Jump to content

Premier Liga

.:Thor:.

Recommended Posts

dva puta je bila ovakva situacija vec , da smo dobili te pacere bilo bi vec sada 5 bodova prednosti , + 3 sutra , znaci 8 , ali bice dobro i samo 3 ako bude,.

Ma znam, West Ham nije nesto jak, pa se nadam da necemo sad kiksuti, kao sto znamo da kiksnemo protiv losijih klubova!!!

Routasydän zna se ko su Redsi ovde!!!

To su zaista soderi...daleko je to od jakog i ozbiljnog tima.Tako bodove pusiti,na takve gluposti...strasno.Ko zna,mozda stvarno Liverpool srusi rekord Mancestera u postu u osvajanju titula.Mislim da bi bilo sramota,ipak je 25 godina zaista sramotan period za jedan veliki klub.Nadam se da nece biti tako,i da ce najveci engleski klub ipak uzeti titulu,mozda cak i ove godine.

Hah, najsmešniji engleski klub neće skoro uzeti titulu, bar dok ne prekopiraju model korišćen u najtužnijoj ligi na svetu. Razlika je sada -3 u odnosu na klovnove i -2 prema Čelsiju (pošto će Fulam biti ugažen, je l' tako). Junajted uzima i ove godine.

Nego, ne znam šta je sa Vidićem, počeo je da greši ove sezone. Sreća što kapiten igra savršeno.

Za ovu glupaču iznad: marš sa teme, mentolu! Tipičan primer osobe koja je faca na Netu, a ustvari je psihofizička beda.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...