Hail Metal Posted July 28, 2010 Report Posted July 28, 2010 Ma bre,sta se sekiras,stize ti Forlan! Moze , da prodaje kokice (nema veze za banatskim kokicom ) , kikirki i caj . Ako se pokaze dobrim prodavace ulaznice na salteru , mada koliki je imbecil verovatno je to dubokouman posao za njega . @ KinSlayer ,idi igraj PES i gledaj Sex i Grad , vidish da se sport odbija od tebe u svakom smislu .
23/16 Posted July 28, 2010 Report Posted July 28, 2010 Zar nije Sex i grad rezervisan za mene? Nista originalnije ?
Hail Metal Posted July 28, 2010 Report Posted July 28, 2010 Slabo me inspirisete , dovoljno je PES originalno , ne treba preterivati
lemmy sixx Posted July 28, 2010 Report Posted July 28, 2010 Moze , da prodaje kokice (nema veze za banatskim kokicom ) , kikirki i caj . Ako se pokaze dobrim prodavace ulaznice na salteru , mada koliki je imbecil verovatno je to dubokouman posao za njega . Za 90% Liverpulovog tima on je doktor nauka.
Vic Rattlehead Posted July 28, 2010 Report Posted July 28, 2010 Which ship never docks in Liverpool? Premiership. 3
Zoidberg Posted July 28, 2010 Report Posted July 28, 2010 Liverpool je k'o Manowar, dusu dao za podsmevanje
Diddy Posted July 28, 2010 Report Posted July 28, 2010 bash odlichni ste, svi, ochiju mi! http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/07/28/2045412/inter-to-offer-liverpool-15-million-sulley-muntari-for mozhe, kad je vec zapeo da ide, fair enough.
Hail Metal Posted July 28, 2010 Report Posted July 28, 2010 (edited) Za 90% Liverpulovog tima on je doktor nauka. Ti se definitivno nisi obrazovao igrajuci PES . Ti si skola Fife i goal.com . Apsolutno si u pravu , samo si pogresio , bolji je od 100% Liverpoolovog tima , ali u prodavanju kikirikija , ne banatskih kokica i pistaca . Sve u svemu to je i posao ljudi iz zamlje odakle je on , to mu je u krvi . Inace ne mogu da verujem kako svi sad drkaju na tog plavog sabana , a nisu ga spominjali dva puta u poslednjih 5 godina . @ 23/16 , dogovoreno , ti si Fifin , i nisi picketina klasicna kao sto su momcad odrasla na PES-u . @ Zoidberg & Vic Rattlehead Roma je ko Mustejn , slinava i nikakva , sa ogromnim kompleksima i nikakvim uspesima . ---------------- Negde sam procitao a je Drente u Liverpulu , moze . Muntari nam ne treba , realno nikog iz Intera ne treba uzeti , gomila luzera . YNWA !!! Edited July 28, 2010 by Hail Metal
Zoidberg Posted July 28, 2010 Report Posted July 28, 2010 Negde sam procitao a je Drente u Liverpulu , moze . Ja sam negde procitao da je on na fejzbuku objavio da ide u Liverpool x)
Diddy Posted July 28, 2010 Report Posted July 28, 2010 Dobar je Muntari, bolje on nego Poulsen ili slichni. Da, Drente je objavio na fb stranici da ce igrati u Liverpulu, ali to je lazhna stranica, shta ti znam. Uglavnom, Liverpul je kupio Luka Janga iz Aston Vile, i ne znam da li se josh uvek interesuju za Drente-a.
Hail Metal Posted July 28, 2010 Report Posted July 28, 2010 Drente je valjda to objavio na Twiter profilu .
lemmy sixx Posted July 28, 2010 Report Posted July 28, 2010 Ti se definitivno nisi obrazovao igrajuci PES . Ti si skola Fife i goal.com . Apsolutno si u pravu , samo si pogresio , bolji je od 100% Liverpoolovog tima , ali u prodavanju kikirikija , ne banatskih kokica i pistaca . Sve u svemu to je i posao ljudi iz zamlje odakle je on , to mu je u krvi . Na FIFI naucis da je Forlan bolji od Ngoga,Al Zara,Degena,Leive i slicnih polovnjaka,ocigledno to ne mozes nauciti u minama,iako ih otvoris za 3 sekunde.Toliko ti otprilike treba i za pucanje tiketa na betathome,tako valjda ide kod svih strucnjaka.
Diddy Posted July 29, 2010 Report Posted July 29, 2010 U sunce ti, nashao si s kim da poredish Forlana. Forlan je igrachina i voleo bih da ga vidim u Liverpulu, ali Tores ostaje, i za Forlana se nema para i ako bih ja voleo da vidim njih dvojicu u napadu, od toga nece biti nishta.
Hail Metal Posted July 29, 2010 Report Posted July 29, 2010 Na FIFI naucis da je Forlan bolji od Ngoga,Al Zara,Degena,Leive i slicnih polovnjaka,ocigledno to ne mozes nauciti u minama,iako ih otvoris za 3 sekunde.Toliko ti otprilike treba i za pucanje tiketa na betathome,tako valjda ide kod svih strucnjaka. Za tikete cu sledeci put pitati tebe posto cesto dobijash , na bet-at homu sam vise dobijao nego pucao tikete , pucao sam na hazardske igre . Sta kaze goal.com , ide Mesi u Juventus ? U fifi si osvojio ligu sampiona sa dinamo drezdenom ? Objektivna igra kao i tvoji postovi Mine nemoj da komentarises jer nisi u stanju da ih naucis igrati . Uporedjus Forlana sa rezervavma Liverpula , popravljas se , sve gluposti su ti oprostene .
Footog Qpoos Posted July 29, 2010 Report Posted July 29, 2010 Drente je valjda to objavio na Twiter profilu . sta ce im taj kukavni sin...jel da popuni mesto u busu?da ga prebudze u pesu,a da sedi na klupi...u parku...
lemmy sixx Posted July 29, 2010 Report Posted July 29, 2010 Za tikete cu sledeci put pitati tebe posto cesto dobijash , na bet-at homu sam vise dobijao nego pucao tikete , pucao sam na hazardske igre . Sta kaze goal.com , ide Mesi u Juventus ? U fifi si osvojio ligu sampiona sa dinamo drezdenom ? Objektivna igra kao i tvoji postovi Mine nemoj da komentarises jer nisi u stanju da ih naucis igrati . Uporedjus Forlana sa rezervavma Liverpula , popravljas se , sve gluposti su ti oprostene . Pa da,dobijao si na "rizicne" kvote 1.05,cim je neko ozbiljnije kockanje u pitanju,zbogom novci!Ja ne dobijam,ali ja se ni ne kurcim da sam kockar bludnik,za razliku od tebe las vegaskog ultra giga 1.05 hazardera. Nego,je si l' cuo da je Xabi Alonso u Madridu?Je l' to na nekom godisnjem ili pregovara sa nekim klubom?Tebe pitam posto si upuceniji od mene. Mine i one karte su za decu,zene i ljude koji previse gube na kocki pa treba da iskale bes na necemu,a sumanuto kliktanje po misu je savrseno za te potrebe. Forlan je bolji od 90% tima Liverpula,koji cine svi igraci.Inace,bolji je i od Maksi Rodrigeza,Akvilanija,Dzo Kola...u Liveprulu postoje 4 igraca koji su bolji od njega:Tores,Dzerard,Maskerano i Kujt (on nije bolji tehnicki i suterski,ali je mnogo korisniji po tim sto je bitnije).Sve ostalo kurton.
Hail Metal Posted July 29, 2010 Report Posted July 29, 2010 Sa tim kvotama sam dosao na plus 20 e, nebitno , samo picketine klasicne ne shvataju da ja to smatram za zajebanciju , lepa zabava . Nije sumanuto kliktanje mishom , odlicna igra za opustanje , za razliku od fudbalskih menadzera koje igraju fudbalski neobrazovani ljudi kako bi znali da pricaju o fudbalu u drustvu . Odakle ti da sam previse pukao na kocki ? vise potrosim za vikend u gradu , Ne znam za Alonsa , ti si samozvana fudbalska wikipedia . Jebo te Forlan .
kuruz Posted July 29, 2010 Report Posted July 29, 2010 Опет за све фанове: Чему се нааааадааатеееее, чеему се нааадааааатееееееееее 1 1
kuruz Posted July 29, 2010 Report Posted July 29, 2010 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=XJ5wKC43wZI&feature=player_embedded Гибсон цар. Коментатор идиот. Клинци играју фантастично. Edited July 29, 2010 by dr Casual
Grob Bez Dna Posted July 29, 2010 Report Posted July 29, 2010 (edited) Y N W A ! Edited July 29, 2010 by Milenko Tepic
Zoidberg Posted July 30, 2010 Report Posted July 30, 2010 (edited) 'Oce li ovaj Fabregas vise otici u Barselonu do kurca? Strasno me smara to natezanje i te njegove licimurne izjave kako voli Arsenal i ta sranja...Jes' da su velike sanse da zavrse k'o Newcastle bez njega, al' jebiga Sesk Fabregas je izjavio da mu je srce podeljeno između Arsenala i Barselone Edited July 30, 2010 by Zoidberg
Recommended Posts