

Posted

Išao sam za vikend seriju pol pozicija Hamilton - pobeda Zarca u Moto2 - Markez - Hamilton pobeda na trci, kao da je sve na jednom tiketu, sav dobijen keš od ovog prvog u sledeću opkladu itd.

Sve došlo osim Markeza, dobro sam mu procenio race pace, ali me je zeznuo što je sjebao start, a staza zajebana za obilaženje pa mu je trebalo više vremena da se povadi. Da je trka trajala dva kruga više, pocepao bi Lorenca.

Oho sad vidim da su se zapravo učitali svi moji pokušaji postovanja... Na tren sam izgubio veru da će biti proknjiženi.

Posted

Mislim da je ovde fora da neko drugi mora da postuje da bi se učitali moji postovi :haha:

Kad sam kucao prošli, pojavili su se svi ostali, sad ih opet nema xD

Posted

Ovo IXvX e - ili prvo X ili krai X? :D

Pa to dodze u bar 70% slucaia, ako nesto ne krene po zlu na terenu...pogotovo kacu ekipe iziednacenog kvaliteta

Ceo zivot se mucim, igram neke nerealne dvoznake na 2+ kvote, a vi's kako se lako pare uzimau :D

Posted

Ovo IXvX e - ili prvo X ili krai X? :D

Pa to dodze u bar 70% slucaia, ako nesto ne krene po zlu na terenu...pogotovo kacu ekipe iziednacenog kvaliteta

Ceo zivot se mucim, igram neke nerealne dvoznake na 2+ kvote, a vi's kako se lako pare uzimau :D

• 3 years later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...