Jump to content

Recommended Posts

Posted

Изгледа да је Н'Гог отишао код њих + паре. Надам се да је тако. Све у свему, добро нам дошао и срећно.

Posted

Овом Ливерпулу би боље било да купи пар нормалних одбрамбених играча него да преплаћују Енглезе. 20 милки евра + (полу)играч за којекаквог Џордана Хендерсона,35 милиона фунти за Керола.... Свашта.

Posted

Podrzavam da britanci igraju u najvecem i najtofejinijem engleskom i najlegendarnijem svetskom klubu - Liverpulu . Samo mislim da je ovaj anonimus placen mnogo . Bolje da su Ujfalusija doveli .

• Downvote 1
Posted (edited)

Ја се надам да Кени зна шта ради. Отарасио се Н'Гога, то је добро, а колико вреди овај клинац - видећемо.

252841_180233795364900_176087459112867_424481_8277288_n.jpg

Edited by Нарсил
Posted (edited)

NEPISMENO MANCESTERSKO PSETO

STVARNO JE ZMAZAN , PRLJAV , SMRDI, NESKOLOVAN I LAZE !

Jos je ova Kokica iz Zitista palamudio da je Mancester kao neki univerzitetski centar , ma mogu da se sagnu Liverpulu u svim pogledima , u muzickom , sportskom , edukativnom ...

YNWA !

Edited by Hail Metal
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

:haha::haha:

МекАлистер,један од првих играча Ливерпула кога се сећам. А овај Керол толико личи на мајмуна да немам речи.

• Upvote 1
Posted

Руни, МкКалистер и Керол, на Барбадосу. icon_smile.gif

Нека крене лицитација колико је ово друштво потрошило пара на курве само на Барбадосу...

Posted (edited)

Кад смо код тога,кад беше био онај скандал са неким (ваљда) кипарским курвама и енглеским репрезентативцима? Сећам се да је Фердинанд био главна фигура.

П.С. Јеботе живот,ови Енглези су фасцинантни. Само код њих можеш да направиш фотографију на којој ће дебели,ћелави МекАлистер изгледати као Аполон.

Edited by El Karnisero
Posted

@hejl metal

nije on ni placen da pise eseje

a liverpul je posle 60-ih go kurac u muzici

inace, ovaj prelazni rok ce biti cirkus, ne zna se ko koga..

ima vesti da su Esli Jang i Fil Dzons na pola koraka od mancestera.

• Upvote 2
  • Downvote 2
Posted

Перспективан клинац, да. Претплаћен, да. Уз Кенија може да постане велики. Кени прави перспективну екипу.

Posted

Теби је свака друга реченица:"Уз Кенија може да постане велики." Да вам Короман дође,и за њега би то рекао. :haha:

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Нормално. Ако уз некога може да се уради нешто онда је то Кени. То знам ја, ти, Фергусон и сви остали.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...