sabre Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 Funte, prijatelju, funte. ne, evri. prevedi sam u funte ako ti je tako draze.
enclave Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 Jel neko bio na Engleskoj utakmici nekad? Mislim na Premier ligu?
Angelystor Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 Bio jedan moj kolega sa faxa na Chelsea-Valencia na S.Bridzu..nije Premier liga, vec liga shampiona, al' nije ni to loshe :) ne, evri. prevedi sam u funte ako ti je tako draze. "Gosti, čijeg menadžera Fergusona su ostrvski mediji kritikovali zbog odlaska u Aziju u toku sezone, su zaradili 800.000 funti, a domaći navijači bili su potpuno oduševljeni igrom Portugalca Ronalda." "United are understood have to received in the region of 1 million pounds ($1.95 million) to play in Monday's match and Ferguson's squad are due to spend a further five days at a training camp ahead of the FA Cup fourth tie against Tottenham at Old Trafford on January 27." A? "Prevedi" u funte. haha
sabre Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 izvinjavam se, moja greska. bas sam trazio posto nisam bio siguran al nisam mogao da nadjem, a mrzelo me da trazim dalje.
rhapsoad Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 e da i ja sam napravio gresku liverpul ima 2 boda, bilo je nereseno prtiv arsenala lemmy ti citaj ponovo ono sto su quote-vao
lemmy sixx Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 A ti procitaj ponovo moj post sa prethodne strane.
rhapsoad Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 i tako u krug arsenal i newcastle igraju 2 puta u 4 dana bice zanimljivo a definitivno najinteresantnija utakmica ovog kola fa cup-a je manu - totenham, ali ja cu na zalost u to vreme biti u autobusu jer imam jebeni ispit
Aces High Posted January 26, 2008 Report Posted January 26, 2008 he sta ti je skola (objektivno sve skole fax, srednje osnovne....) ne da ti ni fudbal da gledas u dupe........... a kad igraju u koliko sati?????? da gledam ja hehe
Angelystor Posted January 26, 2008 Report Posted January 26, 2008 Zamalo da odigram 1-1 na Liverpula na danas, ali jok! I dobro shto nisam, pao bi k'o zvechka...znachi retardima su sedmoligashi uspeli da munu 2 komada. Sra-mo-ta.
rhapsoad Posted January 26, 2008 Report Posted January 26, 2008 manu je u 15h danasnje utakmice su prosle bez iznenadjenja, osim sto je liverpul dva puta gubio, ali na kraju ipak dobio utakmicu i ide dalje sto je najbitnije celzi trenutno vodi 1:0 ali ima i igraca manje
kuruz Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 Толико о Тотенхему. Брауна стварно треба отерати, или га фиксирати на место бека, а довести још једног нормалног штопера. Мало је да јуче упропасти целу утакмицу, али је Бербатов погодио стативу.
Angelystor Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 Bristol Rovers – Sautempton Kardif Siti – Volverhepton Šelfild Junajted – Midlsbro Liverpul – Barnsli Mančester Junajted –Arsenal Preston – Portsmut Koventri – Vestbromvič Čelsi – Hadersfild FA kup, 1/8 finala. Kako ima da bude prcanje na Trafford-u, kolega dolazish? A na Barnsli ima da igram X jebesh mi sve..ili barem X pp
sabre Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 (edited) Kako ima da bude prcanje na Trafford-u ko koga? ko i prosle sezone ili...? Edited January 28, 2008 by sabre
rhapsoad Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 videh danas dolaze na topnici ce ih deremo
kuruz Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 Роналдо је дао оба гола у победи над Портсмутом. Фергусон оде на нулу. Мртви Ливерпул је поново изгубио, овај пут су били муштерије Вест Хема.
Angelystor Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 Portswhat? a ovaj Liverpul je propao, kraj. Ki valensija..
lemmy sixx Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 Liverpool je u totalnom kurcu.Ova sezona je dokaz da je njihova ekipa u globalu jedan veliki kurton,i da im treba barem 5-6 kvalitetnih igraca.
rhapsoad Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 kakva asistencija nanija kod prvog gola i kakav sut ronalda kod drugog mada malo me brine sto je arsenal uspeo samnji nasu prednost u gol razlici za jos jedan gol
Aces High Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Arsenal pobedio 3:1 a Manchester igrao nereseno 1:1.......... opet se Arsenal vraca na vrh...........
kuruz Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Јебем ли га, Бербатов је дао глуп гол, а онда су играли пресинг и бункер наизменично. Добро је и овако, боље него да смо изгубили.
Aces High Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 WOOHOO pobeda LIVERPOOL-a sa 3:0 super...........vratili smo se.........
AstralliS Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Jbt, ovaj Tottenham su prokleti baksuzi. :/
rhapsoad Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 retardirani hargrejvs, u napadu runi, tevez, ronaldo, gigs, evra i braun na bokovima, skols pored njega dodaje mu loptu i ovaj idiot pored toliko opcija sutira sa 30 metara, kakav bedan izgovor za fudbalera... i posle tog suta kontra totenhema u kojoj je isti kretan prvo gurao dzenasa u 16 metara, a onda ga je izlomio lenon i namestio gol tek kada je usao kerik manu je poceo da igra normalno
Recommended Posts