Jump to content

Recommended Posts

Posted

Opet ovaj anonimus ....

elem , tecnija igra Liverpula u drugom poluvremenu , Dzonson se lepo ubacivao , kontre su bile solidne , igra brza , vazna pobeda , bilo bi lepo da se u naredna 3 meca uzme 6,7 bodova .

YNWA !

Posted

Babelov gol cist ofsajd ali ono sto je cudnije je kako je neko ko je ocigledno prilicno talentovan tako uspeo da propadne, u nekom drugom klubu bi bio superstar

Posted

Lepo su igrali, Babel dokazuje kako treba da bude starter u svakoj utakmici i koliko se dobro snalazi u napadu, nadam se da ce u sledecim utakmicama biti tandem sa Toresom, mislim da bi to lepo funckionisalo. Dzonson kao i uvek odlican po strani, Maksi se popravlja iz utakmice u utakmicu. Jos samo fali da Mirelesh postigne gol, to bi me najvise obradovalo. Sjajan je igrac, definitivno najjace pojacanje Liverpula. Bilo bi lepo da uzmemo 3 boda na St. James-u i da prebrodimo krizu na gostujucim terenima.

http://www.youtube.com/watch?v=ftS6pcBOFJY

YNWA!

Posted

Opet ovaj anonimus ....

elem , tecnija igra Liverpula u drugom poluvremenu , Dzonson se lepo ubacivao , kontre su bile solidne , igra brza , vazna pobeda , bilo bi lepo da se u naredna 3 meca uzme 6,7 bodova .

YNWA !

'Оће то бити довољно за опстанак?

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

Roj bi trebalo da ostane do kraja godine pa tek onda da vide sta i kako, nije on los kao sto se cini. Mis'im, protiv Vile je prilicno dobro organizovao tim i ukazao im na slabu tacku a to je golman. Veci problem je, bar koliko ja vidim, to sto je Tores bleda senka iz ranijih sezona, izgubio je na brzini i kad izadje sam ispred golmana, desi mu se cesto (kao protiv Spursa na 0-1 npr) da zaser, to ranije nije bilo

Edited by Oddball
Posted (edited)

vidim u Blicu da se L'pool sprema da pokupi Ronaldinja na kraju godine. Debilan potez po mom misljenju, on niti je za taj klub niti je za takvu ligu

Edited by Oddball
Posted

Баш ме интересује шта о томе мисли највећи навијач Ливерпула на овом форуму, да један бивши каталонски сепаратиста и присталица НСФП долази у најлегендарнији клуб на свету.

Posted

Uvek sam tu da prosvetlim anonimuse , to mi je misija .

Elem , svaki igrac ima tendenciju da napreduje u karijeri i da igra u sve vecem i vecem klubu , tako je i slucaj sa Ronaldinjom , javnost je za njega cula kad je igrao u relativnom malom klubu iz Katalonije - drugi tim Spanije, presao u Milan - opet po popularnosti drugi tim Italije , a sada zeli da igra u ubedljivo najtrofejnijem ,nejvecem , najpopularnijem i najlegendarnijem klubu iz kolevke fudbala , u Liverpulu . samo ne zna koliko sad poseduje znanja i fizicke preme da konkurise za visoke zahteve Liverpula , najjace lige na svetu . Sve u svemu , ne verujem da ce doci .

YNWA !

• Upvote 1
  • Downvote 3
Posted

vidim u Blicu da se L'pool sprema da pokupi Ronaldinja na kraju godine. Debilan potez po mom misljenju, on niti je za taj klub niti je za takvu ligu

Ма какав Роналдињо у Енглеској.Ништа од тог трансфера.Није он за Енглеску,месари из Бирмингема,Хала,Челзија и осталих кикирики клубова би га изломили.

Posted

nek se nosi hodzson u tri pizde materine , pa ovako je milvol igrao sedamdesetih ... od ovakvog skrnavog njukasla izgubiti 3-1 , sramota , ako se ovako nastavi svi igraci koji i vrede nesto ce hteti da ode iz kluba , jebo ih hodzson , ajd da imaju igru pa da popuse , ali ovo je kaubojski fudbal , ne zna se ko pije ko placa...

YNWA !

Posted

Misija je uspela , anonimusi su shvatili ko je najlegendarniji klub u galaksiji , prelazie u sledeci nivo , sad ste stakori , morate da naucite koji je klub ubedljivo najtrofejniji u engleskoj .ne u zitistu .

cao cao pushi kurac !

• Downvote 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...