Jump to content

Recommended Posts

Posted

rio:"buraz,jel moze"?

anton:"ne moze ovoga puta"!!! :pravila:

rio:"nisam te drukao za keca iz matisa onomad... picko"!

anton:"opet ides nisko...pusi ga,jos samo ovaj put,nemoj vise"!!!  :icon_ne:

rio:"    :smoke: "

Posted

Увек срања са овим Сандерлендом, прошле године једва 1:0 кад је Видић дао гол у 91. минуту.

Иначе, свака му част, Ферги му је дао траку јуче!

Posted

Ove sezone pitace se samo Celzi i ManU, Arsenal mozda bljesne povremeno ali niko se nece ozbiljnije primaci dvojcu. A nekada na ovim prostorima, cuj sintagme, sem Liverpula i Arsenala niko nije ni bio voljen, uz poneki izuzetak. Voleo bih da Liverpul ustane ponovo ali kurac od mojih zelja....

Posted (edited)

Vermalen,car nad carevima :rockdevil: Fabregas me prijatno iznenadio sa 4 asistencije i jednim golom. U zadnje vreme se nesto ne trudi, valjda covek ceka da ga prodaju Barsi/Realu xD

Edited by Hitler
Posted (edited)

kako se bre ne trudi?? dao je 4 gola i ima preko 10 asistencija u svim takmichenjima. 8 asistencija samo u ligi.

izgleda da ne pratish dovoljno.

Edited by SkullKrusheR
Posted (edited)

kako se bre ne trudi?? dao je 4 gola i ima preko 10 asistencija u svim takmichenjima. 8 asistencija samo u ligi.

izgleda da ne pratish dovoljno.

Nekako mi je u par utakmica delovao nezainteresovano, kao da igra preko k*rca, jos pre neku nedelju dade gol, a nije se ni radovao...

Edited by Hitler
Posted
a ja sam u nekoj novini citao licnu ispovest stanovitog gospodina M., vlasnika srpske tvrtke "AlfaΩ", koji tvrdi da je prohodao tek sa 6 godina, videvsi penziju koju je postar nosio stara-majci. pa nesto kontam, da nije i adebajor citao isto sto i ja i samo preuzeo pricu? ako nije, ja se izvinjavam, mislim adebajoru, a i vama koji citate, ako uopste jos uvek citate ovo pisanije...

:haha::haha::haha:

Posted (edited)
Ja sam poleteo u 13 jer sam hteo da dotaknem Nato avion!!!molili su se za mene u obliznjoj kafani!!!

(matija, 3. februar 2009 23:11)

:haha::haha::haha:

Edited by SkullKrusheR
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...