Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma bre,sta se sekiras,stize ti Forlan!

Moze , da prodaje kokice (nema veze za banatskim kokicom ) , kikirki i caj . Ako se pokaze dobrim prodavace ulaznice na salteru , mada koliki je imbecil verovatno je to dubokouman posao za njega .

@ KinSlayer ,idi igraj PES i gledaj Sex i Grad , vidish da se sport odbija od tebe u svakom smislu .

Posted

Moze , da prodaje kokice (nema veze za banatskim kokicom ) , kikirki i caj . Ako se pokaze dobrim prodavace ulaznice na salteru , mada koliki je imbecil verovatno je to dubokouman posao za njega .

Za 90% Liverpulovog tima on je doktor nauka. :da:

Posted (edited)

Za 90% Liverpulovog tima on je doktor nauka. :da:

Ti se definitivno nisi obrazovao igrajuci PES . Ti si skola Fife i goal.com . Apsolutno si u pravu , samo si pogresio , bolji je od 100% Liverpoolovog tima , ali u prodavanju kikirikija , ne banatskih kokica i pistaca . Sve u svemu to je i posao ljudi iz zamlje odakle je on , to mu je u krvi .

Inace ne mogu da verujem kako svi sad drkaju na tog plavog sabana , a nisu ga spominjali dva puta u poslednjih 5 godina .

@ 23/16 , dogovoreno , ti si Fifin , i nisi picketina klasicna kao sto su momcad odrasla na PES-u .

@ Zoidberg & Vic Rattlehead

Roma je ko Mustejn , slinava i nikakva , sa ogromnim kompleksima i nikakvim uspesima .

----------------

Negde sam procitao a je Drente u Liverpulu , moze . Muntari nam ne treba , realno nikog iz Intera ne treba uzeti , gomila luzera .

YNWA !!!

Edited by Hail Metal
Posted

Dobar je Muntari, bolje on nego Poulsen ili slichni. Da, Drente je objavio na fb stranici da ce igrati u Liverpulu, ali to je lazhna stranica, shta ti znam. Uglavnom, Liverpul je kupio Luka Janga iz Aston Vile, i ne znam da li se josh uvek interesuju za Drente-a.

Posted

Ti se definitivno nisi obrazovao igrajuci PES . Ti si skola Fife i goal.com . Apsolutno si u pravu , samo si pogresio , bolji je od 100% Liverpoolovog tima , ali u prodavanju kikirikija , ne banatskih kokica i pistaca . Sve u svemu to je i posao ljudi iz zamlje odakle je on , to mu je u krvi .

Na FIFI naucis da je Forlan bolji od Ngoga,Al Zara,Degena,Leive i slicnih polovnjaka,ocigledno to ne mozes nauciti u minama,iako ih otvoris za 3 sekunde.Toliko ti otprilike treba i za pucanje tiketa na betathome,tako valjda ide kod svih strucnjaka.

Posted

U sunce ti, nashao si s kim da poredish Forlana. Forlan je igrachina i voleo bih da ga vidim u Liverpulu, ali Tores ostaje, i za Forlana se nema para i ako bih ja voleo da vidim njih dvojicu u napadu, od toga nece biti nishta.

Posted

Na FIFI naucis da je Forlan bolji od Ngoga,Al Zara,Degena,Leive i slicnih polovnjaka,ocigledno to ne mozes nauciti u minama,iako ih otvoris za 3 sekunde.Toliko ti otprilike treba i za pucanje tiketa na betathome,tako valjda ide kod svih strucnjaka.

Za tikete cu sledeci put pitati tebe posto cesto dobijash , na bet-at homu sam vise dobijao nego pucao tikete , pucao sam na hazardske igre .

Sta kaze goal.com , ide Mesi u Juventus ? U fifi si osvojio ligu sampiona sa dinamo drezdenom ? Objektivna igra kao i tvoji postovi :P

Mine nemoj da komentarises jer nisi u stanju da ih naucis igrati .

Uporedjus Forlana sa rezervavma Liverpula , popravljas se , sve gluposti su ti oprostene .

Posted

Za tikete cu sledeci put pitati tebe posto cesto dobijash , na bet-at homu sam vise dobijao nego pucao tikete , pucao sam na hazardske igre .

Sta kaze goal.com , ide Mesi u Juventus ? U fifi si osvojio ligu sampiona sa dinamo drezdenom ? Objektivna igra kao i tvoji postovi :P

Mine nemoj da komentarises jer nisi u stanju da ih naucis igrati .

Uporedjus Forlana sa rezervavma Liverpula , popravljas se , sve gluposti su ti oprostene .

Pa da,dobijao si na "rizicne" kvote 1.05,cim je neko ozbiljnije kockanje u pitanju,zbogom novci!Ja ne dobijam,ali ja se ni ne kurcim da sam kockar bludnik,za razliku od tebe las vegaskog ultra giga 1.05 hazardera. ;)

Nego,je si l' cuo da je Xabi Alonso u Madridu?Je l' to na nekom godisnjem ili pregovara sa nekim klubom?Tebe pitam posto si upuceniji od mene.

Mine i one karte su za decu,zene i ljude koji previse gube na kocki pa treba da iskale bes na necemu,a sumanuto kliktanje po misu je savrseno za te potrebe.

Forlan je bolji od 90% tima Liverpula,koji cine svi igraci.Inace,bolji je i od Maksi Rodrigeza,Akvilanija,Dzo Kola...u Liveprulu postoje 4 igraca koji su bolji od njega:Tores,Dzerard,Maskerano i Kujt (on nije bolji tehnicki i suterski,ali je mnogo korisniji po tim sto je bitnije).Sve ostalo kurton.

Posted

Sa tim kvotama sam dosao na plus 20 e, nebitno , samo picketine klasicne ne shvataju da ja to smatram za zajebanciju , lepa zabava .

Nije sumanuto kliktanje mishom , odlicna igra za opustanje , za razliku od fudbalskih menadzera koje igraju fudbalski neobrazovani ljudi kako bi znali da pricaju o fudbalu u drustvu .

Odakle ti da sam previse pukao na kocki ? vise potrosim za vikend u gradu ,:)

Ne znam za Alonsa , ti si samozvana fudbalska wikipedia .

Jebo te Forlan .

Posted

Опет за све фанове:

2uom26o.jpg

Чему се нааааадааатеееее, чеему се нааадааааатееееееееее

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

'Oce li ovaj Fabregas vise otici u Barselonu do kurca? Strasno me smara to natezanje i te njegove licimurne izjave kako voli Arsenal i ta sranja...Jes' da su velike sanse da zavrse k'o Newcastle bez njega, al' jebiga  :D

Sesk Fabregas je izjavio da mu je srce podeljeno između Arsenala i Barselone

:haha:

Edited by Zoidberg
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...