masterofpuppets Posted November 24, 2010 Report Posted November 24, 2010 Ferguson ove godine pokazuje ko je i sta je, smesni Celzi povrede se dva igraca pa popuse tri utakmice, o Liverpulu necu ni da pricam, ne vredi ih ni pominjati koliko su losi ove sezone. Junajted ove godine nema preterano lepu igru, ali se ne daju slomiti kao Celzi and co. dokazali su da mogu bez pola standardnih igraca da pariraju svima. Glory, glory 1 1
Hail Metal Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 ko je sad pa ovaj anonimus , ajd idi slusaj kerbere , shabanoti . 2 2
Mita Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Hahaha. Van Der Sar,Gigs,Skols,Nevil,Ferdinand,Vidic...sve mladici. Hernandes,Bebe,Rafael,Fabio,onaj Francuz na O ako se ne varam Oberatan,Makeda,Dzoni Evans hoces jos? sve mladi perspektivni igraci i ima da karaju sve za 2 godine nece im niko nista moci,osim mozda Arsenala
Мајор Гашпар Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Од тих набројаних ценим да ће Мексиканац направити нешто у каријери. Остали су тежак просек и ништа више.
Hail Metal Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Nije mala karijera igrati u drugom po velicini klubu u engleskoj , svaka cast toj boraniji sa old traforda. 2
kuruz Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Bla bla bla bla Ostavi se Interneta, škodi ti.
obsessed by cruelty Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Hernandes,Bebe,Rafael,Fabio,onaj Francuz na O ako se ne varam Oberatan,Makeda, Dzoni Evans hoces jos? sve mladi perspektivni igraci i ima da karaju sve za 2 godine nece im niko nista moci,osim mozda Arsenala
KinSlayer Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Haha, navijaci Liverpula - najsmesniji na svetu! 2
Oddball Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 nemoj da vredjas Liverpulove navijace, to samo rade anonimusi
Hail Metal Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Nisu svi koji vredjaju anonimusi , na primer poljoprivrednik iz Zitista nije anonimus , vec ozraceno celjade , kojem nije zameriti sto navoja za lucifer junajted , taj hendikep se mogao svakom desiti. Anonimusi su pre svega sretenka , oddball,adminstrator,ovaj masterofpuppets ...
masterofpuppets Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Ja nisam vredjao navijace Liverpula, i nisam anonimus, samo sto nemam vremena da budem po cele dane na netu... Samo ne znam koji klinac imate protiv Junajteda pogotovo Hail Metal.
23/16 Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Samo ne znam koji klinac imate protiv Junajteda pogotovo Hail Metal. Naravno da ne znas. Klub za koji navijas osvaja trofeje. 1
kuruz Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Hejl je iskompleksirani simpatizer Luzerpula. 1
lemmy sixx Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Hernandes,Bebe,Rafael,Fabio,onaj Francuz na O ako se ne varam Oberatan,Makeda,Dzoni Evans hoces jos? sve mladi perspektivni igraci i ima da karaju sve za 2 godine nece im niko nista moci,osim mozda Arsenala Kakav crni Evans,covece?Jes normalan? Pa to je tolika kanta od igraca da boli.Svi navedeni su takodjer teski kurton (kakav Bebe covece,pa taj je do pre 3 meseca glodao kosti,prosio po ulicama i bio cimer sa jaroslavom u kanti) sem ovog malog Hernandeza,od njega jos mozda nesto i bude. 1
Vic Rattlehead Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 (edited) takodjer Edited November 25, 2010 by Vic Rattlehead
lemmy sixx Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Ti to imas neku primedbu na moj recnik?
obsessed by cruelty Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Kakav crni Evans,covece?Jes normalan? Pa to je tolika kanta od igraca da boli.Svi navedeni su takodjer teski kurton (kakav Bebe covece,pa taj je do pre 3 meseca glodao kosti,prosio po ulicama i bio cimer sa jaroslavom u kanti) sem ovog malog Hernandeza,od njega jos mozda nesto i bude. Evans juce drzao lekciju uzimanja lopti, ima vremena da i on kad tad jebe keve. A Hernandez je jos jedan od fenomenalnih Fergusonovih izuma, ne daj boze samo da se ne poseljaci kao Kristijano. -Who is the biggest poser in Manchester United? -O' Shea: ... No Cristiano in the squad...
lemmy sixx Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 (edited) Sta god ti mislio o Kristijanu,on je bolji od kompletnog tima Mancestera zajedno.Taj O'Sei ne moze ni pertle da mu veze. Da je saban,saban je.Ali da je igracina,tu nema price.A to je najbitnije u fudbalu. A Evans je odrzao lekciju oduzimanja lopti ekipi koja ne igra sa napadacima.I ja sam u tom situaciji mogao igrati stopera u Mancesteru. Edited November 25, 2010 by lemmy sixx
El Karnisero Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 (edited) O'Šej,Braun,Fabio,Rafael sve sami vrhunski igrači. Edited November 25, 2010 by El Karnisero
obsessed by cruelty Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Sta god ti mislio o Kristijanu,on je bolji od kompletnog tima Mancestera zajedno.Taj O'Sei ne moze ni pertle da mu veze. Da je saban,saban je.Ali da je igracina,tu nema price.A to je najbitnije u fudbalu. A Evans je odrzao lekciju oduzimanja lopti ekipi koja ne igra sa napadacima.I ja sam u tom situaciji mogao igrati stopera u Mancesteru. Nakon sto sam ja gledao Kengura postalo mi neprirodno da ga zovem O'Sei I, da jeste Ronaldo igracina, nigde to nisam ni osporavao, vec sam mislio da se prosabanise kao on, nisam fan tih manekena u fudbalu.
kuruz Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Evans je loš, Rafael je odličan, Hernandez je odličan, Makeda je odličan, Obertan je dobar, Anderson je odličan, za Fabija nema mesta, o Bebeu ne znam ništa.
Mita Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 (edited) O'Šej,Braun,Fabio,Rafael sve sami vrhunski igrači. bitno da su oni pilicari iz Viljareala u LS Fabio i Rafael su godinu dana stariji od tebe CAAAAAARE a za prva dva se slazem igraca OCAJ,ne znam zasto su i dalje u ekipi Braun me mnogo nervira jer je botina obicna Evans je loš, Rafael je odličan, Hernandez je odličan, Makeda je odličan, Obertan je dobar, Anderson je odličan, za Fabija nema mesta, o Bebeu ne znam ništa. Hernandez je MAMA samo zbog njega gledam Man Utd Edited November 25, 2010 by Mita
Diddy Posted November 26, 2010 Report Posted November 26, 2010 http://www.goal.com/en/news/9/england/2010/11/25/2231400/liverpool-boss-roy-hodgson-set-to-make-bid-for-manchester ajoj, kako bi ovo bilo sjajno.
Recommended Posts