Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Oni debili sto vas jebu vec 20 i kusur godina :rockdevil:

Kad vas djeca kao Pjanic i Jovetic bushe, sta li ce tek kasnije biti.

Деца као Видић и Ван Дер Сар? Тако је, мајсторе. Сад одјеби. :pivopije:

http://www.youtube.com/watch?v=11MQnQ8QjJs

А, ово је да ти дочарам како се пева и воли клуб.

И погледај како играчи Челсија са све Мурињом тапшу на крају. :)

Edited by Narsil
Posted

Деца као Видић и Ван Дер Сар? Тако је, мајсторе. Сад одјеби. :pivopije:

http://www.youtube.com/watch?v=11MQnQ8QjJs

А, ово је да ти дочарам како се пева и воли клуб.

И погледај како играчи Челсија са све Мурињом тапшу на крају. :)

Najvredniji detalj- Zblanuti Kezhman :mhihi:

Posted (edited)

Као што су збрисали Вест Хем?

redovno se arsenal sagne vesthemu...ustvari,arsenal,celzi i manc uvek muku muce sa cekicarima...

Edited by Trne-svetska mega faca
Posted

Гледао сам Барнсли - Манчестер. Овен! :rockdevil:

Тошић играо 35 минута, једном шутнуо, три пута пипнуо лопту и добио жути. Труба.

Posted

Добра текма, прелепа. Изгубили смо 2:1, али је фудбал био одличан. Ливерпул без Џерарда и Тореса, а Арсенал без Аршавина и Фабрегаса. + још играча. Кајт био капитен. Ни Рејна није бранио. Арсенал дао гол у 50.минуту и од тада се нису видели на терену. Ливерпул за 10 минута промашио три стопостотне прилике. Аквилани играо 15ак минута.

Наравно, све је ово кевин курац до утакмице у првенству.

Posted

daj ne seri da se nisu videli posle 50. minuta.

slazem se da je utakmica bila dobra s obzirom na igrache, ali arsenal je sasvim zasluzeno pobedio.

Па, ако си гледао текму онда си свестан да су од другог гола 5 пута прешли центар и два пута шутнули на гол,и то је све. Не кажем да нису заслужено победили, али објективно, Ареснал је многобоље играо у првом полувремену.

Posted

igrali su dosta bolje u prvom, ali i u drugom su imali nekoliko jako dobrih akcija.

svidelo mi se kako je nasri odigrao, s obzirom da nije igrao 3 meseca. ngog je bio dobar.

Posted

igrali su dosta bolje u prvom, ali i u drugom su imali nekoliko jako dobrih akcija.

svidelo mi se kako je nasri odigrao, s obzirom da nije igrao 3 meseca. ngog je bio dobar.

Допала ми се текма, био је леп фудбал, а и голови су били лепи. Инсуа га забио само тако.

Posted

Управо сам видео, сва 3 поготка су прелепа. Џаба се радују србо-скаузери, титуле неће бити ни ове сезоне. Можда оне тамо наредне...али, можда. ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...