Vic Rattlehead Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 42 miliona za Robinja??? Bože sačuvaj.
Hamsun Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 Kako se ovi Englezi razbacuju parama, sunce ti... Englezi ne, naftaši da... Vest Hem na kraju doveo na pozajmicu Di Mikelea iz Torina i Ilungu (?!) lijevog beka iz Tuluza... Svi su očekivali Edisona Kavanija i Paula Fereiru... Ali dobro, Kavani bi tražio veću minutažu, Di Mikele će da grije klupu, a Fereira i nije klasičan lijevi bek, kojeg igra samo u reprezentaciji... Razočaravajući odlazak MekKartnija posljednjeg dana u Sanderlend, čovjeka koji je jedini odigrao svaku utakmicu prošle sezone... Do sjutra se očekuje i dolazak Apije, kojemu je istekao ugovor u Fenerbahčeu, pa kao slobodan igrač može da dođe uprkos završenom prelaznom roku...
sabre Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 vredi robinjo. mozda cak i 42 miliona evra, a sigurno ne mnogo manje.
vudun Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Doktor Arapin je lud, što reče moj ortak: ''previše je taj drndao menadžer.'' Dopao mi se nešto ovaj komentar, što ga neko ostavi: # Ako si faca kupi Notingem forest koji igra u drugoj ligi,pa napravi od njih sampione evrope. Oni bar imaju bogatiju tradiciju nego ovo papani.Bili su 2 puta prvaci evrope.A za ova pojacanja sto se spominju su veoma moguca,novac,pozuda i zavist za njim ce neke od njih i uspeti dovesti. Strasno ali istinito,ovo postaje koliko zalosno toliko i zanimljivo. Da vidimo dokle mogu da idu sa cenama,da li ce dostici milijardu za koju godinu neki igrac. (????, 3. septembar 2008 01:17) Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu. I dr.nekretnina tvrdi kako ga je privukla bogata tradicija ManCity-a ...WTF! Interesuje me samo, šta će da rade ovi noviji navijači Čelskija iz ''Abramovič epohe.'' Ako doco, pokupuj sve živo što ti padne na pamet ... i Ronalda i Toresa i Fabregasa, sve! Neka licitacija počne, ostali će za tobom ... i Roman i Malkom i ostali, ko koliko može. Još kad bi mogli da se ''uvoze'' fudbaleri sa trugih planeta osim zemlje, uh! Tako tako ... sve do fudbalskog fjunerala ... e onda će se fudbal dići iz pepela i jači, poput Feniksa.
Hamsun Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 (edited) Vest Hem ostao bez trenera, nakon što je uprava kluba prihvatila ostavku Alana Kurbišlija... Kakvo ponižavanje, kao da su htjeli to od kraja prošle sezone, prodali su njegove najbolje prvotimce, i nije mogao to više da podnese... Među onima čiji je odlazak bio nedopustiv po mišljenju Kurbišlija su bili Ljungberg, Ferdinand i MekKartni, a pored njih, klub su napustili Zamora, Solano, Pentsil i Ričard Rajt. Jedino pravo pojačanje Vest Hema za ovu sezonu je Valon Behrami, dok su posljednjeg dana stigli Davide Di Mikele i lijevi bek Ilunga iz Tuluza... Jedina donekle pozitivna stvar u svemu ovome je što će na njegovo mjesto doći neki od uspješnijih trenera, kao što su npr. Sem Alardajs, Heri Rednap ili Kevin Kigen... Navijači žele Rednapa nazad, dok je jedan od glavnih favorita i Roberto Manćini, veliki prijatelj sportskog direktora kluba... Engleski novinari ipak smatraju da je glavni kandidat i najveća želja uprave Vest Hema - Slaven Bilić, daleko ispred svih gore navedenih... Edited September 3, 2008 by [kinetic]
Angelystor Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Vec krenule smene? Kako mi ovo glupo, ovak' rano u sezoni.. Prvo sam se juche za Kigena shokirao, al onda popodne vidim ipak ostaje Shto reche, jebe lud zbunjenog.. Konačno i zvanično, Berbatov u Mančester Junajtedu za £30.75 miliona... Nishta od Huntelara :/ ++ A shto se tiche Arabia Uniteda, znachi, ako stvarno kupe Ronalda za 240 mil. funti, ja od januara prestajem da pratim fudbal. Pele mudro zbori. Pele, koji je gotovo čitavu karijeru proveo u Santosu, klubu u kome je ponikao i Robinjo, kaže da mu u čitavoj priči najviše smeta to što fudbalerima više nije važno u kakvom klubu igraju, već samo koliko novca dobijaju. "Potpuno si nestali svi sportski motivi i očigledno je da je jedini kriterijum novac", kaže Pele. Ain't that the fuckin' truth!
Hamsun Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Vec krenule smene? Kako mi ovo glupo, ovak' rano u sezoni.. Prvo sam se juche za Kigena shokirao, al onda popodne vidim ipak ostaje Shto reche, jebe lud zbunjenog.. Jbg, nije zbog rezultata, dvije pobjede u tri utakmice, već je on podnio ostavku zbog toga što su mu prodali dva glavna igrača iz odbrane...
vudun Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Vest Hem Engleski novinari ipak smatraju da je glavni kandidat i najveća želja uprave Vest Hema - Slaven Bilić, daleko ispred svih gore navedenih... Билић је играо за Вест Хем деведесетих година, добро се показао са Кроатима ... и логично би било да их преузме са клупе. A shto se tiche Arabia Uniteda, znachi, ako stvarno kupe Ronalda za 240 mil. funti, ja od januara prestajem da pratim fudbal. Такође! Или ћу, пак, невијати за нижеразредне култне клубове ... типа Нотингем Форест. Пелетове речи су у потпуности на месту.
kuruz Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Мрзим Сити, али ово је одлична вест зато што то значи да је Ливерпул завршио са Лигом шампиона.
vudun Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Mrziš Siti + više izgleda mrziš Liverpul, nego što voliš Junajted. svašta ...
Hamsun Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 (edited) Билић је играо за Вест Хем деведесетих година, добро се показао са Кроатима ... и логично би било да их преузме са клупе. Bilo bi logično, daju mu najmanje milion i po godišnje, ali on ne popušta, kaže da će da ispoštuje ugovor do 2010. Jedna opcija otpada, a to je Heri Rednap, koji je ovu priliku iskoristio da podrži Kurbišlija i ispriča sve najgore o engleskim klubovima u kojima predsjednici ponižavaju trenere i govore im kako da upravljaju timom... Nešto se ne otimaju klubovi oko Alardajsa, poslije one loše epizode u Njukaslu, a i zvuči kao zahtjevan čovjek (tokom utakmice ima 17-18 asistenata na tribinama, sa kojima je u kontaktu preko onih njegovih slušalica) Ne bih volio da na kraju izbor padne na Di Kanija, kolika god legenda kluba bio, jer čovjek jednostavno nije vodio ni jedan klub u životu... nekoliko puta je već izjavljivao da mu je želja da jednog dana bude na klupi Vest Hema...kladionice su mu davale najveće šanse poslije Bilića i Rednapa... Čini mi se da će izbor na kraju da padne na Stjuarta Pirsa, koliko god prosječan trener bio, više bih volio da vidim njega nego nekog stranca... Edited September 4, 2008 by [kinetic]
vudun Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Bilić ne popušta i pored te cifre ?! Možda i ne čudi, obzirom da je materijalno obezbeđen ... a da ne govorim o tome o kakvom nacionalisti je reč. One silne njegove vatrene izjave devedesetih godina. Čudi me da se oko Sema Alerdajsa ne otimaju, samim tim što ima toliko pomoćnika govori o tome koliko posvećeno i profesionalno radi svoj posao. Možda zapinje oko neke cifre, ko će ga znati ... Imao je snažan finansijski ugovor sa svrakama. Di Canio je istinska legenda, možda bi bilo pametno da peče zanat u nekom manjem klubu. Mada i da preuzme Čekićare ... Đukić i Jokanović takođe nisu imali ikakvog iskustva, dok nisu pristigli u Humsku.
Hamsun Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Hahaha, da, skroz sam zaboravio... i Đukić je slobodan
lemmy sixx Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=848982 Ahahaha,ovi Arapi stvarno nisu normalni.
Angelystor Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Stvarno ce da mi ogade zivot. A pazi ovo: http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=317141 Ovi vec krenuli da shtancuju merchandise bog te jebo :) HAhahaha..ne verujem.. It's all about the game.
lemmy sixx Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Da,da...it's all about the game...but the money is first.
Grob Bez Dna Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 pih...valjda ce sirer biti menadzer
Zagrivuk Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Ovi sto su kupili Mancester City nisu normalni kolike cene nude za igrace
Hamsun Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 (edited) Donadoni danas bio na stadionu Vest Hema, izgleda da će on biti novi trener U kladionicama prvi kandidat ubjedljivo, nakon njega Roberto Manćini... Takođe, novi igrač Vest Hema je lijevi bek River Plate, dvadesetdvogodišnji urugvajski reprezentativac Valter Lopez Edited September 5, 2008 by [kinetic]
Recommended Posts