BLAGOJE Posted December 15, 2011 Report Posted December 15, 2011 ne znam samo kako mozes vec proceniti igraca koji nije sastavio ni 5 tekmi u najacoj ligi na svetu,a jos nema nije ni u drugu deceniju zivota nije usao...sa 16-17 godina je igrao u prvom timu andrlehta i ubijao ih je...poslednju sezonu u andrlehtu je pokidao... trne,sve je to ok ali vjeruj da je covjek obicni majmun,jedino sto tjesi sto ga vazda mogu prodat u kakav zooloski vrt.znas kad neko igra kao onaj vosington iz partizana i ta ekipa.gledao sam svaki minut ove sezone sto je bio na tereno,dal uzivo dal na snimcima,covjek se ponasa kao baloteli a igra kao onaj vosington samo nije onoliko visok.ne treba da budes ekspert da vidis da je krajnji domet takvog igraca nesto na foru jakubu-a,benta i ostale brace. sto se tice drogbe covjek je primjecen bio a je dosao u krsten klub koji zapravo i igra neku podvrstu fudbala.sto se tice tih menadzera u 8 godina i ja se slazem da je previse,i ja mislim da je hidinku trebao pelea da dovede ako mu je ovaj trazio a ne robinja ili koji je vec igrac bio uslov,i ne poricem da je anceloti legendaran trener ali to ti je slucaj kao kad ti dovedes keramicara da ti zavrsi keramiku a on ti stvarno vrhunski postavi laminat,ti mu se zahvalis,kupis pivo,platis,kazes aj majstore udri na keramiku i prc.
Footog Qpoos Posted December 15, 2011 Report Posted December 15, 2011 nije realno to sto pricas...mozda ti njega ne simpatises,ali na tri tekme sto je igrao,nemos provaliti da li valja...jos je i pitanje da li si bas gleda sve tri...dodju igraci u neki tim,pa postanu dobri...kada treniras u pravim uslovima,sa pravim igracima,trenerima,moze jako da se napreduje...ljudi uzimaju mlade igrace kako bi od njih pravili dobre igrace...neki uspeju,vecina ne,al tako se radi...vidis da neki zna nesto,uzmes ga pod svoje...hocu reci da ne znas da li ce taj lik uspeti,sve je to rizik...imas raznih slucaja...miroslav djukic sa 21om godinom poceo da igra fudbal i postao vrhunski stoper...ne znaci da ce lukaku uspeti,al mu pruzis uslove,pa vidis...ne znam da li gresis za ovog igraca to cemo da vidimo,al gresis sa tim razmisljanjem...koliko se puta desilo da neki klub otera igraca,pa posle sebi jebu mamu jer je taj lik postao vrhunski...ne kazem,mozda i ja gresim...
BLAGOJE Posted December 15, 2011 Report Posted December 15, 2011 trne,opet ti ponavljam,da je prica o nekom nasem pajseru ne bih ga ni pomenuo,kao sto nisam komentarisao matica i sl,kazem ti ovo je formiran igrac samo moze da napreduje u osjecaju,pozicioniranju i sl,a kako je autenticni africki majmun jebiga moram da sumnjam,a i tako nece ici dalje od jakubua i slicnih.daleko od toga da ne treba svima dati sansu,ali vjeruj mi da nema sta on da trazi medju licenciranim igracima.pozajmica,ok,moze i tako,samo ga treba maci iz rotacije.licno nemam nista protiv njega,fudbaler k'o fudbaler,isti je to kurac.i dzosa,koji mi je najsimpaticniji klinac u fubalu jos od mesija je trebalo maci,na neku pozajmicu,da ima u timu bar jos jedan igrac sa mrvicom vizije.
BLAGOJE Posted December 16, 2011 Report Posted December 16, 2011 kako me AVB izvodi iz takta,i lampard i drogba nece da idu a on im ne da vise od jednogodisnjeg produzenja ugovora.mali pokondireni pecipevac jebo mu pas mater
El Karnisero Posted December 16, 2011 Report Posted December 16, 2011 Португалски Венгер. Шта ли му не ваља код Дрогбе да ми је да знам,човек је и даље убица. А Лампарду треба да продужује уговор докле год човек жели да игра,то је ваљда јасно. 1
metal guru Posted December 16, 2011 Report Posted December 16, 2011 Drogba je mnogo izgubio na brzini i eksplozivnosti i igra pre svega na iskustvo, dok ni Lampard nije ono sto je bio i bolje izgleda kada ulazi kao zamena. Ne zelim da branim AVB-a ali nedopustivo je da par igraca odredjuje ko ce da igra a ko ne.
lemmy sixx Posted December 16, 2011 Report Posted December 16, 2011 U potpunosti se slazem.Celzi ima isluzen i star tim,tu 70% treba promeniti.Ostaviti Terija,Luiza,Baneta,Matu,Meirelesa,Ramiresa i Staridza,a sve ostalo is.Lukaku treba na pozajmicu,da igra negde konstantno,pa onda videti sta i kako sa njim.
Мајор Гашпар Posted December 16, 2011 Report Posted December 16, 2011 А Лампард? Где ће ти душа Леми...
BLAGOJE Posted December 16, 2011 Report Posted December 16, 2011 Drogba je mnogo izgubio na brzini i eksplozivnosti i igra pre svega na iskustvo, dok ni Lampard nije ono sto je bio i bolje izgleda kada ulazi kao zamena. Ne zelim da branim AVB-a ali nedopustivo je da par igraca odredjuje ko ce da igra a ko ne. aj odgledaj par utakmica celzija pa se vrati drogba se vratio sa takvom formom i posle takve povrede da samo mozemo da mu cutimo.to sto se nije vadio iz igre od kako se vratio samo govori kako ce biti samo jos bolji.ko ne vidi kko je lamard odigrao do sad je ili slijep ili je prosto anonimus.
lemmy sixx Posted December 17, 2011 Report Posted December 17, 2011 Matorci buraz,matorci.Nisu sa Celzijem uzeli LS kada su bili u punom naponu snage,sada tek nece uzeti.Komplet renoviranje tima. А Лампард? Где ће ти душа Леми... U PAKAO!GDE JOJ JE I MESTO!
metal guru Posted December 17, 2011 Report Posted December 17, 2011 drogba se vratio sa takvom formom i posle takve povrede da samo mozemo da mu cutimo.to sto se nije vadio iz igre od kako se vratio samo govori kako ce biti samo jos bolji. Drogba igra pre svega zato sto mu je alternativa spanski Brana Ilic. ko ne vidi kko je lamard odigrao do sad je ili slijep ili je prosto anonimus. Nakon prosle sezone koju je igrao ocajno, Lampard ovu jos i igra toplo-hladno, i Celsi je pokazao da moze bez njega. Ali su zaista pateticne njegove "zasto ne igram vise" izjave, ko neka beba.
BLAGOJE Posted December 17, 2011 Report Posted December 17, 2011 on samo iznosi cinjenice.celzi moze bez njega?ramiresova beskrajna vizija je donijela toliko rezultata ove sezone kako da ne. lemi: slazem se za resrukturiranje,ali nema potrebe tjerati igrace koji su vise nego konkurentni nebitno na broj godina.
lemmy sixx Posted December 17, 2011 Report Posted December 17, 2011 Ima,zbog velikih plata i atmosfere unutar tima.Ne vredi rizikovati,jer se nece bog zna sta isplatiti.Glede Ramiresa,on treba igrati na svojoj prirodnoj poziciji zadnjeg veznog,a ovom timu treba jedan pravi plejmejker.
Footog Qpoos Posted December 17, 2011 Report Posted December 17, 2011 pametan potez na po jednu godinu ugovori...jebi ga,budi dobar,pa ces dobiti i jos koju godinu...drogba je dobar,ne kao pre,al dobar...lapmard nesto i nije...vec su u godinama,rizik je veliki i od povreda,tako da je logicno odradjeno...da su ovako igrali i pre 3-4 godine,sve bi bilo ok,reklo bi se da se da im je to maksimum,al posto su svoj fudbalski max odradili,onda jebi ga...oni mogu samo gore ili isto ovako igrati...bolje 99 posto da nece...
Guest Bata Životinja Posted December 17, 2011 Report Posted December 17, 2011 (edited) Venger ne odbacuje mogućnost povratka legende kluba Legenda slavnog londonskog kluba Tijeri Anri trenira sa Arsenalom, a Arsen Venger nije negirao vest da će se Anri vratiti u klub. Edited December 17, 2011 by Bata Životinja
SkullKrusheR Posted December 17, 2011 Report Posted December 17, 2011 chisto sumnjam da se tako neshto moze desiti, ali i da se desi, sigurno je i sad bolji nego shamak, park, bendtner i vela zajedno.
Grob Bez Dna Posted December 17, 2011 Report Posted December 17, 2011 bla, samo 0:0 sa svonsijem kod kuce. nije da nije neocekivan pad u formi, ali ako hoce u evropu, ovakve utakmice se moraju dobijati.
Mita Posted December 18, 2011 Report Posted December 18, 2011 http://www.sportske.net/vest/dzet-set/najludje-do-sada-baloteli-deda-mraz-60971.html
metal guru Posted December 18, 2011 Report Posted December 18, 2011 Ja i dalje ne mogu da verujem da je uradio ovo.
El Karnisero Posted December 18, 2011 Report Posted December 18, 2011 И ја сам се запрепастио. Манчестер искусно добио,бољи су били. Онај несрећник Кембел промашио у стилу Дејана Лекића. Ливерпул био много бољи од Виле а опет су промашили пуно шанси. Шабани,како су само себични,то је невероватно. Адам и Суарез у ситуацијама када им слободан играч у полуконтри улеће са стране шутирају. Белами ме изненадио,играо човек као сат.
Мајор Гашпар Posted December 18, 2011 Report Posted December 18, 2011 Белами је постао бољи. Знамо и зашто.
Footog Qpoos Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 http://www.sportske....mraz-60971.html ako je to uradio,svaka mu cast...zna odakle je potekao,pa pomaze raji... ja ga ne gotivim,al ovakav gest je za svako postovanje...da tako svaki igrac radi,svi bi bili siti...mancester...
Recommended Posts