Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sledi propast londonskog OFK-a, odlazi im esencija ekipe na afrički kup klovnova.

samo se ti opusti,bice to ok,vjerj mi.brzo ce anelka,sturridge-u treba jos 5-6 utakmica da bude u lijepoj formi,malo ce se balak zrtvovati da pokrije essien-a,a obi mikel taman nek' je otisao,vise u africi koristi timu.jos ako riberi predje,a moci ce samo sampionat da igra...haos.

Posted

Sledi propast londonskog OFK-a, odlazi im esencija ekipe na afrički kup klovnova.

Čekaj, kako je to moguće? Mislim, kako to da ih klub pušta, pa gotovi su bez njih? I kad je taj Kup Nacija uopšte?

Meni je kapiten pored živog Runija. Poeni su poeni :D

Meni isto :)

Posted (edited)

Zato me ovaj car povadi samo tako... sa 2-0 za Bolton, zabode 2 komada u '71 i '79 :bigblue:

0,,10338%7E7406016,00.jpg

I onda Villa odradi za mene... Kako me je samo prosralo, Serkl Briz 1, L'pool iz X u 2, i Bolton X...

Edited by tier_mfkr
Posted

Тај је кастриран, ал' га опет укењало. Није ти он мудоња к'о Путин и Обама...

Posted

hant je jedan od najvecih govnara koje sam video u premijer ligi.

Ni ja ga ne volim (na menadzeru me uvek odvaljivao :bigblue:), ali od sinoc nemam nista protiv njega :smile:

Posted (edited)

Svi osim Vengera.Cak su i Fabregas,Almunija,Rosicki i Arsavin uzeli drzavljanstva Burkine Faso i Ekvatorijalne Gvineje,da se bolje uklope u celinu.Ali matori Venger se ne da tako lako.

Edited by lemmy sixx
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...