Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bio jedan moj kolega sa faxa na Chelsea-Valencia na S.Bridzu..nije Premier liga, vec liga shampiona, al' nije ni to loshe :) :)

ne, evri. prevedi sam u funte ako ti je tako draze.

"Gosti, čijeg menadžera Fergusona su ostrvski mediji kritikovali zbog odlaska u Aziju u toku sezone, su zaradili 800.000 funti, a domaći navijači bili su potpuno oduševljeni igrom Portugalca Ronalda."

"United are understood have to received in the region of 1 million pounds ($1.95 million) to play in Monday's match and Ferguson's squad are due to spend a further five days at a training camp ahead of the FA Cup fourth tie against Tottenham at Old Trafford on January 27."

A?

"Prevedi" u funte. haha

Posted

izvinjavam se, moja greska. bas sam trazio posto nisam bio siguran al nisam mogao da nadjem, a mrzelo me da trazim dalje.

Posted

i tako u krug

arsenal i newcastle igraju 2 puta u 4 dana

bice zanimljivo

a definitivno najinteresantnija utakmica ovog kola fa cup-a je manu - totenham, ali ja cu na zalost u to vreme biti u autobusu jer imam jebeni ispit

Posted

he sta ti je skola (objektivno sve skole fax, srednje osnovne....) ne da ti ni fudbal da gledas u dupe...........

a kad igraju u koliko sati?????? da gledam ja hehe

Posted

Zamalo da odigram 1-1 na Liverpula na danas, ali jok! I dobro shto nisam, pao bi k'o zvechka...znachi retardima su sedmoligashi uspeli da munu 2 komada. Sra-mo-ta.

Posted

manu je u 15h

danasnje utakmice su prosle bez iznenadjenja, osim sto je liverpul dva puta gubio, ali na kraju ipak dobio utakmicu i ide dalje sto je najbitnije

celzi trenutno vodi 1:0 ali ima i igraca manje

Posted

Толико о Тотенхему.

Брауна стварно треба отерати, или га фиксирати на место бека, а довести још једног нормалног штопера. Мало је да јуче упропасти целу утакмицу, али је Бербатов погодио стативу.

Posted

Bristol Rovers – Sautempton

Kardif Siti – Volverhepton

Šelfild Junajted – Midlsbro

Liverpul – Barnsli

Mančester Junajted –Arsenal

Preston – Portsmut

Koventri – Vestbromvič

Čelsi – Hadersfild

FA kup, 1/8 finala.

Kako ima da bude prcanje na Trafford-u, kolega dolazish? :pivopije::mrgreen:

A na Barnsli ima da igram X jebesh mi sve..ili barem X pp :)

Posted (edited)
Kako ima da bude prcanje na Trafford-u

ko koga? ko i prosle sezone ili...?

Edited by sabre
Posted

Роналдо је дао оба гола у победи над Портсмутом. Фергусон оде на нулу.

Мртви Ливерпул је поново изгубио, овај пут су били муштерије Вест Хема.

Posted

kakva asistencija nanija kod prvog gola i kakav sut ronalda kod drugog

mada malo me brine sto je arsenal uspeo samnji nasu prednost u gol razlici za jos jedan gol :)

Posted

Јебем ли га, Бербатов је дао глуп гол, а онда су играли пресинг и бункер наизменично. Добро је и овако, боље него да смо изгубили.

Posted

retardirani hargrejvs, u napadu runi, tevez, ronaldo, gigs, evra i braun na bokovima, skols pored njega dodaje mu loptu i ovaj idiot pored toliko opcija sutira sa 30 metara, kakav bedan izgovor za fudbalera... i posle tog suta kontra totenhema u kojoj je isti kretan prvo gurao dzenasa u 16 metara, a onda ga je izlomio lenon i namestio gol

tek kada je usao kerik manu je poceo da igra normalno

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...