lemmy sixx Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 Za Drogbu nema sta,fenomenalan je.Po meni trenutno najjaci centarfor na svetu.Skok,sut,trk,dribling,snaga...sve ima.
.:Thor:. Posted October 11, 2007 Author Report Posted October 11, 2007 Za Drogbu nema sta,fenomenalan je.Po meni trenutno najjaci centarfor na svetu.Skok,sut,trk,dribling,snaga...sve ima. Dobre glumačke sposobnosti, karakter pitbula.... Solidan igrač samo što je malo bezobrazan i prepotentan
Hail Metal Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 Beograd će u subotu biti domaćin neobične međunarodne utakmice. Srpski navijači Liverpula (www.lfcserbia.com) igraće prijateljski meč sa navijačima Midlsbroa, koji tim povodom dolaze iz Engleske. Navijač Midlsbroa iz Beograda, Nikola Mandić, će tako uzvratiti gostoprimstvo trinaestorici Engleza, koji su mu bili domaćini kada je u dva navrata išao u Englesku na utakmice kluba koji voli. Utakmica se igra u subotu u 15 časova u balonu „Millwall“ kod Šeste beogradske gimnazije, a posle meča je planirano grupno gledanje utakmice Engleska – Estonija koja se igra u okviru kvalifikacija za Evropsko Prvenstvo 2008. Druženje će uveče da se nastavi u beogradskim klubovima.
sabre Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 (edited) Solidan igrač solidan? najbolji druze, najbolji. ili jedan od tri-cetiri najbolja trenutno... Edited October 11, 2007 by sabre
Geozee Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 za drogbu se slazem 100%! jedan od meni omiljenih centarfora! drogba, krespo, luka toni, zlatan. od aktivnih. inzagi ima svojih kvaliteta, ne kazem da nema, ali mi je smesno porediti ga sa jednim toresom i onda jos reci da je "izmislio fudbal" za njega... , evo, opet mi je smesno Dobro mozda sam i ja preterao... al meni je Torres bezveze u odnosu na Drogbu, Henry-a, Eto'o-a, Nistelrooy-a, Rooney-a... prosecan igrac...
rhapsoad Posted October 12, 2007 Report Posted October 12, 2007 po mom misljenju drogba je trenutno najbolji, ne volim ga preterano ali moram to da priznam tores je odlican napadac sto je vise puta dokazao inzagi radi posao, licno ga mrzim, ne zna nista osim da sedi u ofsjadu i da postigne gol, ali to je sasvim dovoljno jer mu je i posao da daje golove mnogo vise volim napadace koji sebi znaju da stvore sansu, sutnu sa 20 metera, predriblaju pola terena...
vudun Posted October 12, 2007 Report Posted October 12, 2007 Све то стоји, али Филипо Инзаги је центарфор који ме највише плаши... ниједан нападач нема тако истанчан осећај за гол, ниједан. Мрзим Милан, али ово је чињеница!
lemmy sixx Posted October 12, 2007 Report Posted October 12, 2007 Cista cinjenica.I u Juventusu je bio i u Milanu je ekstra opasnost po gol.
Geozee Posted October 12, 2007 Report Posted October 12, 2007 Ja kazem... A ako ga neko mrzi, to sam onda ja...
vudun Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 Cista cinjenica.I u Juventusu je bio i u Milanu je ekstra opasnost po gol. Јел' беше са Вићенцом својевремено играо полуфинале купа УЕФА ?
rhapsoad Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 nisam ni znao da je bio u vicenci, ja ga se secam od atalante teri izostaje iz utakmice sa estonijom
lemmy sixx Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 Pravo da kazem,i ja ga se secam samo u Atalanti,nemam pojma da li je igrao za Vicencu.
kuruz Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 MANCHESTER United, konkretnije menadžer kluba Alex Ferguson, zaljubio se u 17-godišnje crnogorsko čudo od djeteta Stevana Jovetića. Iako je još tinejdžer, Jovetić je već debitirao za crnogorsku reprezentaciju u utakmici protiv Mađarske. Za prvu Partizanovu momčad ovaj je napadač skupio već 54 nastupa i zabio 18 golova, od kojih šest u ovoj sezoni. Manchesterova se ponuda od 7,000.000£ čini izdašnom, ali The Sun navodi kako se radi o igraču posebnog talenta te da ga Ferguson zbog toga želi čim prije vezati za klub s Old Trafforda. Kao jedva 18-godišnjeg klinca Sir ALex je u ljeto 2003. godine na sličan način iz Sportinga doveo Cristiana Ronalda.
lemmy sixx Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 Jovetic je ogroman potencijal,nema sta.
Geozee Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 Brate... ja sam se nadao da ce ostati u partizanu bar jos godinu dana... al nista od toga izgleda...
lemmy sixx Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 Jebiga,prepoznatljivost nasih klubova.Cim se ukaze prilika,prodaju.Zbog toga su nam klubovi kurtoni.
Geozee Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 Jebiga... al bilo bi dobro da predje u Manchester... tamo se uspeva... a i tamo bi igrao kolko tolko jer manchester slabe napadace ima...
Hail Metal Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 Na znam koliko je engleska liga za njega,ja bih voleo da barem ovu sezonu ostane u Partizanu,meni se cini da Jovetic moze da napravi dobru karijeru,jer deluje da zivi za igru,nesto tipa Mesi mada ni priblizno toliko dobar nikad nece biti
Geozee Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 Kako mozes da budes siguran da nikad takav nece biti... on je pre 2 meseca napunio 18 godina... a za razliku od mesija on igra sa obe noge podjednako dobro... samo sto je sporiji... Al nema veze... nadam se da ce biti i bolji od njega...
kuruz Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 Манчестер има лош напад? Јеси ли сигуран да си мислио на прави клуб?
Hail Metal Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 Kako mozes da budes siguran da nikad takav nece biti... on je pre 2 meseca napunio 18 godina... a za razliku od mesija on igra sa obe noge podjednako dobro... samo sto je sporiji... Al nema veze... nadam se da ce biti i bolji od njega... Covece spusti se na zemlju,Mesi je sa 17 debitovao za prvi tim Barselone , igrao protiv najjacih evropskih klubova , dok Jovetic jos igra protiv Bezanije,o cemu mi pricamo. Inace bas nesto uporedjujem karijere ove dvojice,oboje su debi nastupe za reprezentaciju imali protiv Madjarske , sto je naravno sasvim nebitno,ali interesantno.
rhapsoad Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 ne ne ne samo to ne, fergi u penziju pre nego sto baci pare na njega mancester slab napad?!?!?
lemmy sixx Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 Po imenima ne,ali po ucinku jako slab.
Zagrivuk Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 ne ne ne samo to ne, fergi u penziju pre nego sto baci pare na njega mancester slab napad?!?!? To govorom vec zadnje dve sezone, nije mi jasno kako tako veliki klub nije uzeo neko zvucno napadacko ime!
rhapsoad Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 runi, saha, smit, solskjer i tevez su zvucna imena
Recommended Posts