Narsil Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 vau. Шта тебе, реално, боли курац, па се оглашаваш? 1 1
Diddy Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 oglashava mi se, morao sam da pokazhem svoju reakciju na tako pozitivnu stvar. 4
Narsil Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 oglashava mi se, morao sam da pokazhem svoju reakciju na tako pozitivnu stvar. Браво за тебе, ево ти и један плусић, да не буде да си то радио џабака. 'Ајде да си упућен у ситуацију, па да се још и уозбиљим. 1 3
Hail Metal Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 Rezultat je dobar naspram prikazane igre , Birmingem je neugodan domacin , i x nije tragedija , ali tragedija je igra tima , ovo je antipropaganda ovog sporta , jeste nije igrao Kujt , ali zasto ne igra jebeni Babel , igrac po meri Liverpula , Lane mora vise da se okurazi , Dzerard i Tores jednostavno nemaju vere u svoje saigrace na sredini terena i napadu . Jednom recju ocaj , ne vidim nikakvu koncepciju igre . rejna odlican , da ga nije bilo bilo bi 3:0 . Sreca je sto sledecu tekmu igramo protiv starih musterija koje redovno punimo . YNWA !
Narsil Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 Rezultat je dobar naspram prikazane igre , Birmingem je neugodan domacin , i x nije tragedija , ali tragedija je igra tima , ovo je antipropaganda ovog sporta , jeste nije igrao Kujt , ali zasto ne igra jebeni Babel , igrac po meri Liverpula , Lane mora vise da se okurazi , Dzerard i Tores jednostavno nemaju vere u svoje saigrace na sredini terena i napadu . Jednom recju ocaj , ne vidim nikakvu koncepciju igre . rejna odlican , da ga nije bilo bilo bi 3:0 . Sreca je sto sledecu tekmu igramo protiv starih musterija koje redovno punimo . YNWA ! Мене интересују следеће ствари: 1. Зашто Рој прави прву измену у скоро завршници утакмице, а не раније, кад се видело да је Макси невидљив (гле чуда!), да је Лукаш и даље глуп, да Лане игра као пичка, а да Стивен и Торес гледају само један другог? 2. Зашто Poulsen игра прву, а не Раул? 3. Зашто Рој константно мисли да води и даље Фулам? 4. Који курац му служи језик, кад константно блене као мула у игру, а нити говори нешто, нити показује? Тужна игра, јадно је гледати како се не бориш за грб и Црвени дрес. YNWA 2 1
Hail Metal Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 (edited) Sve si dobro zapazio, crno se pise sa ovakvom igrom , trener nema nikakvu komunikaciju , opet se nadam da od ovog ne moze gore , ali to pricam vec 3/4 utakmicu Roj se hvali da ne igra Liverpul lose , kaze dobro guraju u evropi , pa to su kikirki dueli , da se ja pitam bojkotovao bih da igram sa ekipama iz makedonije ili rumunije Valjda ce biti nekog pomaka kad se Kol vrati . YNWA ! Edited September 12, 2010 by Hail Metal 1
iron will Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 Срећа за Ливерпул да је Жигић играо свега 2 минута... Да је био мало дуже, тресла би се мрежа... 1 1
Grob Bez Dna Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 (edited) ...ali birmingema... Edited September 12, 2010 by Grob Bez Dna 1 1
Narsil Posted September 13, 2010 Report Posted September 13, 2010 ...ali birmingema... Нема шта, превише грешака и туга од игре. У недељу је главно јело првог дела сезоне, утакмица на Old Toilet-u. Увек очекујем победу против њих, без обзира у ком смо стању. Cole се враћа, а надам се да ће Roy бити довољно паметан да Meireles започне утакмицу. 1 1
Oddball Posted September 17, 2010 Report Posted September 17, 2010 (edited) kaze se Lukas Letva, to mi rece bas jedan ortak koji ima tu nesrecu da je Skauzer Edited September 17, 2010 by Oddball 1
Narsil Posted September 17, 2010 Report Posted September 17, 2010 Летва капитен. Ја кад сам гледао Ливерпул, он је био капитен. Каква несрећна утакмица.
SkullKrusheR Posted September 17, 2010 Report Posted September 17, 2010 jedan je lukash kapiten, a nije leiva...
El Karnisero Posted September 17, 2010 Report Posted September 17, 2010 Sastavljasmo sinoc Luka i ja ekipu nesrecnika iz Premier Lige,prvi golman naravno Fabijanski.
SkullKrusheR Posted September 17, 2010 Report Posted September 17, 2010 cenim da je lukash ime koje se najvishe spominje u tom timu. je li niklas banderas bio na spisku?
El Karnisero Posted September 17, 2010 Report Posted September 17, 2010 Letva kapiten.Bendtner udarna igla,naravno.Kondicioni trener Van Persi.
Talvi Posted September 18, 2010 Report Posted September 18, 2010 Vidić kapiten Mančester junajteda do kraja sezone!
lemmy sixx Posted September 18, 2010 Report Posted September 18, 2010 Moze biti kapiten koliko hoce,kada ce ga Tores sutra vozati kao sto ga i uvek voza. 2 1
Hail Metal Posted September 18, 2010 Report Posted September 18, 2010 Naravno da hoce , kvota na kladzi da ce Tores napraviti opet magarca od Vidica je 1.05 . YNWA !
iron will Posted September 18, 2010 Report Posted September 18, 2010 Манчестер ће сутра по обичају уништити Ливерпул, мислим то тако обично бива...
Hail Metal Posted September 18, 2010 Report Posted September 18, 2010 Nemoj mnogo da mislis , ne prilici ti .
iron will Posted September 18, 2010 Report Posted September 18, 2010 Приличи ми, ја сам љубитељ философије.
Recommended Posts